![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.12.2001
![]() |
Codename panzers 2 SFcureCloneDVD-MiRROR
Jak w temacie czy komus udało sie uruchomic obraz dvd 10.02.05.Codename.Panzers.Phase.2.SFcureCloneDVD-MiRROR ... ja juz drugi dzień meczę i niestety nie ruszyła pokazuje "włóż płyte do innego napędu "
Stosowałem sie do instrukcji ktora jest zreszta podobna do SPLINTER CELLA -CHAOS THEORY. ale na nic sie to zdaje , mam procesor AMD 64 bitowy i stosuje sfcure akurat wlasnie pod niego ....chyba ze wina jest po stronie sprzetu bo to na laptopie wszystko było sprawdzane ...poradzcie -doradzcie ...! chyba ze zle cos zrozumialem w co watpie ... dalem oczywiscie w SFNightmare disable nod i disable cd ..napedu nie widac czyscilem tez totalnie sterowniki starforca na wzelki wypadek i wsio od początku , wtedy gra po uruchomieniu chce restartu bo instaluje swoje sterowniki...ale tak jest też zreszta zaraz po jej pierwszej instalacji a wogóle gdzie dokładnie powinien byc ten plik systemowy od sfcure?...dawalem go tez do WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/.......niby po uruchomieniu sfcure w oknie dosowym pokazało ze usługa została poprawnie właczona ..... instrukcja jak wiele podobnych : 1.Mount the image using alcohol120%1.9.5.3105, and install the game ,reboot when asked. 2.Install the sfcure driver(wich you can find in the SFcure.rar) by starting SFAFSB.exe and select install sfcure driver,reboot. 3.Start SFNightmare (wich you can also find in SFcure.rar) and Disable Node and next Disable CD. 4.Start SFAFSB.exe again and select Start SFAFBS. Now you can play the game ![]() After playing the game you need to reverse some things, stop SFAFSB,select enable CD and Enable Node on Starforce Nightmare. Now everything is back to normal. This is the only way dvd can be done atm and as we like to beat the system (starforce ) we do this. for cd we still will do sfclones. We also still prefer cd versions of games as those are true clones. ..... jak nie poszła tak nie idzie ... ![]() i Ostatnio zmieniany przez kapago : 07.10.2005 o godz. 22:17 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
ehem regulamin kolego regulamin
![]()
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.12.2001
![]() |
Regulamin?...no akurat w tym i takim przypadku gdzie gra instalowana jest na laptopie odpowiedzi nie ma na tym forum tymbardziej akurat ta gra ....wiec nie wiem o co ci chodzi !!! ta wersja jest to nowe wydanie i za bardzo niema w necie o tym opisane
Tak umiem uzywać opcji "szukaj" i wyobraz sobie ze jej przed zadaniem pytania użyłem i sporo poczytałem |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
http://forum.cdrinfo.pl/announcement...ouncementid=23
Cytat:
Cytat:
![]() @Mac oszczedzam Ci pracy, teraz wystarczy tyko zamknac ![]() |
||
![]() |