![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
MOH Pacific Assault - pytanie do graczy
Jestem na planszy gdzie latam samolotem - mam do dyspozycji torpedę i 4 bomby - jak mam zniszczyć te statki skoro nic na nie nie działa ?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Ja również mam pytanie dotyczące MOHPA: czy da sie cos zrobic aby ta gra chodzila na GF4MX ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Z tego co wiem to nie - moi kumple mają takie karty ale nie udało się im uruchomić tej gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
..najpierw musisz zniszczyć działkami artylerie p-lot na lotniskowcu i niszczycielu.
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 06.03.2005 o godz. 20:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Serdeczne dzięki !!!!!!! - wymęczyłem się niepotrzebnie tymi bombami i torpedą a tu tak prosto załatwić kawał takiego lotniskowca.
Nie postarali się za bardzo..... mało realistyczne. !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Problem z grafika w Medal of Honor: Pacific Assault
Zainstalowałem Medal of Honor Pacific Assault i wszystko grało na początku ,po jakimś czasie coś się spiepszyło nie wiem jak to powiedzieć niektóre postacie są dziwnenie takie jak mają być i przy uruchomieniu gry nie ma obrazka tylko tak wyglada to jak na screenie
http://www.xthost.info/mati5/Problem%20z%20moha%20(1).JPG Mój komputer to Radon9600 Athlon XP 2000+ 1.66GHz 512 MB Ram Może ten problem być przez moją karte graficzną ? Dodam że mojemu koledze chodzi wszystko ,ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
jakie stery do grafy??
![]() |
#8 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Prawie od razu moge powiedziec abys zainstalowac stery do grafy i DirectaX, najlepiej wszystko najnowsze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prison break
![]() |
DirectaX mam ,a stery do mojej karty to 5.4 nie wiem czy najnowsze ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prison break
![]() |
Narazie pomogło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Podkrecales karte wogole ?
Bo to wyglada jak artefakty ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
wszyscy proponuja omegi... czy wy nie rozumiecie koncepcji? powstaja aktualnie 3 najwieksze odmiany sterownikow ATi (jedna nowa
![]() Omega - nastawione na wydajnosc Catalyst - nastawione na kompromis miedzy wydajnoscia a jakoscia obrazu Zero Point Drivers (by Driverheaven) - nastawione na jakosc obrazu. (dopiero pierwsza alpha ujzala swiatlo dzienne ale zapowiadaja sie ciekawie)
![]() |
#14 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Najlepsze sa do podkrecania karty choc nie kazdy moze sie z tym zgodzic ale jak narazie nie mialem z nimi problemow czego nie powiem o Catalysto zawsze cos nie tak bylo zwlaszcza ze brak im cleanera poprzednich sterownikow ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() PS1. jak by ktos nie wiedzial http://www.driverheaven.net/ to chyba najlepsze zrodlo informacji o nowych sterownikach, kartach grafiki itp PS2. jak by ktos nie wiedzial grupa "Catalyst Makers" to oddzial programistow ATi zajmujacych sie tworzeniem sterownikow Catalyst.
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 25.05.2005 o godz. 13:54 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|