![]() |
te screeny maja jakies dwa miesiace :D
|
Cytat:
|
Na razie na X360 chyba tylko ale lada dzien powinno byc na XBOX i PS2 ;-). I jestem pewny ze Konami jak zwykle sie wykazalo - bo oni nie popelniaja bledow ;-).
|
jak nie popelniaja?
a to ze wydaja gry na inne platformy niz jedyne sluszne sony nie jest bledem ? ;) |
To sprobuj sobie zagrac w Pro Evo bez galki analogowej albo zrozumiec aluzje konsolowe w Metal Gear Solid 3.
|
ale ja nie o tym mowie :D
|
Cytat:
|
Istotnie, moj blad. Pro EVO 6 pojawi sie na PS2, PSP, NDS, X360 i PC.
|
KONAMI nie popelnia bledow?
Robi dokladnie to, co EA przez ostatnie lata. PES od wersji 4 zmienil sie minimalnie (co nie zmienia faktu, ze na current-genach wciaz nie ma sobie rownych), a FIFA idzie do przodu. Oczywiscie bede gral, ale mam nadzieje ze za rok nie wydadza znow lekko podrasowanej wersji. A PES6 na X360 to jakas kpina (kto sie interesuje to wie, co oferuje). Tak czy inaczej, najlepsza obecnie wirtualna pilka kopana to FIFA07 na X360 (i powie wam to wiekszosc fanow PESa, ktorzy grali w demo) |
ale polski komentarz jest do bani:(
|
Także uważam ze Konami nie robi postepow patrząc na PESa ale postępy w Fifie to lekka kpina. Ta gra to dno. AMATORKA
|
może mi ktoś powiedzieć, co muszę zrobić by grać w pesie 6 na dinozaurach?
tak jak tu: http://www.youtube.com/watch?v=itCp1jwGmpo ?? |
Na ekranie wyboru stroju wciskasz SELECT albo START i wybierasz jeden ze stroj***243;w specjalnych :)
Stroje trzeba wcze***347;niej "kupi***263;" w PESSHOP (w opcjach) i nie ka***380;da dru***380;yna mo***380;e je nosi***263;. |
co do polskiej wersji... i polskiego komentarza-jest tragiczny. bez wzgledu na to polecam pesa na milosnikow uganiania za gala:D musze przyznac ze to nie jest latwa gra( od czwartej gwiazdki/proffesional) jednak gdy zostanie obcykana to nie mozna sie oderwac:spoko:
|
pablocoo napisał:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:06. |