Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Gry

Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.12.2005, 09:10   #436
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
dziekuje wlasnie mi zabrali autko na blacku nr 3 niech ich szlak trafi a takie ladne autko mialem
Jak to zabrali Ci autko

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.12.2005, 09:52   #437
lukasss
Bywalec

Data rejestracji: 13.03.2005
lukasss zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pagerus
Jak to zabrali Ci autko

Pewnie policja mu zabrala :cool: Fure za jakis czas bedziesz mogl wykupic, sprawdzaj co jakis czas czy jest taka mozliwosc.
lukasss jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.12.2005, 09:56   #438
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ale mu w realu zabrali

widzialem cale zdarzenie wczoraj na placu dominikańskim pod galerią
Stary 20.12.2005, 10:02   #439
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pagerus
Jak to zabrali Ci autko
no porszaka takiego ladnego wypicowanego ale ma jeszcze jednego na szczescie ale tamten bym moim dzieciatkiem i juz go nie ma bo kasy braklo na wykupienie i teraz pytanie jak bedzie kasa czy mozna odzyskac autko skonfiskowane oczywiscie ze wszystkimi bajerami jaki wcisnelem w niego
Cytat:
Napisany przez icemac
ale mu w realu zabrali

widzialem cale zdarzenie wczoraj na placu dominikańskim pod galerią
hehehe chcieli by narazie komornik mnie nie sciga
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.12.2005, 10:06   #440
lukasss
Bywalec

Data rejestracji: 13.03.2005
lukasss zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
i teraz pytanie jak bedzie kasa czy mozna odzyskac autko skonfiskowane oczywiscie ze wszystkimi bajerami jaki wcisnelem w niego
TAK, wykupujac je - patrz wyrzej na moj post
lukasss jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.12.2005, 12:27   #441
TheVastaThor
Nowy na forum

Data rejestracji: 21.05.2003
TheVastaThor w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
KOSZMAR z filmami

mam spory klopot, moze wiecie o co chodzi, w momecie gdy maja pojawiac sie filmy w grze (np na samym poczatq gdy ta laseczka sie przedstawia) to mam zamiast filmow POKAZ KLATEK w baaaAAAAArdzo spowolnionej trybie. znaczy sie nie leci film tylko strasznie haczy obraz i dziek. cos takiego pojawilo mi sie tez po zainstalowaniu gier: POP:T2T, Matrix: Path OF Neo. w raeszcie gier nawet nowych wszystko smiga znakomicie (Q4, GUN).
probowalem juz prawie wszystkich codeków i NIC!!!!!
a wogole po zakonczeniu filmow gra chodzi znakomicie i da sie grac.

Athlon 3200, 1Gb dual ddr, GF 5900Xt, maxtor 120 ata, epox 8rda3i, iiYama vm pro 452, dvd rw lg,
Xp pro +sp2, dirvery 81.95, nforce drivers 6.39.

PLIZZZZZZ POMÓŻCIE!!!!!
TheVastaThor jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.12.2005, 12:39   #442
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez TheVastaThor
mam spory klopot, moze wiecie o co chodzi, w momecie gdy maja pojawiac sie filmy w grze (np na samym poczatq gdy ta laseczka sie przedstawia) to mam zamiast filmow POKAZ KLATEK w baaaAAAAArdzo spowolnionej trybie. znaczy sie nie leci film tylko strasznie haczy obraz i dziek. cos takiego pojawilo mi sie tez po zainstalowaniu gier: POP:T2T, Matrix: Path OF Neo. w raeszcie gier nawet nowych wszystko smiga znakomicie (Q4, GUN).

Athlon 3200, 1Gb dual ddr, GF 5900Xt, maxtor 120 ata, epox 8rda3i, iiYama vm pro 452, dvd rw lg,

PLIZZZZZZ POMÓŻCIE!!!!!
moze zmien na starsze lub nowsze stery do karty graficznej czasami tak jest ze inne gry dobrze smigaja na tych sterach a inne gorzej sproboj
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.12.2005, 14:51   #443
NeoFighter
try a run, try a hide...

Data rejestracji: 07.06.2005
NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez TheVastaThor

PLIZZZZZZ POMÓŻCIE!!!!!

przewin kilkanascie postow wstecz, dalem linki do modowanych sterow dla nVidii, gwarantuje Ci, ze po ich zainstalowaniu zyskasz kilkanascie klatek na sek

Moje zdjęcia >> http://nawiesniak.pl
NeoFighter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.12.2005, 15:12   #444
FatAlbert
Wujek Cięta Riposta ;D

Data rejestracji: 22.11.2005
FatAlbert jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>FatAlbert jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
ale co mają stery 81.95 ja mam je na kompie i nfsmw śmiga znakomicie

TheVastaThor przeczytaj najpierw cały temat potem zadawaj pytania !!
Stary 21.12.2005, 15:25   #445
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez FatAlbert
ale co mają stery 81.95 ja mam je na kompie i nfsmw śmiga znakomicie

TheVastaThor przeczytaj najpierw cały temat potem zadawaj pytania !!
Nie czepiaj się go - nowy jest w końcu...
Stary 21.12.2005, 15:35   #446
Damianos L
Guru

Data rejestracji: 23.08.2004
Damianos L zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
hmm

a co to za sterowniki jakies zmodowane? moze jednak dajcie linka jeszcze raz, moze na gf3ti200 bedzie cos lepiej chodzilo

sorry ze pytam ale nei chce mi sie szukac posrod 30 stron tematu, szukalem do 5 stron wstecz i mi sei odechcialo
Stary 21.12.2005, 15:37   #447
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
www.omegadrivers.net
Stary 21.12.2005, 19:57   #448
darkmaster32
Bywalec

Data rejestracji: 07.12.2005
darkmaster32 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
eeee mam pytanko: czy w mw są jakieś filmiki, bo nie wiem czy mam wersję normalną czy RIP?
darkmaster32 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.12.2005, 20:19   #449
Matievoo
Prison break

Data rejestracji: 27.11.2004
Matievoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Filmiki są ale mało np.jest wtedy jak właczasz gre to jest filmik jeden z babką,
I na początku jest filmik jak zaczynasz kariere,a puźniej w karierze są ale to kruciutkie filmiki przedstawiające rywala i jego auto-jest ten filmij wtedy jak zdobywasz jakieś
miejsce na black liscie.
Matievoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.12.2005, 22:30   #450
Burak_PL
..

Data rejestracji: 14.07.2004
Burak_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no panowie to czas na pierwsze miejsce jakies 2 dni

Twoje uprawnienia: