![]() |
|
a moze dodatek do fable the lost chapters czy jakos tak ... :szczerb:
|
Cytat:
Matievoo jest od dzisiaj dla mnie Różowypluszowy.:D |
Quake III ARENA! :D
|
Spozniony post, brak refreshu ;P A to co Rycho umiescil to Fable: The Lost chapters czy zaginione rodzialy jak kto woli :P Fajna giera, ale zbyt ***322;atwa,ostatni boss na playera ktory przeszedl powiedzmy 50% questow i tak jest prosty :)
|
Cytat:
2. Nie piszemy posta pod postem :D 3. Twój podpis nie jest zgodny z obowiązującymi zasadami.. Gif zajmuje ponad 80kB, a powinien max 50 :D |
Cytat:
Cytat:
Jest, a raczej edycja z dodatkowymi lokacjami itp... Dla jaj chyba save z Fable nie współpracuje z F-LC (buhahaa, Peter to ma być dowcip?) |
Jest to Fable mój błąd to jest gra The Lost Chapters, @Berion zadaje zagadke!
Sorry że tak długo, ale nie miałem czasu zerknąć na forum. |
Ilość załączników: 1
Ehh... na drugi raz pytaj o znane Ci gry :P
Mam coś hardcore'owego, a raczej coś banalnego dla starych wyjadaczy :D ... |
Moze to Dizzy?
|
Cytat:
Dawno w to nie grałem :D |
Mam to jeszcze na amidze ... musze w piwnicy poszuka***263; ... :)
Zadajcie cos ... ;] |
Heh, że Dizzy "to każden jeden wie", ale jakiż to Dizzy (proszę o podtytuł)? :D Było ich ponad dwadzieścia, więc jest w czym wybierać... ||
Dla ułatwienia: ta część ukazała się na A600 i x86 :taktak: |
1986
Dizzy: the Ultimate Cartoon Adventure 1987 Treasure Island Dizzy Fast Food 1988 Fantasy World Dizzy 1989 Kwik Snax 1990 Magicland Dizzy Dizzy Panic! Dizzy Prince of the Yolkfolk Bubble Dizzy Spellbound Dizzy 1991 Dizzy Down the Rapids The Fantastic Adventures of Dizzy (Fantastic Dizzy) Crystal Kingdom Dizzy - W tej cz***281;***347;ci fabu***322;a polega na tym, ***380;e porwany zosta***322; skarb trzymany w ***347;wi***261;tyni proroka Zeffara. Jak g***322;osz***261; przepowiednie, teraz wiosce bohatera grozi niebezpiecze***324;stwo. Zadaniem gracza jest pokierowanie Dizzy'm, tak aby odnale***378;***263; z***322;odzieja, odzyska***263; skarb i odnie***347;***263; go do ***346;wi***261;tyni Zeffara. 1992 Dizzy The Adventurer 1993 Go! Dizzy Go! Dizzy's Normal Day Dizzy's Bad Day Dizzy Mysterious Dragons (PL) Dragons 2 Beta (PL) A Very Dizzy Christmas Castle Island Dizzy (PL) Castle Island Dizzy 2 (PL) Dizzy's Greatest Adventure Stag Night Dizzy Dizzy Caves Massacre Land Dizzy Massacre Land Dizzy 2 Lost Island Dizzy Lost Woods Dizzy Dizzy RPG zgad***322;em :> :fiu: |
Wybierz, któryś z nich - nie ma lekko ||
Podopowiem tylko, że jest wśród nich :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:19. |