![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
![]()
czesc
mam pytanie. mam neostrade 128 , Notrona AntiVirus 2004 i ZoneAlarm(Firewall). chcialbym sobie zagrac w Quake 3 Arena ale nie wiem czemu nie moge sie polaczyc z serwerem ![]() ![]() Na dole w Multiplayer pisze no response to master server (czy cos takiego). Pozwalam Firewall-owi aby wypuscil Q3. A moze jakies opcje trzeba zaznaczyc ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() |
![]()
ok. polaczylem sie ale cos tam sciaga a potem wyskakuje do pulpitu z okienkiem q3 console i na gorze miga FS_FOpenFileRead: NULL 'file' parameter passed co to oznacza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() |
Quake 3 - gra przez internet
a teraz laczy sie. potam na 1 sec a potem wywala do glownego menu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
God Father
Data rejestracji: 29.11.2004
![]() |
na przykład że nie masz zainstalowanego punkbaster czy jakoś tak - albo cdkeya nie masz wpisanego - przyczyn parę może być
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napewno cd-key nie pasuje, jesli uzywasz pirata, poszukaj w sieci sa "poprawki" pozwalajace na zalogowanie sie do serwera i gre w q3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() |
![]()
moze to to bo ja nie wpisuje rzadnego cd-keya , chociaz kumpel tez nie wpisuje a jakos gral. NP gra przez siec LAn dziala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Audigy ES
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() |
A wyłacz FW na czas grania i zobacz czy mozesz sie połączyć, będzie nam łatwiej powiedzieć czy wina po stronie FW czy czegoś innego...
A co do Twojego podpisu to co to jest podopis? A co do Twoich zainteresowań to ... Alcohol a nie Alcochol ![]()
. : Modecom Rainbow | Mercury 400W PFC Silent : . . : ??MOTHERBOARD UKNOWN ?? : . . : INTEL Penium 4 2.8GHz FSB800 1MB Cache S478 HT : . . : Sapphire ATI Radeon 9600PRO 256MB 400/600@525/710 : . . : 2x512DDR-II Kingston 533MHz : . . : TSSH-352 | ASUS CRW-5232AS | LG GSA-4163B : . . : WD Raptor 74GB : . __________________ >[ 3DMark_01 \|/ 2xxxx pts ]
>[ 3DMark_03 \|/ ![]() >[ 3DMark_05 \|/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
`
Data rejestracji: 07.02.2005
![]() |
![]()
Ja mam podobną sytuację jak ty. Recepta jest bardzo prosta: zanim naciśniesz szukanie serwerów poprzestawiaj te 2 guziki: SHOW FULL i SHOW EMPTY. Próbuj różne kombinacje aż ci wykryje. Czasami pomaga też wybranie konkretnego typu rozgrywki, np.: Team Deathmatch. Acha, no i oczywiście musisz ustawić opcję INTERNET, a nie LOCAL itp.
![]()
![]() |
#9 |
![]() ![]() |
![]()
Teraz wylaczylem Fw i nie znalazlo. Wogole sie chyba nie polaczylo bo znowu pokazalo sie: no response to master server . Potem wlaczylem FW i tez nie znalazlo. Raz jak mi sie udalo polaczyc to sciagnelo MODS ok 1.23MB a potem wylaczylo gre. Zainstalowalem GameSpy Arcade tez nie dziala. Co moze byc przyczyna
![]() W opcjach->Network mam ustawione na 56.6K moze byc jeszcze 28.3K ; 33K ; ISDL i LAN. POMOCY |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Jeżeli masz zainstalowanego PunkBustera to do grania na serwerach nie jest wymagany CD-Key...
Może w tym wątku coś znajdziesz: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=33716
![]() |
![]() |
#11 | |
![]() ![]() |
![]() Cytat:
Ok. wykrylo. nie wiem jak. jak poraz 1 sie laczylem sciagnelo mi MODS unlagged. I to mi chyba zainstalowalo PunkBustera ale pisze dissable (czy cos takiego). gdy go chce wlaczyc wyrzuca do menu. Gdy laduje tego 2 MODa zmienia sie wyglad menu. gdy w nim sie lacze -> laczy mnie z serwerem i gdy widze plansze to odrazu mnie wyrzuca do standartowego Menu. Co to moze byc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
`
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Odinstaluj Quake'a...reset kompa...zainstaluj na nowo...zainstaluj PB...przy włączaniu gry NIE wpisuj żadnego numeru seryjnego...
Daj znać czy działa...
![]() |
![]() |
#14 |
![]() ![]() |
![]()
a moze tu jest problem!!! bo ja go nie instaluje tylko kopiuje pliki i gram!!! u mnie kumpel ma w formie instalki i mowil ze gra. ale gral na ustawieniach LAN wiec moze gral z ludzmi z sieci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
`
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |