![]() |
pogra***322;em w demo i mi nie przypad***322;o do gustu, jakie***347; "cukierkowe" - jak kto***347; to ju***380; wcze***347;niej okre***347;li***322;, nie kupuj***281; pe***322;nej wersji :nie:
|
A ja sie ciesze, bo sobie pogram, przejde i troche pojezdze po miescie
|
EA ostro dało dupy , tak jak @demek napisał gra dla 12 latków , ja nie wiem skąd oni takie sterowanie wzieli :|,
ogólnie jak zwykle to samo nic nowego nie dodano względem starych serii tzn stare funkcje ukryte w nowej szacie no może poza tym zjazdem z góry , gra na dzień dobry powinna kosztować 59zł a po 3 miesiącach 39zł |
miodne sterowanie? arcadowe owszem, w ta gre zal grac bo mozna to robic chyba z zamknietymi oczami jak ktos powie zeby skrecic w prawo czy lewo
przynajmniej mnie sie dzis udawalo tak w miare,gdyby dopracowac jezyk zakretow to i tak bym wygrywal imho gra dla 12 latkow |
Cytat:
|
ta gra to istna tragedia
|
mam 20% i juz mi starczy na dzis :) Gierka lata ~20-50 czyli bez rewelacji;p ale mi starczy :)
|
|
u mnie tez gierka spoko smiga :) mam 5% ;p ale na tym nie koniec :D hehe
Grafika na maxa (bez AA) na 1024x768 i naprawde jest co podziwiac :) - aby osiagnac dobry efekt musialem odblokowac dodatkowe potoki w moim 9500 ;) |
Cytat:
Odnosnie gry, wszystko na max i 1024x768, chodzi ladnie (~45-55fps) Fizyka jazdy, hm fajnie. Szkoda ze nie ma poczucia predkosci. Motion blur przesadzony, ale trzeba miec PS3.0 by go wlaczyc. Poczatek fajny, dopiero 7% przeszedlem. Miasto super... ide dalej grać. Szkoda ze troche niedopracowane i się czasem wyłaczy i wskoczy do pulpitu, wszyscy to znamy, no ale coz... |
nfs_inst.exe
nfs_uninst.exe setup.exe 00000001.TMP Potrzebuje te pliki, może ktos wrzucic na rapid share? |
Cytat:
Cytat:
Wypalilem i juz jest ok :D |
a dlaczego nie odpalisz go alcoholem 120 ?
|
Cytat:
|
Gra to kaszana ... zainstalowalem 3 min pogralem i odinstalowalem szkoda na to miejca :\ Tylko sobie a tym ratio zrobie :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |