![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 | |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
My Fantasy Online
Myślę, że znajdzie się tu kilku miłośników fantasy a już na pewno gier on-line.
Być może część z Was już trafiła na stronę z grą My Fantasy... a może nie... Ja wiem o tej grze tylko tyle: ... wciąga i uzależnia... A poniżej bardzo krótki opis twórców: Cytat:
kazdy gracz ma okreslona ilosc punkto ruchu. Na początku masz ich 100 i za każdy ruch tracisz jeden z nich. Wyjątek stanowią tu niektóre lokacje w których punkty ruchu nie są liczone (np. Twój dom czy karczmy w miastach) 1 punkt ruchu odnawia się dosyć rzadko, bo co 3 minuty, więc używaj ich ostrożnie i wybieraj drogę z głową! Przy zdobyciu poziomu dostaniesz bonusowe 15 punktów, ich górny limit podnosi się wtedy także o 3. Jesli ktos nie chce czekac to moze doladowac punkty smsem, jezeli jakas osoba zapisze sie z mojego reflinka wtedy ja dostaja 20% pkt (nie zl tylko pkt ![]() http://www.my-fantasy.net/?ref_id=120951 jak dotad jedyna gra w ktora mozna grac przez przegladarke ktora mnie wciagnela
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|