![]() |
Takie objawy byly na ripie 70mb gry:) W pelnej wersji tego nie bylo - w kazdym razie ja tego nie doswiadczylem:)
|
No w***322;a***347;nie...
Podajesz stronke zapewnie nie wiedzac o co chodzilo ;/ ***380;a***322;osne Loki 777 ja te gre sciagnalem 800mb miala niezripowana :) |
Gra się nie uruchamia
Witajcie, mam następujący problem. Instaluję MGS1, wszystko jest ok do momentu, gdy chcę uruchomić grę, pisze że nie może uruchomić gry w trybie hardware, więc przełącza na tryb programowy. W tym momencie wywala grę. Mam Intel Duo Core 2,2 Ghz, 2gb ram, Windows XP SP3, Geeforce 8600 GS. Bardzo proszę o pomoc !!!
|
Masz za dobry sprzet - MGS 1 nie obsluguje takich dobrych grafik, a zaden patch nie wyszedl. Wez wersje na PSX i graj na emulatorze ;-).
|
http://66.230.151.198/Patch***37;20-%20Me...ar%20Solid.zip
Wypakuj do katalogu z gra, powinno pomoc Ewentualnie uruchom gre w trybie zgodnosci i rozdzielczosci 640x480 3 Mozliwosc to zainstaluj sterowniki alternatywne do nvidii |
Teraz filmy
Dzięki za tamto, udało mi się ściągnąć jakiegoś nieoficjalnego patcha, gra uruchamia się i chodzi bez problemów... Prawie... Teraz nie działają filmy :-( Dźwięk jest, lecz zamiast obrazu, tylko kolorowe, nieruchome paski :-(
|
Co do filmów
Co do filmów, to te oparte na engine gry chodzą bez problemów, tylko te dodatkowe nie. Psuje to klimat gry :-( Co na to można by poradzić?? Pomóżcie!!
|
wygląda na to, że mam ten sam problem co Pablocoo ;d.
niedawno ściągnąłem MGS ;d. Gram na Laptopie, mam kartę graficzną GeForce GT 540M i oczywiście Windows 7 -,-' Może ktoś mi podpowie jakie sterowniki "starsze?" mogę ściągnąć żeby mi nie wysypywało gry na pasek -,-'. I żebym nic nie spiepszył w kompie ;d. Jestem w Tych sprawach raczej Ciańki.. Może po 5 latach się ktoś tu jeszcze odezwie :D |
Tak, ja sie odezwe. Po pierwsze zacznij od przeczytania regulaminu forum. Nie piszemy jednego posta pod drugim i nie prosimy o rozwiazanie problemu z piracka wersja gry.
|
Koniu91 jak lubisz stare gry i retro to niegłupim pomysłem byłoby zaopatrzyć się w sprzęt sprzed epoki,
Komp z P3/P4 ze starym Geforcem i 512 ramu zgarniesz spokojnie za ok 100 PLNów... A jak jesteś sprytny to na mocnym sprzęcie VPC 2007 postaw Win98. |
Metal Gear Solid PC - problem techniczny
Do MGSa i gier konsolowych? To juz lepiej PS1/PS2...
|
To już lepiej emulator GC i MGS: Twin Snakes (remake) na tę platformę. :P
|
no, koledzy znają się lepiej, ale nie wszystko jest jednak na ps'a...
|
Tak samo jak nie wszystko jest na PC. Jesli go wciagnie, to w czesc druga na PC zagra co najwyzej w BARDZO KIEPSKA konwersje, a w czesc trzecia wcale (exclusive).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:18. |