![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SilkRoad Online - darmowy mmorpg
"Silkroad Online" jest grą typu MMORPG, w której za pośrednictwem internetu, użytkownicy z całego świata mogą wczuć się w role średniowiecznych kupców, złodziei lub wojowników.
Przemierzą tereny należące do tzw. "Jedwabnego Szlaku", rozciągającego się od Konstantynopola poprzez kraje arabskie i Indie aż do chińskiego miasta Chan'an. Wg twórców gra jest połączeniem tak znanych tytułów, jak Lineage 2 czy KalOnline. Instalator zajmuje 502mb. Niestety, gra robi furorę i ostatnio coraz ciężej jest dopchać się na serwer. Jednak autorzy obiecują szybko rozwiązać ten problem. od siebie dodam, że jazda jest niezła. wybrałem sobie postać hunter'a i będę ochraniał karawany przed złodziejami ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 22.11.2005 o godz. 22:42 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
sciagem wlasnie trailer, moze mi sie spodoba
![]() |
#3 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
raczej otworzą sklep online z itemkami do gry jak w kalonline
![]() tutaj ,macie link do forum o tej grze: http://gamecenter.pl/forum//index.php?showtopic=57028 jeśli ktoś się skusi i będzie miał problemy z wepchaniem się na serwer, niech da znać. akurat trwa event - 200% więcej złota ![]() jest programik, który odpala makro (odpalanie gry, naciskanie odpowiednich klawiszy, wpisywanie hasła, a w przypadku disconnect'a uruchamia ponownie).
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 27.11.2005 o godz. 10:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
hmm no trzeba sprobowac... przez REi'a wciagnalem sie do swiata MMORPG... dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Chyba zasam na oslode.. jeszcze nie odpisali w sprawie z GW...
9 godzin i bede mial ![]() Ostatnio zmieniany przez Tribunal : 11.12.2005 o godz. 21:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Sciagnolem to ostatnio (trwalo to 25min ^^ ) i.... lagi takie ze ja przy nich grac nie moge. Co prawda nie ma "cofania" i "zwsow" ale IMO jak na laczu 2Mb opoznienie pomiedzy kliknieciem a ruchem postaci wynosi 2~10sec to cos jest nie tak.
![]() |
#8 |
![]() |
Ja sciagne i tak chce to zobaczyc nawet jak bedzie shit to pogram musze w cos netowego popykac bo ***la dostane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
za nic nie wyjde ze swiata Lineage 2
![]() edit: ale nie zaszkodzi przetestowac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 | |
Niezarejestrowany
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Niezarejestrowany
![]() |
Cytat:
(troche zagmatwane ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
DObra zassalem zainstalowalem ale nie moge sie polonczycz z serverem gram na tym nowym TROY i caly czas ma disconnect czy wy tez tak macie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
Pisze post pod postem bo mi znikla opca edytuj:/
ra jest super lagi mam tylko w miescie poza nim jest okej mam 8ll juz i chyba bede wojownikiem mam na swoim koncie juz 2 thiefow ubitych(z bereserkerem ich zasieklem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|