![]() |
:klnie: :klnie: :klnie: :klnie: mia***322;em ponad 70% i nagle dup 100% i oczywi***347;cie plik ma ponad 500mb i jest zdu*iony podczas instalacji b***322;***281;dy CRC ((
zassysanie na nowo a transfer leci (( pier*lony download accelerator plus |
no trzeba bedzie zassac i zobaczyc co to za shit :D
|
ja mam zaś 0% :D (5mb)... licze ze ktos na rapidshare czy na ooleys czy cos takiego wrzuci
|
a ja mam 41% ;p moze do 24 bedzie
|
na pc tez :P zaraz zassam z gry-online.pl za op***322;at***261; ^_^
m***322;odszy brat otworzy***322; swoj porftel tzn wy***347;le sms naciagacz jestem :D je***347;li kiedy zassam to pokaze jakies screeny oczywiscie z "dzia***322;ania" na moim kompie ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ edit juz mam 10 mb z gryonline oczywiscie brat jest zadowolony :D |
Hmm..
Jest juz na PSP :-). |
pobieram demo ale idzie tak toporonie :zly: na dodatek komp odmówił posłuszeństwa noi przy podłączonej myszce nie startuje. mam 19 mb z 650 MB to moze po wikendzie se pogram ^_^
edit widze ze na forum sie troche zmieniło :D i dobrze :D miło się pracuje :D ale do rzeczy prośbe mam bo przecież rozdawanie dema to nie piractwo to jakby ktoś pobrał i do emula zarzucił :D co? |
http://needforspeed.pl/news.php tu sa mirrory, ja sciagam bez problemow poza takim sobie transferem. natomiast martwia mnie komentarze, ze demko to shit :( sterowanie, modele samochod***243;w ...
|
ci***281;***380;ko pobra***263; to demo :| na gamerhell albo serwery full albo jak si***281; dokopi***281; to za chwil***281; mnie wywala :|
|
To zaraz poszukam.
|
tak jak myslalem, wracam z roboty i widze zamieszanie spowodowane przez demo, ktore krazy po necie. wiec sciagajmy :P
|
chodzi o kase, jak zwykle.
|
Cytat:
|
taa , Demo powinno juz byc 2 tyg. przed premiera ...
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |