![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.12.2005
![]() |
Problem z grami sieciowymy
Hm, jestem nowym uzyszkodnikiem forum.cdrinfo i sam juz nie wiedzialem, czy tu stworzyc ten topic, wiec w trazie czego, nie bic mnie
![]() ![]() OK, przejdzmy do sedna sprawy. Mam problem, wydaje sie, ze zwiazany z netem, ale ze dotyczy on gier siecowych...: Mianowicie, kiedy serfuje lub robie cokolwiek innego, to wszystko jest ok, transfer jest dobry, zadnych klopotow. KIedy jednak odpale jakakolwiek gre sieciowa (np mohaa, wolf:et), to mam straszne lagi i po ok 2 minutach komp dostaje zwisa, pomaga tylko twardy reset . Dodam tez, ze grajac w jakakolwiek gre przez singla, to MUSZE sie odlaczyc od neta, gdyz inaczej gra staje sie wlasciwie niemozliwa ![]() ![]() okropne "zaciachy". MOj sprzet to: -procesor: AMD Athlon 1800+ -karta graficzna: Ati Radeon 9000 PRO -płyta główna: VIA K7VT4APro ?? -pamęć RAM: kość 512 MB -karta seciowa: PLANET WL-8310 -system: windows XP ![]() ![]() ![]() ZMienialem sterki do karty graficznej, aktualizowalem do sieciowki i nic, dalej to samo. "Zwykle" gry chodza ok. Mam radiowke 512 kbit/s. Bardzo prosze o pomoc i z dolu thx. pozdr./novy154 PS:witam na forum ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Witam na Forum
![]() wyłączony masz firewall systemwy? inny? antywirus?
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Nie mam firewalla, jedyny antywirus to avast. Jakies rady
![]() pozdr./novy154
![]() |
#4 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
wlacz firewalla, wywal avasta i zainstaluj antivir personal, zrob pozadek na dysku ad-aware, microsoft antispyware czy etrust pest patrol, potem pozadek z rejestrem i plikami temp jv16, registry mechanic, zaktualizuj stery od plyty glownej.. do tej karty grafiki nie instaluj najnowszych sterownikow tylko inne ktore polecaja na necie.... ta karta to juz zabytek wiec nie spodziewaj sie po niej za duzo
p.s. mam nadzieje ze masz SP2 do tego wina |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Dzieki za rady, w przyszlym tygodni sie pomecze, bo teraz nie mam czasu (szkoła
![]() pozdr./novy154
![]() |
#6 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
no to ja zapytam jak na jednym neo ? (jedno ip_ zagrac na 2 kompach np w ET ?
![]() |
|
|