![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.02.2008
![]() |
Quake 3 Arena !
Witam chcialbym niektorych spytac co graja w q3 otoz mam taki proble moj mlody brat jak mnie nie bylo zaczol cos zmieniac w grze w grafice i zmienil mi nie wiem co ale jak wlaczam gre i jest ta niebieska konsola to idzie dalej nagle szary ekran potem wywala na pulpit i jest ta niebieska konsola w niej pisze
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem Moze mi ktos powiedziec jak to usunac ? Usuwalem config to nic nie dalo , reinstalowalem gre nic nie dalo powiedz ktos ? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.02.2008
![]() |
![]()
Mam problem z usunięciem gry. Naciskam uinnstal ładuje się instalator a tu wyskakuje komunikat o takiej tresci "Unable to locate the installation log file 'C: \Program Files\Quake III Arena\QIII.isu'. Uninstalliation will not continue." Naciskam OK i nie odinstalowywuje się. Prosze o pomoc.
____ _____ | | | | | | |___| |___ | |____| | | | | | | | |____ |____ | |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
@Sauron Xed
shift+delete i nie przejmuj sie, ze nie da sie odinstalowac systemu nie zepsujesz
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
shift + delet
Te shift i delte mam wcisnąc kiedy bo nie wiem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na katalogu z gr***261;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Nie znam się z bytnio na kompach. Ale na którym katalogu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.02.2008
![]() |
Na katalogu w kt***243;rym zainstalowa***322;e***347; gr***281;
Kod:
"C:\Program Files\Quake III Arena" Zainstaluj sterowniki do karty graficznej ![]() Ostatnio zmieniany przez non : 29.02.2008 o godz. 16:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Ale jesli usune ten katalog i inne pliki z qUAKEM zwiazane to i tak zostanie on w pamieci w dodaj lub usun programy.
DZIĘKUJE ZA POMOC JAKOS GO USUNOŁEM JESZCE RAZ DZIEKUJE ZA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 01.03.2008 o godz. 01:46 Powód: ppp |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
Cytat:
wyczysc rejestr systemu ze wszystkich wpisow z K***322;ejkiem zwiazane (skrot Win+R, "regedit", skrot Ctrl+F, "quake"+Enter, po usunieciu jednego wpisu wciskasz F3, az nie otrzymasz informacji, ze caly rejestr zostal przeszukany) wtedy sprobuj odinstalowac w 'dodaj/usun programy', windows powie, ze deinstalator jest uszkodzony i zapyta, czy usunac K***322;ejka z listy programow w 'dodaj/usun...' koniec podczas edycji Rejestru trzeba uwazac co sie modyfikuje, jezeli nie chcesz tego robic recznie, uzyj programu RegCleaner, aby odszukal i wyczyscil bledne wpisy [edit] ble, sie spoznilem ![]()
![]() |
![]() |
|
|