![]() |
Cytat:
|
Jest w ''sklepie'' na literę T || .Waga 3,5 GB(mam nadzieję,że to nie fake).Jakby ktoś chciał namiary to na priv. :piwo:
PS.Podobno trzeba odpinać napędy i działa. :piwo: |
Cytat:
Zamowienie juz zlozone :) Czekam na dostawe ;) |
pojawila sie juz gra wiec pewnie w "sklepach" juz bedzie
narazie wersja sfclone ale moze z cukierkiem bedzie wkrotce :) ja szybko w to nie zagram wiec poprosze kogos kto sciagnie o opinie :) |
Nie no, nie za miesiac, gdzies w okolicach luty-marzec... ;)
|
i w tak krótkim czasie raczej dużo nie zmienia :) chyba ze to demo było zrobione wcześniej a poźniej wydane :)
|
tylko ze gra wychodzi juz teraz za miedlugo jakos :) w zimie w kazdym razie
|
czytajcie to co pisza pod demem:
:czytaj: Cytat:
|
kurcze teraz sa dwie możliwości albo to było maximum gry :) (wątpie) albo minimum :) chca nam narobic "smaku" :)
|
zostala zachowana - a co grafiki to sadze ze nie dali poprostu wszytkich tekstur
|
Zawsze lubilem grac w TOCA. Ta gra ma swój klimat - szczegolnie jak sie gralo w nią np.we 2 :)
Co do dema to: grafika bez szału (no ale poczekajmy, aż sie pojawi pełna wersja), ale dla mnie ważniejsza od grafki (no wiadomo jakiś poziom musiał być) zawsze była grywalność, a moim zdaniem została ona tu zachowana. |
tez sie nad tym zastanawiam - ulatwili tylko zadanie:)
|
A ja juz wczoraj sciagnalem i zagralem :P
Grafika do kitu, ale tlumaczenie, ze obcieta na potrzeby dema nie przemawia do mnie. Starforce sie jakos zmiescil :> A demo w dzisiejszych czasach moze byc naprawde duze, jak chodzi demo Most Wanted- prawie 600MB. Lepszym wytlumaczeniem byloby, ze gra jest jeszcze we wczesnej fazie produkcji, ale w takim razie jaki jest sens wypuszczania dema kilka miesiecy przed premiera? :ysz: Ogolnie demo nie za bardzo mi sie spodobalo. Zdecydowanie wolalem RD2. Mam nadzieje, ze do premiery ja poprawia... I po kiego ladowac starshita do dema :podbite: |
grafika shit ale widac golym okiem ze okrojona na potrzeby dema :)
|
ja juz pobieram:D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:04. |