![]() |
Ta***380; ta gra kosztuje 24 z***322;... Piracenie jej mija si***281; z celem, mo***380;e jeszcze dwa lata do ty***322;u mia***322;o to sens, ale teraz?
|
Prince of Persia : Piaski czasu
Mam problem z przejściem jednego punktu w misji. Znajduje sie już na 65% gry i jestem teraz w sali, gdzie pośrodku znajduje sie lina, na dole podłoga z kolcami, a moim zadaniem jest przeskoćzenie do jednego białego przycisku, a potem znowu powrót na linę po odbiciu się od ściany, ale za kazdym razem kiedy sie odbujam ląduje na kolcach, bo lina jest rozhuśtana i nie jestem w stanie jej złapać, chyba, że coś ćle robie. Proszę pomóżcie.
|
Komputer Świat GRY Ekstra 1/2009 -> Prince of Persia : Piaski czasu :wow: 7.90 zł !!!
|
Cześć,właśnie to kupiłem i niedawno zacząłem grać.Zaciąłem się w tej komnacie z pięcioma balkonami.Na jednym z nich jest jakiś złoty przedmiot jak przeskoczyć na którykolwiek z nich.Za odpowiedź dziękuje.
|
Wątpię aby ktoś po takim czasie jeszcze pamiętał takie rzeczy. Tym bardziej, że jest już pierwsza część nowej serii. ;] Jak zrobisz screena to może mi się coś przypomni, a tak to masz link do gamefaqs. :P
http://www.gamefaqs.com/computer/dos...me/589721.html |
Lub poradnik gry online.
|
Jak to przejść
Cytat:
Aha i jak ktoś coś potrzebuje pisać tutaj to odpowiem, bo przeszedłem 95 % gry (akuratnie przed chwilką i sobie pomyślałem, że wejdę i komuś pomogę, jutro przejdę resztę to będę dostępny do pomocy dla każdego) :D |
Ja mam piaski czasu,duszę wojownika i dwa trony i jeszcze żadnej gry nie przeszedłem :hmm:
|
Boś miętki ;)
|
:nie: na wszystko przyjdzie odpowiednia pora :taktak:
|
|
Przeszedłem 100% gry. :D Super filmik jest na końcu. Dobra jak ktoś coś chce to teraz na każdo pytanie odpowiem. :D Właśnie pobieram cała trylogię Piasków Czasu PL :D Są już 3 gry z tego działu, ale na następny rok będzie następna część. :D Moja gra była angielska więc trochę musiałem główkować. :D
|
|
Nie rozumiem. O co chodzi w tym pytaniu??
|
Jak tę grę chcesz mieć, to sobie ją kup.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:03. |