![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zerwałem Z Nałogiem
skończyłem ze spacepioneers
![]() i jestem z tego dumny skasowałem konto tak pod wpływem impulsu z kosmosu ![]() na G1 skasowałem konto 2 tygodnie temu, a na G3 wczoraj - teraz czuję się wolny, juz dawno się tak nie czułem - ciągłe myśli o flocie, puszczanie jej na całą noc, aby nikt jej nie zezłomował, a teraz pozostaje mi tylko rodzina, praca, samochód, nauka i ... szukanie kolejnej gry online - może mnie wciągnie i znów będzie to samo ![]() pozdrowienia dla wszystkich ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja wywali***322;em konto na ogame (a raczej czeka na wywalenie --> komunikat konto zostanie usuni***281;te 10)
![]()
![]() |
#3 | |
Hell_neT
Data rejestracji: 09.04.2005
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
faajnie
![]() |
#6 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja na ogame gra***322;em miesi***261;c, a***380; zaczalem widzie***263; co sie ze mna zaczyna dzia***263; - stwierdzi***322;em, ***380;e ta ciekawa gra nie ma sensu
![]() Owszem podoba mi si***281; do tej pory ale nie gram z jednego powodu - nie ma pauzy.
![]() |
#7 |
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
nie walcie ***347;ciemy o uwolnieniu od na***322;ogu tak jak nie ma by***322;ych alkoholik***243;w tak nie ma by***322;ych graczy
.... chyba jak wr***243;ce do domu sobie w cos zagram ![]()
![]() |
#8 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
w nic nie gram - nic mi si***281; nie chce - lakieruj***281; autko i czekam na nowe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
uzależniłem się od kierków
![]() Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 18:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
pod 2k nie mam kierk***243;w w standardzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Pod wplywem ed'a gralem wczoraj w kierki od polnocy do 4 rano ;-)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
to niebezpiecznie wciąga.
z tego powodu pozbyłem się gomoku ![]() jeszcze tylko mam cholerne kulki w kilku odmianach... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
No to o grach...
BBS: Maloka BBS
Data: 20-07-1994 Autor: Hulek Cześć Grajkowie Zakrwawieni! Czemu tylko faceci tak męczą te gry? Niespełnione marzenia o bohaterstwie? Kompleksy i chęć odegrania się na innych? Nuda? Ucieczka od świata realnego? Nudnego i brutalnego? Ależ skąd... Oni się nie znają... Bzzzz Lecę. Są, dwie Alphy. Ja im pokażę kto tu rządzi. Jak osłony? OK. To na nie wezmę... srrrruuuu... poszły... się je.ać. Dalej kto? Są! Bombowce... Atakują... Moje kochane stateczki! Zostawić ich! Namiar... zakręt... jeeeest... Ognia... heee... ale dupek, błysnęło i po nim. Ale co to? Mój tyłek! O zdradzieckie psy! Od tyłu?! Zakręt... podładować osłony... namiar... torpeda... i koniec... Dobra, misja chyba skończona... Ale co to? Niszczyciel gwiazd?? O cholera, za blisko jestem! Strzela! Zakręt.. unik... dostałem... osłony do kitu... znów unik... i znów mi się błyska... konsola spalona... AAAA! HIPERSKOK!.. zje..ny!.. Znów mnie złapią i będą przesłuchiwać.. Ach ten mój ojciec w masce... ale co tam... polecę znów... Bzzzz Słyszę ich... są blisko. Dreszczyk przechodzi po plecach. Gwałtowny obrót, z tyłu nie ma nikogo... uffff. Więc musi być tu jakieś bydlę. Co wybrać? Chyba pacyfikator numer 3, kochana flinta, nigdy nie zawodzi. Dobra, będę wkraczał. Wzzziuuu... Drzwi otwarte... Aaarrh, podstępne zwierzę! Bach! Stworze... masz za swoje, nie będziesz drapać. Przemykam pod ścianą... WOW!! Ale ryk! Dużo gości. Jestem zakryty? OK... jaka broń? Rozsiewacz pokoju numer 4. Już do was idę chłopaki. Jestem! Aaaaaa tatatatatatata Jeeeeeessss Jeeeeeee ![]() Obrót... Choroba, prosiaczek mnie zaszedł... Co robić, co robić? WIEM!!! PIŁA ŁAŃCUCHOWA! Czyli giń w pokoju! Wrrrrr... gościu... Nie uciekasz? Głupiś... wzzzzzzz wzzzz bluzg bluzg, och... jak ładnie zdechł... Kto dalej? No! Chłopcy! Dawać tutaj, bo piła stygnie... wwzzzzz wzzzzz to lubię wzzzzzz ta krew na hełmie wzzzzz ufff ślicznie to wygląda... Szkoda, że tak prędko... Musimy to chłopaki kiedyś powtórzyć... Słabo się czuję... tak na 10%... może jakaś apteczka, albo szpryca? Jest! Biegnę do niej... ten sssykk!!! Z boku wypadła... nie zdążę!!! Aaaa... No tak, ładny widoczek pośmiertny... Krew mnie zalewa... EXIT TO DOS Bzzzzz I tak można by długo, ale szkoda bajtów... Ogólnie rzecz biorąc, to nieźle tak się rozerwać... Inna sprawa, co z psychiką? Ale co tam, damy radę :-) Niejedną grę jeszcze przejdziemy... I są takie proste w porównaniu do tego pokręconego życia... Ale kiedyś się dorośnie... Dobra! Ale to kiedyś! Teraz idę latać albo piłować... Pa PS Och, te kobity... Gdyby nie one, to kto by nam wyłączał komputer? Duże dzieci :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|