![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Hitman 2
No wiec CDA dało full wersje tej gry(chwałą im za to). Od razu ja zainstalowałem przeszedłem kilka misji i utknołem na koncu 5 (tubway torpedo) . Trzeba w niej zabic ostatniego Generała i uratować jakiegos kolesia. No wieć jestem juz z tym kolesiem przez sciana ktora trzeba wysadzic łaże tak kolo niej łaże ale nie ma zadnego napisu w stylu Place Bomb:/ . Jeżeli ktoś już miał podobny problem to prosilbym o pomoc.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
A ladunki masz? I detonator?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
mam.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Darkly dreaming...
![]() |
Nie pamietam juz dokladnie, ale:
# albo trzeba wybrac ladunek z ekwipunku (zeby trzymac w rece) i wtedy montowac # albo trzeb rzucic ladunek kolo sciany odejsc kawalek i zdetonowac |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
No właśnie tak robilem ale nie dalo zadnego efektu:/ Nie ma jakiegos kodu na przejscie misji? Bo zaczałem ją robić od początku ale nic to nie pomogło:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Darkly dreaming...
![]() |
Zalacz save albo przeslij mi na maila to oblukam jak to bylo
![]() pablocoo.p/malpa/gmail.com EDIT. Patrzylem wlasnie na jakas solucje Musisz wybrac z ekwipunku bombe i rzucic ja na ziemie, odejsc na bezpieczna odleglosc, wyciagnac detonator i zdetonowac ladunek... Ostatnio zmieniany przez pablocoo : 05.02.2006 o godz. 18:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
No tyle to ja w solucji tez mam:/ Tyle że to sie nie sprawdza.... rzucam ta bombe chowam sie za skrzynke odpalam i nic, ściana jak stała tak stoi:/
Chyba zostaje tylko reinstall gry:/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
CDA ma to do siebie, że wydaje gry z bugami.
Pamiętam jak cieszyłem się na Fallouta 1. Byłem już prawie w końcówce gry, gdy zabijałem jakiegoś ghula grę wywalało do Windowsa. Po przeinstalowaniu i ponownej grze od początku gra wysypywała się w tym samym momencie. Od tej pory już nigdy nie kupiłem CDA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
Ja ich kupuje do poczytania mało mnie gry obchodzą(chociaz dali kilka niezlych tytułow) Z hitmana sie ucieszyłem bo moją "orginalną" wersję gdzieś wcieło. A 2 jest chyba najlepszsa z serii , 1 taka sobie a Contracts to porazka :/ rozgrywanie na nowo wszystkich poprzednich misji:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() |
Juz o zrobilem wystarczylo zrobic reinstall. Zaczynam mordowac w japonii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Pisze tutaj bo nie chce zakladac nowego tematu.
Chodzi tym razem o gre Hitman Kontrakty i moje zaufanie do firymy Cenega. Chcac skompletowac moja serie hitmana w oryginalach zakupilem u nich gre Hitman Kontrakty i wszystko by bylo pieknie gdyby nie problemy z dzwiekiem ale te naprawili i mniejsza z tym (190mb patcha do pobrania ![]() ![]() zwroccie uwage na exek gry i jego opis - WTF? mialem co prawda wczesniej zainstalowanego pozyczonego od kumpla pirata (tzn oryginal + ***** bo kumpel chcial plytki) - bo ten przynajmniej chodzil z dzwiekiem a ze praktycznie posiadalem oryginal to nie lamalem chyba prawa. Owa skrakowana wersja byla w innym folderze a przed instalacja (ponowna) wyczyscilem wszystkie tempy i system volume information na dyskach. Dlatego che aby ktos posiadajacy nowe wydanie gry od cenegi potwierdzil moja obserwacje albo dal znac ze to blad wystepujacy tylko u mnie.
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2006
![]() |
@tribunal
ja ci dam! hitman: contracts to najlepsza część serii. najlepiej przemyślane misje (szkoda tylko, że część żywcem przerzucona z hitman: codename 47). a przeszedł ktoś może w hitman 2 obie misje na silent assasin w sankt petersburgu (przynajmniej na expert)? jak czegoś jeszcze nie wiesz to wal śmiało. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|