![]() |
Cytat:
Wiec Motion Blur wylaczony, cos jeszcze co jest zablokowane, detale otoczenia na medium. Reszta maks :) I 800x600. |
hyhy
demek i m@x co temat to ostra wymiana pogladow ;) |
Cytat:
|
no wlasnie widze, ntsc i pal w HD, smiechu warte sa te twoje studia w takim razie
w hd roznice sa tylko 50vs60 w sd pal vs ntsc jest wiele roznic poza 625 lini na ramke vs 525 lini na ramke dochodzi jeszcze 25 vs 30 ale co najwazniejsze - ntsc nazywa sie a w zasadzie nazywalo "nowym ze starymi kolorami" chcesz podyskutowac? prosze bardzo |
Dobra, nie ma sensu... Wiem swoje, egzamin z HDTV mam na bardzo dobry w indeksie, wiec nie zamierzam sie klocic...
|
na lcd tez 60hz
poczytaj o HD bo nie masz o tym pojecia z tego co widze, doksztalcilem sie jakis czas temu wiec swoje "prawdy" wkladaj komus innemu |
To ty sie mylisz. Co z tego sygnal HD nie ma, skoro obraz na telewizorze kineskopowym jest wyswietlany z czestotliwoscia 50/60 Hz? I sila rzeczy MUSISZ SIE DO TEGO DOSTOSOWAC.
|
zle, zle, zle
hd nie ma podzialu na PAL i NTSC, pozatym grasz na ps3 w 1280x768 a obraz pozniej jest robiony na hd badz sd |
te***380; ch***281;tnie bym troche sie poskrada***322; xD
co do tego FX to nie uwierze, ze dzia***322;a. chyba motionblur wy***322;aczony i nie kt***243;re detale To moze. |
Bo tyle wynosi framerate w standardzie NTSC (nota bene - nie ma takiej rozdzielczosci, jest tylko 1280x720), a ze gry trzeba tez przystosowac do telewizorow kineskopowych logicznym jest ze bedzie sie je robilo na 50/60 fps (PAL/NTSC). Poza tym - 60 Hz to i tak plynnosc az nadto (wielbiciele Tekkena wiedza o czym mowie ;-).
@Smartek - to ja Cie nawiedze celem zagrania w MGS 4 ;-)... |
60 fps w 1280x768 - po byku fes :D
|
Cytat:
Zbieram pieniazki chyba.. ;-D |
Cytat:
|
Cytat:
6200 sobie nie radzi na minum a tu jescze aa 2x miałęm 5200 straszna padaka tak jak w oc tak samo w grach:sciana: :taktak: no chyba, ze masz quad cora xD |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:24. |