![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#451 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#452 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kolega Matievoo jakie herezje pisze, ja jestem dopiero na 9. lub 8. miejscu a filmikow z "babka" mialem juz kilka
![]() Ostatnio zmieniany przez icemac : 22.12.2005 o godz. 08:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#454 | |
Bywalec
Data rejestracji: 07.12.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Bywalec
Data rejestracji: 13.03.2005
![]() |
Cytat:
A moze po prostu nie wszyscy macie filmiki z powodu niekopletnego spolszczenia gry.Jak wiadomo aby spolszczyc menu wystarczy zmienic wpis w rejestrze na Polish, ale po tym zabiegu aby miec w ogole filmy trzeba takze zmienic im fragment nazwy z english_ntsc na polish_pal, wszystkim filmikom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja wczoraj sobie gierkę zainstalowałem, więc dołączam się do graczy
![]() Na razie przejechałem tylko kilka jakiś początkowych wyścigów, które swoją drogą były.. śmiesznie łatwe. Odstawiłem przeciwników o dobre kilkanaście jeśli nie kilkadziesiąt sekund, a wcale nie uważam, żeby moja jazda stała na jakimś rewelacyjnym poziomie. Zwłaszcza, że gra na razie trochę mi skacze, co skutecznie utrudnia precyzyjną jazdę. A propo tego skakania.. Mam kartę GeForce'a IV Ti4200 Gainwarda. Chodzi raczej na domyślnych ustawieniach, ale z tego, co kiedyś słyszałem, karty Gainwarda można spokojnie puścić szybciej i nie ma z tym problemu (zresztą chyba jest nawet taka wbudowana opcja w jego sterownikach). Z chłodzeniem nie powinienem mieć problemu, bo swego czasu je wymieniłem na dość wydajne (taka plastikowa nadbudowa na całej karcie wyrzucająca powietrze na zewnątrz). Warto próbować coś podkręcić? Miałoby to realne przełożenie na działanie gry? I jeśli już się za to zabiorę to jakim programem mogę (jeśli w ogóle przy tej karcie jest to możliwe) sprawdzić temperaturę grafiki i ewentualnie ją trochę podkręcić?
![]() |
#457 | |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
Cytat:
ja tez uwazam, ze gra jest za latwa wczoraj wskoczylem na 6 miejsce BL i nawet tego nie odczulem :/ gosc na szostym jezdzil Lambordini, o ile sie nie myle ![]() moj Cayman po prostu go pozarl, teraz ja mam jego Lambordini i to jeszcze z najlepszymi czesciami (tymi zablokowanymi na tym etapie) he he ![]() co do karty: 1| sprawdz na sterach omegi (sa juz zoptymalizowane, wiec nie nalezy grzebac w ustawieniach, co tez jest napisane w readme do nich) ja mam Omega 61.77 + GeForce FX 5700 PixelView @ mod bios od Leadtek'a 2| tutaj jest chyba wszystko ![]()
![]() |
![]() |
#458 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Ja juz skonczylem kariere
![]() Tak apropo, jest wogole wybor poziomu trudnosci kariery? Bo ja nie zauwazylem, a gra rzeczywiscie jakas taka latwa byla... Co do 'filmikow z babka', po tym, jak daje to 'urzadzonko', nastepny filmik prerenderowany jest na koncu gry... |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Ile czeba tych wyścigów zrobić żeby ten Razor chciał się zemną ścigać ,bo zrobiłem dosyć dużo i jescze nie chce.
Może czeba wszytkie ? Pytanie dlatych którzy przeszli ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Bywalec
Data rejestracji: 07.12.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#463 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
Cytat:
ManDragon mnie ubiegl ![]() rzeczywiscie instalujac Omegi, wybierasz, 1| Quality, jakosc obrazu poprawiona wzgledem oryginalnych sterow nVidii kosztem wydajnosci (ale i tak stery sa wtedy szybsze, niz oryginalne) 2| Performance, jakosc obrazu taka sama jak przy oryginalnych sterownikach nVidii, tyle ze Omegi sa zoptymalizowane w sposob, ktory umozliwia ich szybsze dzialanie mozna poeksperymentowac z tymi trybami, u mnie roznica w wydajnosci jest niewielka- do 3fps
![]() |
![]() |
#465 |
the one
CDRinfo VIP
A, to ok, może spróbuję
![]() Mam jeszcze pytanie odnośnie samej gry. Jeżdże teraz Chevrolettem i dość dziwnie się on zachowuje. Otóż kiedy puszczę gaz samochód praktycznie staje w miejscu z piskiem opon, tak jak przy włączonym ręcznym. Jest jakaś funkcja, która coś takiego robi, a którą mogłem przez pomyłkę włączyć? Ewentualnie to, co mi przychodzi do głowy to to, że samochód podczas ostatniego wyścigu bardzo uszczkodziłem, co normalnie miałoby wpływ na jazdę, ale czy w tej grze? Czy tutaj są jakieś zapamiętywane uszkodzenia i trzeba jeździć do warsztatu, żeby je naprawić?
![]() |
|
|