Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Need For Speed: Most Wanted (https://forum.cdrinfo.pl/f25/need-speed-most-wanted-52428/)

nemesis9 28.12.2005 22:19

a o opcji miniimage tez juz gdzies słyszałem ale ona podobno zajmuje ponad 2 GB więc nagrywanie chyba raczej nie wchodzi w rachube....

Matievoo 28.12.2005 22:18

Ale to co ja napisałem powinno zadziałać bo identycznie
robiłem dla mojego kolegi i poszło mu:>

PS:
Normalnie otwierasz Nero Burning Rom
i wrzucasz 2 pliczki 'mds' umnie o rozmiaerze jeden ma 2,78 KB,
a drugi 773 MB musisz mieć płyte 800 MB żeby to nagrać i nagrasz ,
powtarzam muszisz nagrywać to w Nero Burnig Rom ja nagrywałem to w najnowszym Nero(najlepiej chyba)

nemesis9 28.12.2005 22:16

było ale jednak nie było bo...nero nie nagrywa obrazów mdf/mds a przy przerabianiu ultraISO na inny format (iso lub nrg) z plikami tez coś sie dzieje bo nawet obrazu płyty juz nie odtwarza.. więc jak nagrać w nero?? zrzucić wszystkie pliki z obrazu na dysk i nagrac jako zwykły dyk z danymi???

REi 28.12.2005 22:10

Cytat:

Napisany przez NeoFighter
wytrwly jestes :)
mnie juz za cholere nikt nie zmusi, zeby jeszcze raz przejsc most wanted
do polowy bylo fajnie, a teraz (jestem na 4) straszne nudy, zadnej motywacji do dalszej gry

Dokladnie... kupilem samochod ktorym chcialem przejsc gre (lotus Elise) dodalem mu tu i uwdzie (zadnego optyczniego tuningu!) doszedlem do 4miejsca i co? i nico... nuuudy jedyne dla czego trzymam ta gre jeszcze na hdd to chec kupienia lotusowi mocniejszego silnika (trzeba pokonac kolesie na 3miejscu).

FatAlbert 28.12.2005 22:09

ja bym proponował KŁÓDE bo to było już nie raz a ten nemsis9 nawet nie zajrzaj na

http://forum.cdrinfo.pl/search.php nawet w artykule jest napisane że tylko nie liczne spawary potrafią zrobićdobrą kopie

NeoFighter 28.12.2005 21:55

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Oczywiście, że tak - ale dopiero przy robieniu kariery po raz kolejny :) Wówczas wybierałem sobie po drodze różne fury - tak jak Wy teraz :)

wytrwly jestes :)
mnie juz za cholere nikt nie zmusi, zeby jeszcze raz przejsc most wanted
do polowy bylo fajnie, a teraz (jestem na 4) straszne nudy, zadnej motywacji do dalszej gry

Matievoo 28.12.2005 21:52

Żle nagrałeś obraz 1 CD ponieważ ten obraz nagrywa się nero burning ,a reszte płyt może być nagrana w Alkocholu.
I wtedy powinno pujść na 99.5 %
Sam nagrywałem tak mojemu koledze i mu poszło.
I jescze musisz skopiować 1 CD na dysk koniecznie,możesz przed instalacją Most wonted,
i zainstalować z tej płyty.
I Need for speed Most wonted muszisz odpalać z dysku 1 CD.

mgit 28.12.2005 21:47

Cd1 nie nagrywa się bo są problemy potem z odpaleniem, a jak już koniecznie chcesz nagrać to zaopatrz się w mini image + zestaw rodzynków

nemesis9 28.12.2005 21:22

Ale pliki mdf/mds nagrywa tylko Alcohol...

dramina 28.12.2005 20:55

żle coś się nagrała gra.spróbuj czymś innym nagrać

nemesis9 28.12.2005 20:32

Most Wanted. Problem z obrazem

witam
mam taki problem. mam need for speed most wanted na 4 CD. są to obrazy płyty mdf/mds. Jeżeli montuję w wirtualnym napędzie (DAEMON) obraz CD1 gra chodzi normalnie ale kiedy wypalę ją na płycie (w Alcoholu) gra nie chodzi (zatrzymuje się na okienku z samochodem; nie przechodzi nawet w tryb pełnoekranowy)...czy trzeba cos poustawiać w opcjach alcoholu żeby poprawnie nagrało?? kiedy sprawdzam tą nagraną płytę z NFS MW cd1 i chcem z niej zrobić osobny obraz płyty wyskakuja liczne błedy...prosze o pomoc...

Pagerus 28.12.2005 13:21

Cytat:

Napisany przez NeoFighter
a jezdzisz/jezdziles innymi samochodami w tym nfs i poprzednich?

Oczywiście, że tak - ale dopiero przy robieniu kariery po raz kolejny :) Wówczas wybierałem sobie po drodze różne fury - tak jak Wy teraz :)

NeoFighter 28.12.2005 12:23

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Ja cały czas przy Punto i prawie cały czas w tym samym miejscu :( Jakoś przez święta nie chciało mi się nawet grać :) Ale nadal obstaję przy moim Punto - jakoś innymi samochodami próbowałem - ale to nie to :P Wydaje mi się, że mimo wszystko dam radę nim skończyć grę - i będzie kontynuacja tradycji - ostatnie NFSy kończyłem samochodami, którymi rozpocząłem karierę :D

a jezdzisz/jezdziles innymi samochodami w tym nfs i poprzednich?

Pagerus 28.12.2005 07:49

Ja cały czas przy Punto i prawie cały czas w tym samym miejscu :( Jakoś przez święta nie chciało mi się nawet grać :) Ale nadal obstaję przy moim Punto - jakoś innymi samochodami próbowałem - ale to nie to :P Wydaje mi się, że mimo wszystko dam radę nim skończyć grę - i będzie kontynuacja tradycji - ostatnie NFSy kończyłem samochodami, którymi rozpocząłem karierę :D

mallow 25.12.2005 00:35

Myslalem ze Murcielago wymiata... Ale kupilem se CarrereS no i sie przestraszylem... :) Zostalo tylko 1.000.000 notowan i kariera moja :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:34.