![]() |
hm. ostatnio bylo glosno o koncie ktore poszlo chyba za 2tys baksow. zabronione jest, ale co z tego ;]
moje gry sa warte tylko 197,92***8364; :| |
No chyba nic. Zresztą nie jestem pewien, czy można w regulaminie zabronić dalszej odsprzedaży (tzn. móc zawsze można, ale czy jest to prawnie wiążące). To w końcu czyjaś własność i z jako taką może zrobić co chce, także odsprzedać (tak samo jak fizyczny nośnik). Sam nie wiem..
|
Wy tu już cały scenariusz uknuliście :D
a ja chciałem tylko sobie popykać :szczerb: |
valve zabrania sprzedawania kont. tylko skad maja wiedziec ktore konta zostaly sprzedane. login zna tylko sprzedawca i kupiec :)
|
Cytat:
wedlug opisu wersja polska pudelkowa. |
@Joe_Doe to z przesyłką wychodzi 50zł bez paru groszy... :D
Raczej kupię sobie sam nieużywany nowy klucz z wersją uncut wydam jakieś 20zł a te gry sobie ściągnę sam z serwerów firmowych. Poza tym te pudełkowe to wersje 5 in 1 a mogę mieć 6 in 1 (dodatkowo HL2 LC) polska wersja językowa nie jest priorytetem a na upartego są spolszczenia. |
Ilość załączników: 1
|
Miłego grania :)
\ |
Dzięki :)
Tak się jeszcze zapytam, da się jakoś robić backup ściągniętych gier ? Chodzi mi o to abym w przyszłości nie musiał ich od nowa pobierać ale co najwyżej jedynie zaktualizować a dokładniej aby steam taki backup potem wykrył i do łączył daną pozycję do 'zainstalowanych'. |
Podobno się da (podobno, bo nie próbowałem). Przyciskasz chyba prawy przycisk na tytule i wybierasz "Zrób kopię lokalną" czy coś takiego. Nie sprawdzałem, ale opcja wydaje się jednoznaczna.
|
Cytat:
|
Noo fakt teraz widzę jest coś takiego... :)
Gdybym chciał sobie kiedyś dokupić coś to radzicie aktywować to na innym koncie steam ? Cheaty mnie nie interesują więc nie ma ryzyka, że konto zablokują czy coś ? Nie mam zamiaru potem tego odsprzedawać czy coś ale zgadzałbym się z tym, że nie warto kiedyś całej kolekcji gier trzymać na jednym koncie. Jeden zestaw = jedno konto tak ? W takim razie można mieć kilka kont na jednym mailu ? Pytam się już informacyjnie bo przy tym orange boxie teraz co sobie sprawiłem bede mieć zabawę na pół roku przynajmniej... :) |
Według mnie jeśli nie planujesz odsprzedaży to nie ma sensu. Konta raczej nie stracisz (bo w sumie i jak), a tworzyć kolejne hasła i rzeczy do zapamiętania.. Nie wiem, brak możliwości dowolnego usuwania rzeczy z konta (czy to w formie odsprzedaży czy innej) trochę mnie drażni, ale i tak zostaję przy jednym koncie.
|
Acha no to fajnie bo mi też średnio pasowałoby takie rozwiązanie :)
Taak te gry to takie OEMowe się wydają - aktywujesz tylko raz. |
Zobaczcie na to i na komentarze, jak mi szkoda takich ludzi :sciana:
wszystko na gmailu a co jeden adres to lepszy, w ogóle akcja żal !! wyłudzacze kont żerujący na dzieciach neo... Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=6tZDOrTkpPM&feature=related |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:36. |