Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Toca 3 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/toca-3-a-52949/)

M@X 22.10.2005 19:38

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
wyglada pieknie...Tylko znowu, komu to pojdzie tak pieknie jak wyglada na screenach.
Narazie to sa tylko screeny - gra moze inaczej wygladac...
ale ladnie wyglada

Zastanow sie na powaznie czy nie isc za przykladem kiewasa - konsola to komfort... Nic nie klatkuje, pelna wygoda z uzytkowania i sterowania no i - najwazniejsze - zadnych StarShit'ow

demek 22.10.2005 19:51

fanie tylko zrob sobie przerobke a to tez kosztuje:)

M@X 22.10.2005 20:13

Jeden forumowicz ostatnio rozmawial ze mna na GG, ze zastanawia sie nad zakupem... 550zl, silver PS2 + Ripper 3 - wedlug mnie kuszace ;-). To tyle co jedna, mala, zasrana karta graficzna ktora za 3 lata - pod wzgledem gier - bedzie do wyrzucenia ;-D.

demek 22.10.2005 20:29

tak samo jak ps2 za rok moze dwa
ale to chyba nie temat o konsolach

Berion 22.10.2005 20:56

Cytat:

Napisany przez demek
tak samo jak ps2 za rok moze dwa
ale to chyba nie temat o konsolach

Temat nie o konsolach... fakt.

Tylko, że konsoli nie kupuje się na dwa/rok przed śmiercią generacji, a na początku (jeszcze lepiej w połowie jej "życia"). -> jedna generacja na ogół zawiera się w powiedzmy 4/5 latach.

Ile kart zdążysz wymienić przez np. 2/3? (mowa o full detalacha :)).

Mod to wydatek rzędu 100/200 zł. Czyli koszt konsoli w interesującym nas okresie to wydatek ~1200/1300 zł - i przez te lata nie zmieniasz sprzętu.

Dobra... przepraszam za ten offtopik, wiem że nie powinienem.

A na temat:
Zawsze mam ten sam monit. Z CDRInfo też nie mogę :/

Poszukam innego np. na gamershell i dopiszę do tego posta komentarz :)

demek 22.10.2005 22:33

zerknij na pm

Berion 23.10.2005 09:19

@demek
Dzięki za link :)

Toca, toca, toca... nigdy za nią nie przepadałem (podobnie jak za Nascarem), a sam trailer nie zrobił na nie jakiegoś wielkiego wrażenia. Wszystko to już widziałem...

Jakość aut (w sensie "budowa polygonalna") to już prawie GT4 (tyle, że tutaj auta się sypią, koziołkują itd...) in plus.

Kolizje - na pewno po sto kroć lepsze niż w GT4 (tam to jest żenada).

Otoczenie - nijakie. GT4, czy jeszcze lepszy przykład: Forza już dawno takie miały (o Project Gotham 2 nie wspominając, ale to już inny gatunek).

Nie, nie... brzydkie nie jest. Przeciwnie... Zaznaczam tylko, że nie ma się nad czym specjalnie zachwycać.

Choć z drugiej strony do wersji finalnej może się jeszcze dużo zmienić...

Dobra... pozrzędziłem ;)

CIAPEK 25.10.2005 18:52

już się nie moge doczekać tej gierki. wszystko w jednym! super
:'(

demek 15.11.2005 20:45

Toca Race Driver 3 - demo

http://www.fragland.net/news.php?id=12177
mozna pobrac z powyzszego adresu
ciekawe jak wyglada:)

REi 15.11.2005 21:05

Downloading now! ;)

adbok 15.11.2005 21:30

ja juz pobieram:D

demek 15.11.2005 22:31

grafika shit ale widac golym okiem ze okrojona na potrzeby dema :)

pablocoo 15.11.2005 22:57

A ja juz wczoraj sciagnalem i zagralem :P
Grafika do kitu, ale tlumaczenie, ze obcieta na potrzeby dema nie przemawia do mnie. Starforce sie jakos zmiescil :> A demo w dzisiejszych czasach moze byc naprawde duze, jak chodzi demo Most Wanted- prawie 600MB. Lepszym wytlumaczeniem byloby, ze gra jest jeszcze we wczesnej fazie produkcji, ale w takim razie jaki jest sens wypuszczania dema kilka miesiecy przed premiera? :ysz:
Ogolnie demo nie za bardzo mi sie spodobalo. Zdecydowanie wolalem RD2. Mam nadzieje, ze do premiery ja poprawia...
I po kiego ladowac starshita do dema :podbite:

demek 15.11.2005 23:25

tez sie nad tym zastanawiam - ulatwili tylko zadanie:)

Ice 16.11.2005 00:01

Zawsze lubilem grac w TOCA. Ta gra ma swój klimat - szczegolnie jak sie gralo w nią np.we 2 :)
Co do dema to: grafika bez szału (no ale poczekajmy, aż sie pojawi pełna wersja), ale dla mnie ważniejsza od grafki (no wiadomo jakiś poziom musiał być) zawsze była grywalność, a moim zdaniem została ona tu zachowana.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:02.