![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
szybki temat...Counter Strike i jak wylaczyc Bombe ?!?!
no tak wlasnie gram od dwoch dni, po raz pierwszy raz w CS i nie moge rozgrysc jak rozbroic bombe ktora mi terrorysci non-stop podrzucaja.
szukalem na necie, ale cos nie moge sie doszukac... dzieki |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
podchodzisz do niej i wciskasz E
![]() edit grasz w necie czy z botami?? edit2 a żeby szybciej rozbroic bombe to kupujesz defuse kit'a ;D Ostatnio zmieniany przez gallus_anonim : 31.07.2004 o godz. 21:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Niby śmieszne, ale sam na początku miałem problem z rozbrajaniem bomby. Najtrudniej było jednak z podskoczeniem na wyższą skrzynkę
![]() Jeżeli chodzi już o klawisz E to używa się go również do oswobodzenia zakładników.
![]() |
#4 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
taa a moze zna ktoś sposób na strzelanie samych headshotów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
A ja kurcze nie moge odpalic Counter Strike, wywala mi błąd że nie moze wczytać biblioteki DLL pomimo tego że znajduje się ona na swoim miejscu. Ma na to może wpływ że jadę na XP??
Half Life działa elegancko tylko nie mogę z koleii uzyskac potwierdzenia autentycznosć i popykać online mimio tego ze słodziem go już wszystkim co znalazłem w sieci. Macie jakies pomysły dlaczego tak sie dzieje??
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
47, mam ten sam problem na drugim kompie, z jakiegos powodu pokazuje mi brak .dll mimo ze te same dyski sie dobrze zainstalowaly na moim kompie. wiec nie wiem od czego to zalezy.
ale moze mi ktos jeszcze powie jak zmienic by plansza sie automatycznie konczyla gdy juz mnie zabija ?? troche nudzi mi sie to czekanie az w koncu reszta sie wykonczy... dzieki [edit] wlasnie dochodze do wniosku ze po szesciu 'wscieklych psach' trudno sie pisze na klawiaturze, szegolnie na takiej lamanej niby dla komfortu dloni... taki to komfort ze dluzej mi zajmuje szukanie klawiszy... Ostatnio zmieniany przez shuma02 : 01.08.2004 o godz. 09:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
To nei zależy od XP bo u mnie wszystko śmiga, może ściągnijcie jakąś inną wersje CS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
gracie przez STEAMa?
bo serwery WON juz sa wylaczone ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Trzeba zacząć grywac w 1.6, bo do niedawna mój serial był zarejestrowany w Steamie, a teraz jak wyłączą autoryzacje to bedzie LUX
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.07.2010
![]() |
Ja znowu mam taki problem, że jak łącze się z serwerem (przez STEAM) na cs'ie to nagle mi wyłącza. Pomożecie??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oni by pomogli, ale chyba wszyscy już umarli ze starości.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Prawie zgadłeś ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Jeszcze żyją i mają się w miarę dobrze i nawet w CS'a pogrywają jak czasu starcza...
![]() PS A z jakim to CS'em masz problem, może wystarczy reinstalacja z backupu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.07.2010
![]() |
poprostu przez Steam włączam cs'a (najpierw hlf-life, potem cs), klikam Find Servers, a potem się wyłącza. Akcja ciągle się powtarza.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|