Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Ogame - kosmiczny rts online (https://forum.cdrinfo.pl/f25/ogame-kosmiczny-rts-online-47841/)

DreamCrusher 01.03.2005 20:44

UWAGA! Przed chwila rozwiazalem sojusz na uni3. niestety nie moge mu poswiecic tyle czasu co uni1 wiec nie ma sensu zebym prowadzil tam planete i sojusz. Konto na uni3 czeka juz w kolejce do skasowania. Niech ktos z graczy na uni3 zalozy sojusz od nowa.

Mich@ł 01.03.2005 20:48

Cytat:

Napisany przez zuk4u
UWAGA! Przed chwila rozwiazalem sojusz na uni3. niestety nie moge mu poswiecic tyle czasu co uni1 wiec nie ma sensu zebym prowadzil tam planete i sojusz. Konto na uni3 czeka juz w kolejce do skasowania. Niech ktos z graczy na uni3 zalozy sojusz od nowa.

W takim razie @/\/\cDrive będziesz musiał trochę poczekać...
Ale myślę, że sojusz powstanie na nowo... ;)

smolik 01.03.2005 21:10

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
W takim razie @/\/\cDrive będziesz musiał trochę poczekać...
Ale myślę, że sojusz powstanie na nowo... ;)

Już powstał proszę pisać podania od nowa.

KoziBobek 01.03.2005 21:36

Czym się różnia uni1 uni2 itd ??

Predi 01.03.2005 21:45

numerkiem i ludzmi na nich

andrzejj9 01.03.2005 22:10

Cytat:

Napisany przez /\/\cDrive
A co mam w nim napisać bo nie jesemdobry w pisaniu podań. Czy wystarczy to: chciałbym abyście przyjęli mnie i moją planete do waszego sojuszu?? Jak nie to niech ktoś mi napisze co mam napisać w podaniu aby zostać przyjętym tzn. jakie informacje.

Najlepiej zacząć od pesela i Nipu. Jak jeszcze poprzesz to numerem konta wraz z pinem, to myślę, że nie powinno być problemu z przyjęciem :faja: ;)

A serio to po prostu napisz do założyciela i już :)

@ Predi

A ja narzekam... Ale dam grze jeszcze jedną szansę - wysłałem właśnie drugi statek na inną planetę. Zobaczymy, jak będzie tym razem...

Pagerus 01.03.2005 22:25

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Najlepiej zacząć od pesela i Nipu. Jak jeszcze poprzesz to numerem konta wraz z pinem, to myślę, że nie powinno być problemu z przyjęciem :faja: ;)

No i koniecznie w dwóch egzemplarzach to napisz :D

Lukash 02.03.2005 09:52

czesc tak czytam te posty ze w koncu tez sie skusilem na ta gre, zobaczymy jak mi pojdzie, na razie nie wiem do konca jak co sie robi ale mysle ze powolutku:) i bedzie dobrze...

smolik 02.03.2005 10:14

Apeluje o zgłaszanie sie ludzi z Universum 3 do sojuszu bo w innym razie będe zmuszony
go rozwiazać i wstąpić do jakiegoś innego. Aktualnie jestem sam w sojuszu a juz robi sie nieciekawie.

Goliath 02.03.2005 10:25

Dziad mnie zaatakowal! :)

wlasnie rozwazalem zaatakowanie kogos w celach materialnych, lecz odrzucilem ten pomysl nie chcac wciagac sojuszu w niepotrzebne wasnie.

A tu nieoczekiwanie :) znalazl sie gosc co sam szuka guza. Skanowal mi planete 4 sondami. Moje systemy bezpieczenstwa skutecznie wyliminowaly szpiegow metoda pif-paf ;)
Koles poczul sie wkurzony i zaatakowal moja nowo kolonizowana planete w celach grabiezczych. Faktem jest ze nie bylo na niej zadnej obrony :)
Mysle ze nalezy mu sie nauczka, bo w sumie dokonal w nocy 2 wybadow i zgarnal mi troche mineralow.

Nie jestem biedny: posle mu 2 krazowniki, 2 ciezkie i pare letkich, ale gdyby ktos dorzucil swoje 3 grosze to byl bym zadowolony :)
:bicz:

Tak w ramach sojuszu licze na odzew :piwo:

hehe zapomnialem parametrow :wow:

Surowce na Karfetnea [3:137:10] o 03-02 10:24:29
Metal: 15570 Krysztal: 18314
Deuter: 20939 Energia: 1825
Floty
Maly transporter 1 Duzy transporter 2
Lekki mysliwiec 13 Ciezki mysliwiec 8
Recykler 3 Sonda szpiegowska 8
Satelita sloneczny 4
Szanse na kontrwywiad:30%

raczej przydala by sie pomoc :)

mjq666 02.03.2005 19:42

Cytat:

Apeluje o zgłaszanie sie ludzi z Universum 3 do sojuszu bo w innym razie będe zmuszony
go rozwiazać i wstąpić do jakiegoś innego. Aktualnie jestem sam w sojuszu a juz robi sie nieciekawie.
Ja bylem w sojuszu na Unversum3 ale mnie wywali, nie wiem dlaczego. Moj nic w grze to mjq.

smolik 02.03.2005 19:54

Cytat:

Napisany przez mjq666
Ja bylem w sojuszu na Unversum3 ale mnie wywali, nie wiem dlaczego. Moj nic w grze to mjq.

Nikt cie nie wyrzucił po prostu założyciel poprzedniego sojuszu zuk4u wycofał sie z gry a co za tym idzie musiał zlikwidować sojusz.
Napisz jeszcze raz podanko.

mjq666 02.03.2005 20:06

Ok. Podanko juz napisane.

smolik 02.03.2005 20:14

Cytat:

Napisany przez mjq666
Ok. Podanko juz napisane.

Przyjęte :piwo:
No juz jest nas czterech, czekam na resztę.

KoziBobek 02.03.2005 22:03

Cytat:

Napisany przez Goliath
wlasnie rozwazalem zaatakowanie kogos w celach materialnych, lecz odrzucilem ten pomysl nie chcac wciagac sojuszu w niepotrzebne wasnie.

A tu nieoczekiwanie :) znalazl sie gosc co sam szuka guza. Skanowal mi planete 4 sondami. Moje systemy bezpieczenstwa skutecznie wyliminowaly szpiegow metoda pif-paf ;)
Koles poczul sie wkurzony i zaatakowal moja nowo kolonizowana planete w celach grabiezczych. Faktem jest ze nie bylo na niej zadnej obrony :)
Mysle ze nalezy mu sie nauczka, bo w sumie dokonal w nocy 2 wybadow i zgarnal mi troche mineralow.

Nie jestem biedny: posle mu 2 krazowniki, 2 ciezkie i pare letkich, ale gdyby ktos dorzucil swoje 3 grosze to byl bym zadowolony :)
:bicz:

Tak w ramach sojuszu licze na odzew :piwo:

hehe zapomnialem parametrow :wow:

Surowce na Karfetnea [3:137:10] o 03-02 10:24:29
Metal: 15570 Krysztal: 18314
Deuter: 20939 Energia: 1825
Floty
Maly transporter 1 Duzy transporter 2
Lekki mysliwiec 13 Ciezki mysliwiec 8
Recykler 3 Sonda szpiegowska 8
Satelita sloneczny 4
Szanse na kontrwywiad:30%

raczej przydala by sie pomoc :)

Jak chcesz moge dozucic swoje 3 grosze a na jakim unitku jestes ?? :D 8 )

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:42.