![]() |
|
Promocja dla kart ATI Radeon/Nvidia GeForce!
Wystarczy mieć jakąś z w/w kart graficznych i konto STEAM (działająca w systemie usługa STEAM). Dostajemy legalny/pełny dostęp do gier na zawsze: - Half-Life 2: Deathmatch - Half-Life 2: Lost Coast - Portal: First Slice (ta gra tylko dla kart Nvidia) Mam kartę ATI i chcę dodać gry do mojego konta STEAM Mam kartę Nvidia i chcę dodać gry do mojego konta STEAM Hehe oczywiście dzieci neo i cwaniaki już na allegro biznes na tym kręcą, przykład: Kod:
http://allegro.pl/item923347725_konto_steam_half_life_2_deathmatch_lost_coast.html |
Gdzieś kiedyś wyczytałem, że w ciągu minuty na YouTube umieszczanych jest 10 godzin filmów. Administracja tego może być dość trudna ;)
|
Strona taka sobie: http://www.half-life2pl.info
Ale spolszczenie do HL2 jest genialne postarali się chłopy nawet tabliczki na ścianach w mapach są po polsku -zdziwiłem się:D Porządnie zrobione w formie moda, którego wykrywa steam. Podoba mi się ta metoda dystrybucji gier. Mam nadzieję, że producenci będą umieszczać tam swoje produkty albo na innych bliźniaczych do steam systemach. Tanio (brak kosztów nośnika, pudełka, druku) i szybko (wszystko odbywa się przez net). PS Na YT jakieś głupki administrują, pozgłaszałem tamte filmiki a one dalej siedzą... |
No cóż.. pierwszy jeszcze jakoś był zrobiony, kolejne (nie wszystkie, nie chciało mi się już oglądać) są żałosne.. Podobnie jak ludzie, którzy to robią. Choć z jednym nie kłamią - faktycznie jakiś sposób na darmowe gry do Steama to jest. Szkoda, że z oszustwem i tylko dla nich..
Niech zostanie na przestrogę. Przed ludzkim sk...... |
Zobaczcie na to i na komentarze, jak mi szkoda takich ludzi :sciana:
wszystko na gmailu a co jeden adres to lepszy, w ogóle akcja żal !! wyłudzacze kont żerujący na dzieciach neo... Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=6tZDOrTkpPM&feature=related |
Acha no to fajnie bo mi też średnio pasowałoby takie rozwiązanie :)
Taak te gry to takie OEMowe się wydają - aktywujesz tylko raz. |
Według mnie jeśli nie planujesz odsprzedaży to nie ma sensu. Konta raczej nie stracisz (bo w sumie i jak), a tworzyć kolejne hasła i rzeczy do zapamiętania.. Nie wiem, brak możliwości dowolnego usuwania rzeczy z konta (czy to w formie odsprzedaży czy innej) trochę mnie drażni, ale i tak zostaję przy jednym koncie.
|
Noo fakt teraz widzę jest coś takiego... :)
Gdybym chciał sobie kiedyś dokupić coś to radzicie aktywować to na innym koncie steam ? Cheaty mnie nie interesują więc nie ma ryzyka, że konto zablokują czy coś ? Nie mam zamiaru potem tego odsprzedawać czy coś ale zgadzałbym się z tym, że nie warto kiedyś całej kolekcji gier trzymać na jednym koncie. Jeden zestaw = jedno konto tak ? W takim razie można mieć kilka kont na jednym mailu ? Pytam się już informacyjnie bo przy tym orange boxie teraz co sobie sprawiłem bede mieć zabawę na pół roku przynajmniej... :) |
Cytat:
|
Podobno się da (podobno, bo nie próbowałem). Przyciskasz chyba prawy przycisk na tytule i wybierasz "Zrób kopię lokalną" czy coś takiego. Nie sprawdzałem, ale opcja wydaje się jednoznaczna.
|
Dzięki :)
Tak się jeszcze zapytam, da się jakoś robić backup ściągniętych gier ? Chodzi mi o to abym w przyszłości nie musiał ich od nowa pobierać ale co najwyżej jedynie zaktualizować a dokładniej aby steam taki backup potem wykrył i do łączył daną pozycję do 'zainstalowanych'. |
Miłego grania :)
\ |
Ilość załączników: 1
|
@Joe_Doe to z przesyłką wychodzi 50zł bez paru groszy... :D
Raczej kupię sobie sam nieużywany nowy klucz z wersją uncut wydam jakieś 20zł a te gry sobie ściągnę sam z serwerów firmowych. Poza tym te pudełkowe to wersje 5 in 1 a mogę mieć 6 in 1 (dodatkowo HL2 LC) polska wersja językowa nie jest priorytetem a na upartego są spolszczenia. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:29. |