![]() |
Akurat ten fragment gry był dla mnie skrajnie irytujący. Riposty godne gimnazjalisty.
Dziś robiłem speedruna, na trophy (poniżej 3h). Z ciekawości chciałem zobaczyć ile się da najmniej (jak na moje możliwości; bo pewnie można krócej - sporo czasu zmarnowałem na naukę ripost i targowanie się ze Stahn-em). Za pierwszym razem po tylu latach, wstyd przyznać ale 7h. |
Cytat:
Już od jakiegoś czasu jest część druga serii w nowej oprawie : Trailer :) pozdrawiam |
Nie wiem czy wiecie, skąd sie wzięło imie Guybrush :D
Po prostu grafik pracował na Deluxe Paincie i plik z wizerunkiem bohatera nagrał jako pędzel (.brush). Plik nazywał się sie "guy.brush". I tak juz zostało... :D |
A ja już mam drugą część, ale jakoś mi się chwilowo nie chce. Przyciąłem się w więzieniu i psem. ;P
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
Jakby ktoś za bardzo utknął to znalazłem u siebie jeden z fajniejszych opisów gier z jakim się spotkałem, a dotyczy właśnie drugiej części Monkey Island. Załącznik 55478 Załącznik 55479 edit : tutaj jeszcze wersje w większej rozdzielczości pozdrawiam |
Dzięki.
Top Secret :] |
Ja gierkę uwielbiam, akurat zaczynałem od COMI, które dla mnie było świetne, jednak dużo fragmentów z gry nie zrozumiałem, bo po angielsku ciężko rozumiałem... ale na dniach po przejściu dwóch pierwszych gierek, na pewno zagram raz jeszcze;)
|
Ja za to ściągnąłem sobie demo dwójki, na dzień przed słynnym atakiem na PSN i teraz doczekać nie mogę aż wszystko naprawią, aby zakupić pełną wersję :).
pozdrawiam |
Oj to sobie poczekasz. 5 raz ich najechano. ;)
|
Tez czekam. A sklep nadal nie dziala :-(...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Mam już pełne dwie pierwsze części, za obie 55 zł więc bardzo przystępnie. Gram od jedynki, jestem teraz na małpiej wyspie. Grafika i sterownie mi się podoba (tu miałem pewne obawy, ale niepotrzebnie), wspomnienia wracają i pojawia się uśmiech na twarzy :). Tak odświeżona seria to rozumiem ...
pozdrawiam |
Zawsze można się przełączyć na stary - płynnie, w każdym momencie (dla mnie super ficzer).
Ja się zfreezowałem na dwójce, zapomniałem co tu się w więzieniu z psem robiło. Opisów nie czytam. :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:37. |