![]() |
UWAGA! Przed chwila rozwiazalem sojusz na uni3. niestety nie moge mu poswiecic tyle czasu co uni1 wiec nie ma sensu zebym prowadzil tam planete i sojusz. Konto na uni3 czeka juz w kolejce do skasowania. Niech ktos z graczy na uni3 zalozy sojusz od nowa.
|
Cytat:
Ale myślę, że sojusz powstanie na nowo... ;) |
Cytat:
|
Czym się różnia uni1 uni2 itd ??
|
numerkiem i ludzmi na nich
|
Cytat:
A serio to po prostu napisz do założyciela i już :) @ Predi A ja narzekam... Ale dam grze jeszcze jedną szansę - wysłałem właśnie drugi statek na inną planetę. Zobaczymy, jak będzie tym razem... |
Cytat:
|
czesc tak czytam te posty ze w koncu tez sie skusilem na ta gre, zobaczymy jak mi pojdzie, na razie nie wiem do konca jak co sie robi ale mysle ze powolutku:) i bedzie dobrze...
|
Apeluje o zgłaszanie sie ludzi z Universum 3 do sojuszu bo w innym razie będe zmuszony
go rozwiazać i wstąpić do jakiegoś innego. Aktualnie jestem sam w sojuszu a juz robi sie nieciekawie. |
Dziad mnie zaatakowal! :)
wlasnie rozwazalem zaatakowanie kogos w celach materialnych, lecz odrzucilem ten pomysl nie chcac wciagac sojuszu w niepotrzebne wasnie.
A tu nieoczekiwanie :) znalazl sie gosc co sam szuka guza. Skanowal mi planete 4 sondami. Moje systemy bezpieczenstwa skutecznie wyliminowaly szpiegow metoda pif-paf ;) Koles poczul sie wkurzony i zaatakowal moja nowo kolonizowana planete w celach grabiezczych. Faktem jest ze nie bylo na niej zadnej obrony :) Mysle ze nalezy mu sie nauczka, bo w sumie dokonal w nocy 2 wybadow i zgarnal mi troche mineralow. Nie jestem biedny: posle mu 2 krazowniki, 2 ciezkie i pare letkich, ale gdyby ktos dorzucil swoje 3 grosze to byl bym zadowolony :) :bicz: Tak w ramach sojuszu licze na odzew :piwo: hehe zapomnialem parametrow :wow: Surowce na Karfetnea [3:137:10] o 03-02 10:24:29 Metal: 15570 Krysztal: 18314 Deuter: 20939 Energia: 1825 Floty Maly transporter 1 Duzy transporter 2 Lekki mysliwiec 13 Ciezki mysliwiec 8 Recykler 3 Sonda szpiegowska 8 Satelita sloneczny 4 Szanse na kontrwywiad:30% raczej przydala by sie pomoc :) |
Cytat:
|
Cytat:
Napisz jeszcze raz podanko. |
Ok. Podanko juz napisane.
|
Cytat:
No juz jest nas czterech, czekam na resztę. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:42. |