![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2009
![]() |
jak zmienić format .dvd do obrazu płyty np. mds, iso ??
Witam. Chcialem stworzyc sobie obraz plyty z gra, i ta plyta normalnie ma okolo 8 GB, więc jak zrippowałem do obrazu, to powstał on w 6 częściach w formacie ".dvd". Czy ktoś jest w stanie mi pomóc i powiedzieć jak zmienić format na obraz płyty np. iso lub mds ? Jeśli podobny temat już istnieje to przepraszam ale nie mam pojęcia co wpisać w wyszukiwarca...
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do *.iso - pelna wersja UltraISO ISObuster, MagicISO.
Do *.mds, *.mdf pelna wersja Alcohola 120% Wersje shareware moga nie obslugiwac plyt 2 layerowych (bo taka jest - sie domyslam) A czym ripowales, bo format *.dvd jest mi jakos obcy (nawet ideologicznie)
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CloneCD?
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@yahol a zdziwiłbyś się. Czasami trafiają tutaj osoby które ClonyXXL używają
![]()
![]() |
#6 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i próbują nagrywać x1.
![]() Że też nikt nie aktualizuje starych tutoriali. ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
jak dodać pliki do ISO 9660:1999 | 99teki | Napędy optyczne CD | 4 | 13.11.2003 19:25 |
Jak dodac pliki i foldery do obrazu CUE/BIN lub ISO (mixed mode) | TombRaider | Napędy optyczne CD | 4 | 05.03.2003 08:13 |
Jak zrobić autostart dla nowj płyty np z programami | Bzyku | Napędy optyczne CD | 1 | 27.12.2001 20:10 |
Jak z plikow na dysku lokalnym zrobic obraz płyty, zeby chodził np. pod daemonem toolsem | Gościu Kolorowy | Napędy optyczne CD | 2 | 02.06.2001 22:12 |
Witam! Jak zmienić (zmodyfikować) obraz płyty? | berserk | Napędy optyczne CD | 1 | 16.01.2001 14:08 |