![]() |
Ja siedziałem dniami i nocami nad:
!!!!!ROBBO!!!! Transport Tycoon Mortal Kombat Prehistorik Cannon Fodder Diablo Zorro Bruce Lee GTA Panzer General Caesar Earthworm Jim Gobliins worms spy vs spy ninja ehh kiedys to sie grało a z nowszych NFS (bez tego kitu Underground) Colin McRae Commandos Wacki :D Quake Syberia Doom3 Medal of Honor SW KOTOR Heroes of M&M no i nie mógłbym pominąc mojego hita :haha: Duke Nukem FOREVER :haha: |
Counter Strike i tyle... z nowszych CoD... wszystko inne wymięka...
|
dżisus co ja mam wypisać?Te obecne te stare te które przeszedłem po pare razy?
Powiem wprost czułbym sie urażony jakbym zapomniał o jakiejś grze, która nie była by na miare kosmosu ;] PSX: ODDWORLD 1,2 Tekken2,3 Gran turismo 1,2 MGS Crashe 1,2,3 spyro the dragon RE 2,3 Silent Hill Colin 1 V-raly Tombi! Tomb Raider 2,3,4,5 Porsze czelencz Populous ;] Soul Reaver Final Fantasy 8,9 Legend Of the dragon Medievil Chryste za duzo tego brak mi słów.... PS2: FF X, FFX-2 GTA:SA MGS 2,3 Rathety 1,2,3 Crash twinsanity :p GT 3,4 Burnout 3 Onimusha 3 Tekken 4,5 Soul calibur 2 Prince of persia 1,2 Silent Hill 3,4 Zapewne jest ich dużo więcej.... PC: Black & White Gothic 2 GTA3 i VC Morrowind Halo Legacy of kain 5 części Mafia MGS ODDWORLD Sta warsy: jedi academy,jedi outcast,Kotr1,kotor2 Jest jeszcze więcej moich ulubionych gierek ;] Zastanawiam sie czy wypisac na N64,snesa,gba,amige,c64...:D |
IŁ-2 wraz z dodatkami, Forgotten Battles i Pacific Fighters, od czasu do czasu Twierdza ale tylko pierwsza częsć :P i to by było na tyle.
Wszelkich strzelanek typu Wolf czy CoD lub MoH, nie gram choc nie poweim podobaja mi sie, ale po kilku minutach tak mi się w gowie kręci ze :blee: dalej nie moge :blee: bo bym cały monitor pokolorował :D :niepow: |
saper :P
|
NFS'y
CS:S wolfET COD GTA HL2 i HLDM Unreal 2004 |
Medal of Honor
Diablo 2 Call of Duty Colin NFS GTA narazie tyle :) |
Tony Hawk's -> wszystkie czesci
Wormsy -> wszystkie czesc F1 Challenge , IndyCar Sacred Rome Total War || Splinter Cell Commandos GTA FIFA i oczywiscie NFSU 1 i 2 :) |
Cytat:
|
Powiem wam prawde:
-najlepsze gry, to sa takie w ktore NIGDY NIE gralismy a tylko slyszelismy o nich w reklamach i recenzjach. Jezeli zagramy w taka gre, wszystko pryska :D No chyba, ze jestesmy maniakalnymi 15 latkami grajacymi w gry z czestotliwoscia 1 nowej gry na tydzien. I po drugie, sa gusta i gusciki. Moim zdaniem nic nie przebije Quake 1 i 2 + Unreal, +NFS :D |
Prehistorik 1 i 2 :P
|
Cytat:
|
Mafia
Medal of Honor COD :) |
Baldur's Gate - cała saga
Another World Dune II Medal of Honor Call of Duty UFO: Enemy Unknown StarCraft Settlers Diablo I i II |
kto ma psx albo emu niech se ściągnie bishi bashi najlepiej wszystkie 3 część mega jajca są w tej grze a szczególnie jak się gra z kimś. Takie są zadania że ze śmiechu nie da się wytrzymać:D:D !!polecam!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:25. |