![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a o spolszczeniu nie słyszałem. |
Odkopany temat
Jest może już spolsczenie do wersi angielskiej ?
Polska wersja jest ale nie bede już kupowal ,a w sklepie oslowym nie polskiej wersji :) A te poradniki za wszysko placic? :wsciekly: |
A u mnie pocina az milo:) Grafa naprawde powalajaca jak na symulator morski.
Co do bugow to swieta prawda. Jak zawsze Ubi zafundowalo nam ich spora porcje :bicz: , ale jak ktos jest maniakiem Uboatwaffe (jak ja 8 ) to wyleczy go ze wszystkiego stronka http://u-boot.realsimulation.com/ tam mozna sciagnac doslownie wszystkie mody i patche do SHIII. Wszystko zrobione na superrealizm! Naprawde polecam. Codziennie wstaje o 5 rano zeby chociaz dokonczyc patrol przed praca :pisze: .
ciacho all Frozen |
Cytat:
|
ee cos mi sie wydaje ze nie. jednak dla pewnosci poszukaj wymagań.
btw. gra potrafi sie ciać na samym mostku lol |
Sory, że odkopuje temat, ale stwierdziłem, że lepiej będzie nie zakładać nowego:)
Próbował ktoś grać w tą grę na GF4MX440??? Mam zamiar sobie taką grę sprawić, ale nie wiem czy ruszy na mojej karcie graficznej... Za odpowiedzi z gory dzięki. |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54211457 |
Czy ktoś już jest w posiadaniu manual.pdf po polsku oraz spolszczenia.
Mam amatorskie spolszczenie ale to mało. |
No cóż. Moje obawy się potwierdziły. Z grą miałem doczynienia ok. 1/2 godz.Grafa niewyrabia. Załoga /nowość w stosunku do poprzednich wersji jest widoczna/ wygląda jak obcy z UFO albo Fantomas bo kłaniają się Pixel Shader-y. Gra wygląda na o wiele trudniejszą. Wszelkie zegary kontrolno-sterujące według mnie są zamałe. Ogólnie sterowanie bardziej podobało mi się w poprzednich częściach. Jednak to zamało czasu by wysuwać wnioski końcowe. Grafe kupię dopiero może około wakacji. Korci mnie by grać :pisze:
|
Przeszedłem jeden patrol. Zatopiłem kilka transportowców, ale prawdzia frajda to była walka z niszczycielem (tzn. on walczył a ja uciekałem) muszę przyznać że to zajeło mi tak
około 1.5h zanim się "zmyłem" ;), przez ten czas adrenanalinka był na wysokim poziomie. Naprwade polecam. gra wypasik. Pozdrawima |
Witam.. SH3 miałem już już pod koniec marca, lecz nie nagrałem się ponieważ musiałem jechać do Sobieszewa koło Gdańska gdzie będe do konca kwietnia. Pierwsze wrażenia pozytywne... Pozdrowienia dla wszystkich userów...:)
|
Cytat:
Do Silent Huntera III jak i do II zapaleńcy zrobią poprawki. Ale jak dla mnie zasysanie dziesią tek poprawek to nieporozumienie. Jednak jest to jak narazie chyba ostatni mochikanin tego gatunku. Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:50. |