Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Gry

Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.11.2004, 12:04   #1
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
a tak sie zapytam gdzie juz jestescie w HL2 bo ja dopiero zczynam go powoli bo nie mam zbytnio czasu
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.11.2004, 12:46   #2
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
a tak sie zapytam gdzie juz jestescie w HL2 bo ja dopiero zczynam go powoli bo nie mam zbytnio czasu
jestem świeżo po teleportacji z więzienia:

ps.
Half-Life 2 zawiera poważny błąd. Charakteryzuje się on spadkiem liczby klatek animacji podczas skręcania w korytarzach lub wejściu na nowe terytoria. Usterce towarzyszy zapętlenie się dźwięku i to właśnie dzięki temu ostatniemu czynnikowi zwrócono uwagę na problem. Biorąc pod uwagę, że rozgrywka w Half-Life 2 jest wyjątkowo płynna, tego typu błędy mogą doprowadzić użytkowników do prawdziwej frustracji.

Firma Valve Software nie zamierza zostawiać graczy w potrzebie. Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj, w godzinach wieczornych pojawi się patch, który eliminuje kłopotliwy błąd. O znalezieniu lekarstwa poinformował przedstawiciel koncernu ***8211; Erik Johnson i to właśnie on potwierdził prace nad łatą.

tak więc czekamy.

Ostatnio zmieniany przez woitas : 23.11.2004 o godz. 12:58
woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.11.2004, 13:33   #3
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No tak - czekamy Ja jestem na etapie jeżdżenia tym śmiesznym motorkiem po radioaktywnych terenach - i nie wiem czy nie utknąłem W sumie parę dni już nie grałem - bo nie miałem za bardzo na to czasu - a jeszcze NFS jest i w ogóle

Twoje uprawnienia: