![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.12.2005
![]() |
Splinter Cell: Chaos Theory
Mam oryginal Splinter Cell: Chaos Theory lecz mam inny problem niz przegranie, chce pograc z oryginala instaluje sie normalnie patch tak samo pozniej kaze zrestartowac komputer po restarcie wpisuje Cdkey o ktory prosi weryfikuje plyte i po chwili mi wyskakuje komunikat ze wpisany cdkey nie pasuje do keya ktory jest na plycie na innych komputerach dziala normalnie, czy moze to byc efekt zainstalowanej wczesniej wersji pirackiej sciagnietej z neta ? jesli tak to prosze o jakies wskazowki zeby zaczela dzialac.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
NIGDY nie pisz takiego samego posta w kilku roznych tematach/dzialach
A co do problemu, miales wogole mozliwosc wpisac Twojego aktualnego oryginalnego cdkeya? Jesli nie, to przeszukaj rejestr (HKLM>Software>Ubisoft>scct) i poszukaj wpisu, w ktorym jest cdkey i go skasuj. Tak wogole to powinienes miec mozliwosc wpisania keya jeszcze raz jesli weryfikacja go odrzuci |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.12.2005
![]() |
Zadzialalo wielkie dzieki, a co do tego samego posta to sorry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.01.2006
![]() |
A ja mam właśnie problem z utworzeniem kopi zapasowej SPLINTER CELL-Chaos Theory jest zabezpieczony STARFORCE v3 czy jest jakiś najnowszy program który zrobi cud!!!może ktoś tego dokonal!!!!!!!!próbowalem wszystko Alcohol120,CloneCd.ktos ma to antidotum?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
ale pomijając ten fakt SC:CT jest zabezpieczone SF v3.4, kopię można wykonać tylko na CD, co do DVD to jedyną możliwością jest uruchamianie z napędu wirtualnego DT4... Poszukaj, w wyszukiwarce jest wszystko o StarForce !
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
![]() |
To Sorrki,pierwszy raz jestem na forum i troche mnie zakrecilo.A może jakis szybki opis jak odpalac z wirtuala bez koniecznosci wkladania plyty?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
1. Wyłączasz kompa
2. Odpinasz wszystkie napędy optyczne CD/DVD 3. Uruchamiasz Daemon Tools 4.03 link do DT 4.04 4. Montujesz obraz i grasz (istnieje możliwość, że jeżeli coś namieszałeś wcześniej będzie potrzebna ponowna instalacja gry)
![]() |
#8 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Co zrobic w SC-CT
Gosciowie jak ktos przeszedl te gierke to bedzie wiedzial o co chodzi,a mianowicie:nie wiem w której misji,jest to w bazie korei i cos tam,musi wejsc na wiezyczke cos tam zrobic,i jest kwiestia w podziemiach wisi taka rakieta pod sufitem która sie zalacza i ona sunie po takiej suwnicy,cos wczesniej sie grzebie w komputerach,na moj pomysl to właczam te rakiete,chwytam sie jej i zapylam razem z nia do tego otworu w scianie.
Ale on za chiny nie chce sie chwycic taj rakiety. co tam zrobic?? P.S i se nie myślcie że mam jakiegos pirata i sie pałuje z SFn i tak dalej. pozdro dla wszystkich Splinteromaniakow!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Ty nie masz sie chwycic tej rakiety (to jest rakiety obok ciezarowki tzn rakieta jest na ciezarowka i tam spaceruje 1 "kolega") , tylko masz poczekac az ona przejedzie do konca (w tym czasie mozesz pogrzebac w komputerach, a potem jakos wejsc na ciezarowke (mialem male problemy z tym) i isc po szynie ,ktora jechala ta rakieta. Na koncu bedzie dol oswietlony na czerwono. Musisz to wylaczyc strzalem lub przy pomocy gadzetu. Tam bodajze jest 1 gosc. Moge sie tez mylic co do tego momentu poniewaz bylo to troche dawno. Powiem ,ze nie skonczylem tej gry ,a bardzo chcialem z wzgledow wyzszych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Niestety w tym etapie zakonczylem gre i juz dalej nie pomoge. Ostatnio zmieniany przez IceManSpy : 23.01.2006 o godz. 20:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wyjadacz ;)
![]() |
a ja tego goscia stuknolem,to ja mam podskoczyc i chwycic sie tej belki co jechala po tym ta rakieta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
walcie śmiało do mnie mam poradnik więc "możliwe że sie przydam" jeśłi chodzi o jakąś pomoc w grach to służe pomocą
![]() |
![]() |
#14 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Na ogol daje rade sam,w jedynce splintera siedzialem w jednym miejscu 2 tygodnie!!!no nie caly czas,po godzinie dziennie.tam byl motyw w takiej malej bazie gdzie byly miny,trzeba bylo wskoczyc sprytnie po murze chwicic sie rekoma i podciagnac,ja probowalem to robic,ale zle sie ustawialem do tego skoku,ale kombinowalem i sie udalo.
Ale to pikus moj koles nie przeszedl nawet tej czesci,spasowal stwierdzil ze za trudna,meczyl mnie telef.o 22.00 Czekam z niecirpliwoscia na Double Agent. PS.wlazłem na ciezarowke,faktycznie trzeba bylo wejsc na dach tej bryki. ide dalej.dzieki dla Ice Spy. jakby cos Fat Albert to wale do ciebie.pozdro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ![]() |
Nie tylko FatAlbert ma poradnik
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |