![]() |
w MM i Saturnie (Silesia City Center) mozna dorwac HL2:EP1 za 40pln
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Swoje pewnie robi nieco ramu :)
Bed dodakowego 512 sie nie obejdzie. Kto w dzisiejszych czasach jedzie na 256 :) |
Cytat:
Podobnie z episode one, ale gdy się dzieje dużo na ekranie, to co nieco chrupnie :P Duron 1.6GHz, 640 MB PC400 Ale traktuje to jako ciekawostkę, bo jutro powinienem mieć już w kompie coś nieco lepszego :P |
Fakt faktem - ja u siebie na medium bez hdr myslalem ze to swietnie wyglada ale jak odpalilem na max z HDR (w 800x600 da sie grac! xD) to musialem szukac szczeki u sasiadow 2 pietra nizej... to naprawde wyglada bosko.
|
GF 2 MX ???
czy ja dobrze czytam ? A ile ramu i jaki procek ? Czyzbym niepotrzebnie postawil krzyzyk na mojej maszynie (tzn duzym kalkulatorze :p)? |
engine source powinien być wzorem jak napisać dobry engine. świetnie wygląda na mocnych maszynach, ale też nie dyskryminuje posiadaczy starych komponentów - dzięki temu mogę sobie pograć w CSS na GF2MX400 (bo na razie mam na zastępstwo kartę, zanim nowa nie przyjdzie)na min., i nawet EO jakoś chodzi :) Ale to tylko w ramach ciekawostek heh
|
Cytat:
No i widzisz.. u mnie z kolei nie ma problemów z HL2 ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Gorzej jak wczoraj zainstalowałem Tomb Raidera i chciałem zagrać.. Pomijam już instalację 7,6GB bo to nawet szkoda komentować, ale wymgania gry.. Half Life dwójka to jak dla mnie obecny wzór jeśli chodzi o optymalizację kodu. |
Ja najchętniej to pomyślałbym o wymianie kilku komponentów aby móc w pełni raczyć się urokami HL2 - ale jak tak sobie kiedyś policzyłem to dochodzę do wniosku, że... na razie mnie nie stać :P
|
Ja sobie chyba jeszcze raz przejdę HL2 na nowej grafie, i dopiero zabiore się za Episode One. Zobaczymy :P
|
Jak nie skonczyl podstawy to nie ma co zabierac sie za EP1 bo jego reakcja bedzie - WTF!?!?!?! xD
Chcialem przejsc sobie znowy EP1 ale moj PC odmawia posluszenstwa - wiesza sie pare min po wlaczeniu gry, podejzewam zasilacz lub dzwiekowke ale ja juz sprawdzilem u kumpla - jutro ide po nowy zasilacz do sklepu. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56. |