![]() |
Cytat:
kurą znoszaca zlote jajka w tym wypadku jest cala seria NFS nie sam Underground. ludzie to kupuja bo za kazdym razem fajna gierka z dobrymi furami, ale jakby nie patrzec rynek przesyca sie tuningiem tego rodzaju. |
Cytat:
nie zabija sie kury znoszacej zlote jajka, jakto sie (chyba) mowi :D popatrzmy na inne gry, dlaczego Ensemble Studios nie poprzestalo na pierwszym Age Of Empires? dlaczego mamy czwartego klejka? ile to juz kopanek FIFA bylo (i bedzie)? dlatego wlasnie niejednego undergrounda nam jeszcze zrobia :D |
Cytat:
|
Cytat:
a skad te wiesci? |
Cytat:
|
Eee tam mi sie podoba. Jesteśmy na 5 miejscu :-) A smigamy porsche lub Corvettą odebrana jednemu z nich :-)
|
ja jestem 11 ucieklo mni sprzed nos Porshe Caymana tego goscia Barona:( dalej jezdze supra bo strasznie fajnie ja zrobilem:D
|
Cytat:
Ale wrócę pewnie niedługo do NFS - w końcu nie po to kupiłem grę, żeby teraz w nią nie grać || |
Cytat:
|
Cytat:
zgadzam sie z Toba wyrzucili z gry to co bylo w niej najlepsze- tuningi, gdzie dowolnosc przy wyborze zderzakow, nadprozy, neonow (tych wogole brak) itp.. itd.. ale moze nie powinnismy sie czepiac? wszak to nie Need For Speed Underground 3, tylko Most Wanted- inna gra, nie kontynuacja |
Cytat:
Ale kazdy uwaza jak chce. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli moge zapytać ? :) |
No ja też czekam aż się dorwę do Astona :D Niestety - ostatnio jakoś mniej czasu na NFS'a - zbieram w GW kasę na zbroję a to wymaga nieco wysiłku ;)
Ale Punto to raczej zmienię dopiero na Astona - albo i w ogóle jeżeli będzie dawał radę do końca :P W NFSU2 jeździłem od początku Toyotą znaną z anime Initial D - tak z sentymentu - ale dała radę do samego końca :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:46. |