![]() |
Znalazł ktoś wszystkie artefakty? ||
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
to porownanie grafiki wersji 'przedpremierowej' i finalnej |
Rotfl ;-)
|
Cytat:
|
Szczerze m***243;wi***261;c o wiele bardziej podoba mi si***281; obrazek pierwszy, kt***243;ry jak zak***322;adam jest bez najnowszych bajer***243;w.
A jakie rozs***261;dne wymagania tej nowej wersji? |
wymagania raczej nie wzrosna drastycznie, a upiekszacze zawsze mozna wylaczyc :)
no i sprawa ograniczonej uzywalnosci wersji przedpremierowej po 20 czerwca pojawiaja sie komunikaty, ze okres probny minal i takie tam :) dla swietego spokoju lepiej zaopatrzyc sie w finalna wersje |
do 30 czerwca lepiej zebym ja skonczyl:):)zreszta zawsze mozna przestawic date
|
trik z przestawieniem daty wlasnie nie dziala
gra jezeli tylko 'wyczuje' jakies zmiany, laczy sie z serwerem czasu i sciaga date z netu |
zablokowac exe'ka?:)
|
dobra znowu utknalem w tej komnacie z woda,dalek nie zaszedlem,nie wiem jak dojsc do tych 2 pudel,ktore trzeba zrzucic na dol:)
|
@loki
http://j2k5.wrzuta.pl/film/56BEJglRrN/tra @gordonek zrzuci***263; skrzynk***281; z najwy***380;szego poziomu zatka***263; wod***281; na obu poziomach skrzynkami i link***261; przeci***261;gn***261;***263; k***322;adk***281; |
witam, ja utknalem w komnacie posejdona... w momencie jak woda jest u gory i mam zablokowana ta kladke pod woda. jak to przejsc ?
|
dzieki
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:24. |