![]() |
Juz wiem :D (w instrukcji znalazlem :rotfl: )
Trzeba zaczac nowa kariere i wtedy "przy okazji" stworzyc nowy profil lol. |
Musi sie dac... Jak wyobrazasz sobie gre na podzielonym ekranie na konsoli ;-)? A jak, to juz poczytaj w instrukcji ;-) ;-) ;-)...
|
Glupie pytanie.
Da sie stworzyc wiecej niz jeden profil? |
Cytat:
|
Cytat:
|
nie bawi mnie gra, ktora mnie nudzi i drazni
- nudzi bo jej poziom jest wygorowany, ze nadaje sie dla przedszkolakow - drazni swoja cukierkowoscia |
@okatawian
nie jest tak ***378;le nfs jest do zabawy przeciez xD |
A ja te***380; nie gram w NFS carbon i nie zagram :D tak jak w NFS MW :D i ***380;adn***261; gre kt***243;ra si***281; pojawi :D
|
^^
Jak zawsze mialo byc bog wie co a wyszlo jakies gowno :D @_@ CARBON _OWI MOWIE STANOWCZE NIE ! ;p |
nie ma problemu, pawel przyjedzie a ty bedziesz ogladal
|
Cytat:
|
a mi taka sama przyjemnosc sprawia odbijanie sie od barierek w carbonie, co jazda z czyja***347; mask***261; na mojej dupie jak jest np w gtr. i nie ma co porownywa***263; symulator vs. arcadowka bo nic z tego nie wyjdzie :P
|
wole grafike z samochodowek z 2001 roku ale na boga zebym sie nie nudzil podczas grania
|
Wg. mnie troch***281; przesadzacie z t***261; gr***261;. Nie podoba si***281;? Nie graj. Ja w***322;a***347;nie zacz***261;***322;em gra***263; i mi si***281; bardzo podoba, gra ma sw***243;j klimat.
1. Masz kumpli, kt***243;rzy ci pomagaj***261;. Du***380;y plus. 2. Terytorium, ciekawa sprawa. Troch***281; to przypomina GTA, ale fajnie jest. 3. Mo***380;na dowolnie tuningowa***263; samochody pod wzgl***281;dem wygl***261;du. Teraz w pewien spos***243;b firma ma znaczenie co do cz***281;***347;ci, chodzi o osi***261;gi. 4. Policja, nie ***322;atwo j***261; zgubi***263;. Co ma swoje plusy i minus. 5. Grafika cukierkowa. Teoretycznie tak, ale teraz si***281; nie idze nie jako***347;***263; i d***322;ugo***347;***263; gry tylko jako***347;***263; grafiki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
kto***347; nam nakazuje, czy mamy gra***263; za kar***281; :> pozdro :spoko: |
@M@x znowu sie z Toba zgodzic musze.
Pad bez analogu to nie pad ;-D. Klawiatura NIE DO GRANIA! |
Ja dodam od siebie, nikt Wam nie karze w to grac...
|
Uogolniasz, i to bardzo... Niemozliwe jest przejscie gry z zamknietymi oczami (jakiejkolwiek). Fajne jest to ze jest GRA, czytaj mozna sie przy niej rozerwac... Chce kombinowac, to wlaczam dobra platformowke (Crash? Spyro?) i przelaczam wajchy by otworzyc ukryte drzwi, a nie wlaczam wyscigi ktore sluza odprezeniu sie. Byle do mety - i tyle. Gralem u Ciebie w TOCE - sorry, ale wkurza mnie koniecznosc zwalniania na zakretach. Wole Burnout'a ;-).
P.S. Poczytalem o tym padzie od logitecha wspomnianym wczesniej w temacie - nie kupowac za zadne skarby swiata. Najlepiej Sony DualShock 2 + adapter do PC, a jak nie to cos o podobnych krztaltach i mozliwosciach (podwojne niezalezne wibracje, podwojny analog, ultrawygodny ksztalt). |
co jest fajnego w grze, w ktora jak pisalem wczesniej mozna grac z zamknietymi oczyma? bo dalej tego nie rozumie
|
Ech... Dobrze, nie umiem i nie musze umiec... Jest cala tona o niebo lepszych gier w ktorych nie musze myslec kiedy i w ogole po co mam redukowac bieg (bo co to kogo obchodzi?)... polecam NFS ludziom chcacym sie rozerwac i dobrze bawic, bo to zapewni Wam na pewno. Fajnie gra sie na split-screen'ie ;-).
|
Cytat:
|
Cytat:
to chyba na początek wystraczy czy to nie jest ot^^ |
Cytat:
|
Cytat:
http://img505.imageshack.us/img505/3...322urf0.th.jpg |
w MM z padem Logitecha kosztuje 99zl ;>
|
Cytat:
|
http://img113.imageshack.us/img113/5...322uog4.th.jpg
Jak widac nie lubie driftow. Gra na jeden wieczor :( :/ |
Cytat:
a co? zebym tylko regulamniu nie złamał, ze ot robie. |
Cytat:
Carbon jest jaki jest, nie wazne, że cukierkowy i arcadowy. ma sie dobrze sprzedać i tak też bedzie. EA bazuje tylko na "odgrzewanych kotletach" i skoro nie bankrutują to znaczy, że ludziom pasi taki układ. pomyslcie jaki NFS bedzie za rok :] |
Cytat:
I juz 36% bodajze :) |
zagraj w GTR2 to jest klasa sama w sobie....
|
To zupelnie inny rodzaj gry, Smartek ;-). Co nie zmienia faktu ze masz racje, klasa sama w osbie (zagraj w Burnout Legends ;-)).
|
Burnout 3 wciaz rzadzi (na xboksie) :-P.
Inne 'wyscigi' o kant doopy.. |
pogra***322;em w demo i mi nie przypad***322;o do gustu, jakie***347; "cukierkowe" - jak kto***347; to ju***380; wcze***347;niej okre***347;li***322;, nie kupuj***281; pe***322;nej wersji :nie:
|
A ja sie ciesze, bo sobie pogram, przejde i troche pojezdze po miescie
|
EA ostro dało dupy , tak jak @demek napisał gra dla 12 latków , ja nie wiem skąd oni takie sterowanie wzieli :|,
ogólnie jak zwykle to samo nic nowego nie dodano względem starych serii tzn stare funkcje ukryte w nowej szacie no może poza tym zjazdem z góry , gra na dzień dobry powinna kosztować 59zł a po 3 miesiącach 39zł |
miodne sterowanie? arcadowe owszem, w ta gre zal grac bo mozna to robic chyba z zamknietymi oczami jak ktos powie zeby skrecic w prawo czy lewo
przynajmniej mnie sie dzis udawalo tak w miare,gdyby dopracowac jezyk zakretow to i tak bym wygrywal imho gra dla 12 latkow |
Cytat:
|
ta gra to istna tragedia
|
mam 20% i juz mi starczy na dzis :) Gierka lata ~20-50 czyli bez rewelacji;p ale mi starczy :)
|
|
u mnie tez gierka spoko smiga :) mam 5% ;p ale na tym nie koniec :D hehe
Grafika na maxa (bez AA) na 1024x768 i naprawde jest co podziwiac :) - aby osiagnac dobry efekt musialem odblokowac dodatkowe potoki w moim 9500 ;) |
Cytat:
Odnosnie gry, wszystko na max i 1024x768, chodzi ladnie (~45-55fps) Fizyka jazdy, hm fajnie. Szkoda ze nie ma poczucia predkosci. Motion blur przesadzony, ale trzeba miec PS3.0 by go wlaczyc. Poczatek fajny, dopiero 7% przeszedlem. Miasto super... ide dalej grać. Szkoda ze troche niedopracowane i się czasem wyłaczy i wskoczy do pulpitu, wszyscy to znamy, no ale coz... |
nfs_inst.exe
nfs_uninst.exe setup.exe 00000001.TMP Potrzebuje te pliki, może ktos wrzucic na rapid share? |
Cytat:
Cytat:
Wypalilem i juz jest ok :D |
a dlaczego nie odpalisz go alcoholem 120 ?
|
Cytat:
|
Gra to kaszana ... zainstalowalem 3 min pogralem i odinstalowalem szkoda na to miejca :\ Tylko sobie a tym ratio zrobie :D
|
Cytat:
|
oby trzy wersje sie skupuj***261; kurcze czekanie to rzecz ci***281;***380;ka ;)
ok***322;adka do polskiej wersji nie widzia***322;em ale np. na www.needforspeed.pl jest pokazana z wersji kolekcjonerskiej, zjarzyj tam. ps ostrze***380;enie dosta***322;em i wcale mi nie do ***347;miechu. |
Cytat:
|
Ja to tez fajnie, ja sciagam to2,77 i hkzonde, szkoda ze to1 to fake bo nie potrzebnie sobie lacze obciazam
|
Cytat:
Mam od ponad godziny. Tylko udostepniam :-). |
prawdziwy razor ma 85x50 :)
daleko nie mamy :) jakies 250m w lini prostej :) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
mam komunikat do wszystkich ktorzy kupuja wersje razora 2.72gb. to jest fake. prawdziwy razor ma cos w granicach 4gb
|
320 kbps... 2%... Bedzie za 2-3 tygodnie to sie bede cieszyl ;-)...
|
co wy za lacza macie? ja juz dawno mam 100% :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
chmm razor1911...
|
Cytat:
|
Mi zaczelo przyspieszac i mam juz kupiona w 48% ;-D.
Pzdr. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ja sobie pojade na cmentarz ...ha!;) |
Cytat:
:hmm: Forum PCLab.pl > Rozszerzenia B00,B6T itd... co robic? a Rezor - pewnie spakowany mocno |
Cytat:
|
@diabol
pochwal sie kt***243;r***261; wersje kupujesz? ja kupuje wszystkie wersje, niemy***347;lcie ze g***322;upi bo limitu nie mam, daje prace emulowi. edit zartowa***322;em |
Cytat:
|
Cytat:
|
umnie 2.mb kt***243;rego***347; 6 mb innego a reszta stoi :szczerb:
|
Cytat:
1% hkzonda *7gb :|* |
@ Albert pare postow wczesniej jest wyjasnione dlaczego nie bylo nic na nforce. ale powtorze, na glownej umieszczaja tylko propery, co nie znaczy,ze inne wersje s***261; fake'ami. z reszta rok temu sie nie zawiod***322;em na HKZonda, a byl to przeciez pierwszy rls MW.
|
ale wczoraj w nocy by***322;em na nforce.nl i nie widzia***322;em nic o nim na pc.
@baku o***322;rajt. edit wog***243;le dostali***347;cie juz swoje egezmplarze gry? bo m***243;j to co***347; tragicznie idzie. |
52 seedy :]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
sie zobaczy ja kupuje obie od tak hurtowo :D
Cytat:
|
Cytat:
|
Pierwszy umozliwil zakup HKZonda i sadze ze to na tym rlsie bazuje Razor :] proper i te sprawy. mi tam idzie ladnie 13% :P
|
Cytat:
|
@baku
nie poj***281;***322;e***347; aluzji ;) edit moze to juz na priv moze kto***347;by mi zapoda***322; link do sklepu? |
Cytat:
|
ej powiedz***263;ie mi na priv wiecie o czym bo sie nie orientuje. please. czyzby razor "przeszed***322; pierwszy" ???
|
No to tym razem Razor1911 wykona***322; dobr***261; robot***281; ;)
|
razor jak zwykle sie postaral (collectors ed) :)
pt - 8 seedow 411 lechow :rotfl: poczekam az sie troche porozchodzi |
Cytat:
|
spoko, nikt tu nie uzy***322; tego paskudnego slowa. poza toba :szczerb: jest juz oficjalne info, wiec mozemy sie dzielic wrazeniami z gry :]
edit: Pierwszy dodatek do dema Carbon'a 1. pozwala wybra***263; par***281; nowych samochod***243;w ( najbardziej istotna to Mazda Speed 3s) cz***281;***347;***263; samochod***243;w mo***380;na podda***263; autosculptowi cz***281;***347;***263; nie, cz***281;***347;***263; posiada odg***322;osy silnika cz***281;***347;***263; nie, cz***281;***347;***263; ma NOS/Speedbreaker a cz***281;***347;***263; nie - pami***281;tajmy jednak ***380;e auta te nie by***322;y przewidziane w demie do u***380;ytku. 2. pozwala przeskoczy***263; wszystkie filmiki/wstawki 3. pozwala gra***263; w demo w oknie do znalezienia tu --> NFS-Planet - Need for Speed Carbon, Most Wanted, Underground Series, Hot Pursuit 2, Porsche fajnie sie driftuje chargerem 2006 :szczerb: |
@IceManSpy
bierzemy sie za ludków z labu Ty pierwszy ich przebijasz a ja potem dobijam. ogólem to jeszcze przeciez go chyba niema??tzn pełnej ?? ps nie kraczcie o piracie bo mi temat zamkną a to jedyny temat który założyłem i ma ponad 5 stron |
A co nforce.nl jest nie dozwolone na cdrinfo? przecie***380; to tylko baza releas***243;w :)
PROPER to taka wersja poprawiona, po niew***322;a***347;ciwym wydaniu innej grupy ;) |
@Ice, zagladales na forum? juz 3 razy zamykali temat o carbonie :] na glownej nic nie ma bo to nie proper. coklwiek to znaczy :P
|
Co***347; mi si***281; wydaje, ***380;e to dalej fake. Na nfo***.n* (nie b***281;d***281; podawa***322; dalej, jak co***347; to PW, ale nie kt***243;rzy mog***261; si***281; domy***347;li***263;) nie ma nic na ten temat. Ma wyj***347;***263; 1 listopada, czyli jutro. Ale zobaczymy. Mo***380;e to ju***380; to?
|
Prawda jest taka, ze seria NFS stracila swa swietnosc PO NFS 3 - hot pursuit!
I nikt mi nie wmowi, ze jest inaczej. Od czesci "Underground" nie zagoscil na moim dysku nawet na chwile, bo nie zasluzyl :-P. Pzdr. |
naszczescie to co mnie najbardziej interesuje ma 2.8 :szczerb:
|
Hehe tajemniczy HKZonda znow zatkal siec...7 GB no ladnie.
|
dostawa do s"klep***243;w" internetowych w***322;a***347;nie sie rozpocze***322;a. dostawca? ten sam co rok temu.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:35. |