Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Gry

Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.12.2005, 22:33   #451
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Matievoo
Filmiki są ale mało np.jest wtedy jak właczasz gre to jest filmik jeden z babką,
I na początku jest filmik jak zaczynasz kariere,a puźniej w karierze są ale to kruciutkie filmiki przedstawiające rywala i jego auto-jest ten filmij wtedy jak zdobywasz jakieś
miejsce na black liscie.
To nie ma już potem filmów z babką

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 22.12.2005, 08:20   #452
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
kolega Matievoo jakie herezje pisze, ja jestem dopiero na 9. lub 8. miejscu a filmikow z "babka" mialem juz kilka

Ostatnio zmieniany przez icemac : 22.12.2005 o godz. 08:25
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2005, 08:43   #453
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac
kolega Matievoo jakie herezje pisze, ja jestem dopiero na 9. lub 8. miejscu a filmikow z "babka" mialem juz kilka
No ja też miałem już kilka - ale jakoś tak więcej by się przydało
Stary 22.12.2005, 09:36   #454
darkmaster32
Bywalec

Data rejestracji: 07.12.2005
darkmaster32 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Matievoo
Filmiki są ale mało np.jest wtedy jak właczasz gre to jest filmik jeden z babką,
I na początku jest filmik jak zaczynasz kariere,a puźniej w karierze są ale to kruciutkie filmiki przedstawiające rywala i jego auto-jest ten filmij wtedy jak zdobywasz jakieś
miejsce na black liscie.
a te filmiki to na enginie gry? bo ja sobie jakoś nie przypominam abym miał jakiś filmik na początku, miałem ten z razorem, gdy nas smerfy ścigały, a potem to tylko te kiedy goście z czarnej listy przyjeżdzają na wyścigi z tobą
darkmaster32 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2005, 09:41   #455
lukasss
Bywalec

Data rejestracji: 13.03.2005
lukasss zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez darkmaster32
a te filmiki to na enginie gry? bo ja sobie jakoś nie przypominam abym miał jakiś filmik na początku, miałem ten z razorem, gdy nas smerfy ścigały, a potem to tylko te kiedy goście z czarnej listy przyjeżdzają na wyścigi z tobą

A moze po prostu nie wszyscy macie filmiki z powodu niekopletnego spolszczenia gry.Jak wiadomo aby spolszczyc menu wystarczy zmienic wpis w rejestrze na Polish, ale po tym zabiegu aby miec w ogole filmy trzeba takze zmienic im fragment nazwy z english_ntsc na polish_pal, wszystkim filmikom
lukasss jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2005, 10:29   #456
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ja wczoraj sobie gierkę zainstalowałem, więc dołączam się do graczy

Na razie przejechałem tylko kilka jakiś początkowych wyścigów, które swoją drogą były.. śmiesznie łatwe. Odstawiłem przeciwników o dobre kilkanaście jeśli nie kilkadziesiąt sekund, a wcale nie uważam, żeby moja jazda stała na jakimś rewelacyjnym poziomie. Zwłaszcza, że gra na razie trochę mi skacze, co skutecznie utrudnia precyzyjną jazdę.

A propo tego skakania.. Mam kartę GeForce'a IV Ti4200 Gainwarda. Chodzi raczej na domyślnych ustawieniach, ale z tego, co kiedyś słyszałem, karty Gainwarda można spokojnie puścić szybciej i nie ma z tym problemu (zresztą chyba jest nawet taka wbudowana opcja w jego sterownikach). Z chłodzeniem nie powinienem mieć problemu, bo swego czasu je wymieniłem na dość wydajne (taka plastikowa nadbudowa na całej karcie wyrzucająca powietrze na zewnątrz). Warto próbować coś podkręcić? Miałoby to realne przełożenie na działanie gry?

I jeśli już się za to zabiorę to jakim programem mogę (jeśli w ogóle przy tej karcie jest to możliwe) sprawdzić temperaturę grafiki i ewentualnie ją trochę podkręcić?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2005, 11:09   #457
NeoFighter
try a run, try a hide...

Data rejestracji: 07.06.2005
NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Ja wczoraj sobie gierkę zainstalowałem, więc dołączam się do graczy

Na razie przejechałem tylko kilka jakiś początkowych wyścigów, które swoją drogą były.. śmiesznie łatwe. Odstawiłem przeciwników o dobre kilkanaście jeśli nie kilkadziesiąt sekund, a wcale nie uważam, żeby moja jazda stała na jakimś rewelacyjnym poziomie. Zwłaszcza, że gra na razie trochę mi skacze, co skutecznie utrudnia precyzyjną jazdę.

A propo tego skakania.. Mam kartę GeForce'a IV Ti4200 Gainwarda. Chodzi raczej na domyślnych ustawieniach, ale z tego, co kiedyś słyszałem, karty Gainwarda można spokojnie puścić szybciej i nie ma z tym problemu (zresztą chyba jest nawet taka wbudowana opcja w jego sterownikach). Z chłodzeniem nie powinienem mieć problemu, bo swego czasu je wymieniłem na dość wydajne (taka plastikowa nadbudowa na całej karcie wyrzucająca powietrze na zewnątrz). Warto próbować coś podkręcić? Miałoby to realne przełożenie na działanie gry?

I jeśli już się za to zabiorę to jakim programem mogę (jeśli w ogóle przy tej karcie jest to możliwe) sprawdzić temperaturę grafiki i ewentualnie ją trochę podkręcić?

ja tez uwazam, ze gra jest za latwa
wczoraj wskoczylem na 6 miejsce BL i nawet tego nie odczulem :/
gosc na szostym jezdzil Lambordini, o ile sie nie myle
moj Cayman po prostu go pozarl, teraz ja mam jego Lambordini i to jeszcze z najlepszymi czesciami (tymi zablokowanymi na tym etapie) he he

co do karty:
1| sprawdz na sterach omegi (sa juz zoptymalizowane, wiec nie nalezy grzebac w ustawieniach, co tez jest napisane w readme do nich)
ja mam Omega 61.77 + GeForce FX 5700 PixelView @ mod bios od Leadtek'a

2| tutaj jest chyba wszystko http://www.guru3d.com/rivatuner/

Moje zdjęcia >> http://nawiesniak.pl
NeoFighter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2005, 11:54   #458
pablocoo
Darkly dreaming...

Data rejestracji: 10.08.2004
pablocoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja juz skonczylem kariere
Tak apropo, jest wogole wybor poziomu trudnosci kariery? Bo ja nie zauwazylem, a gra rzeczywiscie jakas taka latwa byla...
Co do 'filmikow z babka', po tym, jak daje to 'urzadzonko', nastepny filmik prerenderowany jest na koncu gry...
pablocoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2005, 17:30   #459
Matievoo
Prison break

Data rejestracji: 27.11.2004
Matievoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ile czeba tych wyścigów zrobić żeby ten Razor chciał się zemną ścigać ,bo zrobiłem dosyć dużo i jescze nie chce.
Może czeba wszytkie ?
Pytanie dlatych którzy przeszli ?!
Matievoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2005, 18:17   #460
pablocoo
Darkly dreaming...

Data rejestracji: 10.08.2004
pablocoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Matievoo
Ile czeba tych wyścigów zrobić żeby ten Razor chciał się zemną ścigać ,bo zrobiłem dosyć dużo i jescze nie chce.
Może czeba wszytkie ?
Pytanie dlatych którzy przeszli ?!
TRZEBA zrobic tyle, ile pisze... chyba 8 albo 9... 2 mozna nie zrobic
pablocoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2005, 19:04   #461
darkmaster32
Bywalec

Data rejestracji: 07.12.2005
darkmaster32 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez lukasss
A moze po prostu nie wszyscy macie filmiki z powodu niekopletnego spolszczenia gry.Jak wiadomo aby spolszczyc menu wystarczy zmienic wpis w rejestrze na Polish, ale po tym zabiegu aby miec w ogole filmy trzeba takze zmienic im fragment nazwy z english_ntsc na polish_pal, wszystkim filmikom
działa, dzięki
darkmaster32 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.12.2005, 00:20   #462
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez NeoFighter
ja tez uwazam, ze gra jest za latwa
wczoraj wskoczylem na 6 miejsce BL i nawet tego nie odczulem :/
gosc na szostym jezdzil Lambordini, o ile sie nie myle
moj Cayman po prostu go pozarl, teraz ja mam jego Lambordini i to jeszcze z najlepszymi czesciami (tymi zablokowanymi na tym etapie) he he

co do karty:
1| sprawdz na sterach omegi (sa juz zoptymalizowane, wiec nie nalezy grzebac w ustawieniach, co tez jest napisane w readme do nich)
ja mam Omega 61.77 + GeForce FX 5700 PixelView @ mod bios od Leadtek'a

2| tutaj jest chyba wszystko http://www.guru3d.com/rivatuner/
Omegi mówisz? Ale one zawsze były do poprawienia jakości obrazu kosztem wydajności, a mi chodziłoby mniej więcej o coś dokładnie przeciwnego.

Stary 23.12.2005, 01:05   #463
ManDragon
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 04.02.2003
ManDragon zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Omegi mówisz? Ale one zawsze były do poprawienia jakości obrazu kosztem wydajności, a mi chodziłoby mniej więcej o coś dokładnie przeciwnego.
Przy instalacji sterów Omegi do wyboru są 2 opcje: Quality i Performance
ManDragon jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.12.2005, 03:06   #464
NeoFighter
try a run, try a hide...

Data rejestracji: 07.06.2005
NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9

ManDragon mnie ubiegl
rzeczywiscie instalujac Omegi, wybierasz,
1| Quality, jakosc obrazu poprawiona wzgledem oryginalnych sterow nVidii kosztem wydajnosci (ale i tak stery sa wtedy szybsze, niz oryginalne)
2| Performance, jakosc obrazu taka sama jak przy oryginalnych sterownikach nVidii, tyle ze Omegi sa zoptymalizowane w sposob, ktory umozliwia ich szybsze dzialanie

mozna poeksperymentowac z tymi trybami, u mnie roznica w wydajnosci jest niewielka- do 3fps

Moje zdjęcia >> http://nawiesniak.pl
NeoFighter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.12.2005, 01:15   #465
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

A, to ok, może spróbuję

Mam jeszcze pytanie odnośnie samej gry. Jeżdże teraz Chevrolettem i dość dziwnie się on zachowuje. Otóż kiedy puszczę gaz samochód praktycznie staje w miejscu z piskiem opon, tak jak przy włączonym ręcznym. Jest jakaś funkcja, która coś takiego robi, a którą mogłem przez pomyłkę włączyć?

Ewentualnie to, co mi przychodzi do głowy to to, że samochód podczas ostatniego wyścigu bardzo uszczkodziłem, co normalnie miałoby wpływ na jazdę, ale czy w tej grze? Czy tutaj są jakieś zapamiętywane uszkodzenia i trzeba jeździć do warsztatu, żeby je naprawić?

Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: