![]() |
Ilość załączników: 1
O widze że są tutaj gracze starcrafta :D Ja niestety jade na "kopii" więc tylko NetCraft... i kiepsko gram ;)
w załączniku reg mojej produkcji dodający Netcrafta do listy serwerów ;) |
@Pagerus
No ja wcale jakiś tam wymiatacz nie jestem :) Parę razy zagrałem kiedys z kumplem i to wszystko więc bez obaw :) |
Co do gry - moje propozycje to MoH:AA lub CS:Source... ale moze byc tez np. Lineage 2
Pozdro ;) |
Cytat:
|
Ja na CSS :)
|
ja zagralbym sobie w CSS/HL2DM :)
|
a ja zagralbym sobie w thievery ;)
|
piszę się na css albo hl2dm.
byle nie na serwerze ICP. wczoraj grałem i są tam poj...ni admini. nie dość, że zmieniali mi nicka, to jeszcze zmieniali moje teksty (jakiś bot) w takie: "umyłem dzisiaj żąbki, dasz mi buzi?" i inne pseudo gejowskie teksty :| |
Są tu jacyś żołnierze z AA ;) ??
pozdrawiam |
są, tylko na wakacjach.
nie grałem jakiś miesiąc. tak to już mam - gram w to, na co akurat mam ochotę, raz w ET, kiedy indziej znowu w CSS, czy AA. |
A okazji tego, że jutro jest wolne i pewnie dużo ludzi będzie w domu to może byśmy zrobili turniej w jakąś grę?
Ja mogę zagrać w: wolfET, HL2: DM, CS: Source, AA (tylko muszę zainstalować najpierw) :) Kto byłby chętny? :D :> |
ja moge w cs 1.6; poki co mam 512 ramu w serwisie i jade na 128 a na wolfa to troche malo
|
A ja nie moge w nic, bo admin zablokowal gry online do odwolania :blee:
|
No ja mogę ewentualnie w ET - chociaż wieki już w to nie grałem - i nawet nie pamiętam czy jeszcze mam zainstalowane...
|
Mi by najlepiej pasowało w wolfET :>
Ale o której godzinie mniej-więcej? @pablocoo, pogadaj z adminem :taktak: A dlaczego zablokował? :| @Pagerus, no weź zainstaluj i popykaj z nami :D Będziesz w mojej drużynie jak co :D :> |
Cytat:
|
@Pagerus, Pewnie popołudniu w przedziale od 16-18 :taktak:
Zresztą niech się inni wypowiedzą o, której godzinie najlepiej :D |
Cytat:
Aktualny termin to do konca tygodnia :) |
Na wolfa chetnie. Bez wymagan czasowych.
|
Cytat:
Plus Hinks, czyli 4 :) Ktoś jeszcze? :> |
W Wolfa z chęcią pograłbym.
Podajcie godzinę i serwer, a postaram się stawić. |
Moge CSS :)
|
mogę w css, aa, et - od godziny 20:00 jestem dostępny.
|
Ja mogę AA i ET.
|
Chłopaki to o, której możecie grać?
Powiedzcie tak jak @woitas, że np. dopiero po 20 :taktak: P.S. Gramy w wolfa tak o 18? |
Możemy o 18.00. Tylko podajcie serwer :)
|
Cytat:
Może na 195.242.38.177;27960 o ile będzie wolny, ale w to wątpie :| Hinks podaj jakiś dobry, ale gdzie jest zawsze mało ludzi :taktak: |
Cytat:
Ale gramy na serwerach na starym patchu :taktak: :P Może na 84.244.130.33.27960 ??? Tam jest zawsze po 3-4 graczy. A kiedyś nie można było się tam dostać bo non stop "server is full" :) Teraz 84.244.130.160:27960 jest na topie ;) tam jest zawsze około 30 osób :D |
Zagrajmy na tym: 81.169.133.136:27960 :taktak:
Zawsze jest pusty, wieć będą tylko "sami swoi" :D |
Cytat:
Zainstaluj ten stary na ten nowy i powinno chodzić. Ja tak robie i zawsze działa :) |
Czyli grają:
pawelblu, Pagerus, Hinks, smolik, i ja :D Popytam na forum kto jeszcze zagra :> |
Cytat:
Może ktoś postawi serwer?? |
To wchodzić na ten: 81.169.133.136:27960 :D
Zaczynamy zabawę :D :) |
Ja właśnie grałem sobie jak wyskoczyło mi że musze mapke ściągnąć :|
Jak coś to gramy na 195.242.98.177:27960 zapraszamy jeszcze do gry ;) |
zdecydujcie się na jeden serwer.
umówmy się np. na 20:00 i tyle. |
@woitas
właśnie gramy (bartek1989 i ja) na tym 195.242.98.177:27960 Wejdz to pogramy razem. PS. Znowu mi ściąga mapę :( |
na jakiej wersji działa ten serwer, bo mi ciągle wywala błąd.
|
No ja niestety nie gram, bo nie mam czasu :(
|
Zawsze musi być czas na odpoczynek :>
http://img141.echo.cx/img141/4835/odpoczynek2wx.th.jpg P.S. 800XP i generał :D Kiedyś musiałem mieć 1500XP, żeby być generałem ;) |
Cytat:
@bartek Ty to mogłeś uzbierać punkty ale ja nie :( 2 razy mapy ściągałem, a później od 0 XP zaczynałem :'( |
Cytat:
|
Mi jak zaczęło przez Wolfa ściągać to szło 3kB/s :|
Więc wyszedłem z gry i ściągłem sam (5 razy szybciej) :) Ale i tak się fajnie grało :D To kiedy teraz gramy??:> Mam już wszystkie mapy więc looz ;) |
Zagra ktoś jutro w wolfa??
Godzine możemy razem ustalić :) Ja się dostosuje :) |
Zagralibyśmy na serwerze: 195.242.98.177:27960 :taktak:
Ja też się dostosuję :D |
ja moge zagrac, zalezy o ktorej i czy bede mial wolne lacze ;)
|
od kilku dni gram w KalOnline
świetna darmowa gierka (MMocRPG) stworzona w korei. co ciekawe, gra w nią dużo polaków, więc... a tutaj można znaleźć mini poradnik dla początkujących. aha, instalka zajmuje około 160 mb. http://img196.echo.cx/img196/1347/kal12dw.jpg http://img196.echo.cx/img196/5154/1615sn.jpg |
Gramy dzisiaj o 18.00 na serwerze 195.242.98.177:27960
Przypominam, że serwer chodzi na nowym patchu Serdecznie zapraszam do gry :) PS. Gramy oczywiście w Wolfa ;) @Woitas Wytłumacz troche o co w tej grze chodzi ? |
woitas - LOL...... z tego co widze to ta gra to 99% Lineage 2 ;)
|
Cytat:
Powracajac do tematu dyskusji --> only MoH:AA/CS:S ;) (Lineage 2 tez moze byc, ale to w ostatecznosci, najchetniej MoH:AA :serdusz: ) Pozdro ;) |
|
@woitas
Ile czekałeś za mailem zwrotnym od serwisu KalOnline (po zarejestrowaniu)?? Ja czekam juz kilka godzin i nic nie ma :( |
sprawdź w skrzynce, czy ci filtr nie zaznaczył jej jako spam (u mnie na o2 tak miałem).
jeśli nie, sprobuj jeszcze raz. ile czekałem... nie powiem ci, bo rejestrowałem się jakieś pół roku temu, a zacząłem grać kilka dni temu. nudziło mi się przeokropnie, więc przez głupotę odpaliłem ta gierkę i teraz naginam :) |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Hej a skusiłby sie ktoś na Worms World Party?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Założyłem już 2 konta i nic. Może musze poczekać pół roku to mi prześlą ;) Ale ważne, że moge grać bez tego maila. |
|
@woitas
Jak coś to moje dane: nick: Hinks (jak w każdej grze ;) ), lvl:7, magik :] Jak spotkasz mnie to zagadaj to strzelimy party :D |
To kto gra w wolfa?
|
Cytat:
Ja pewnie zagram i @Hinks też :D |
Cytat:
|
Cytat:
Ale nie bójcie się z wprawy nie wyszedłem :) To kiedy i gdzie?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja już dzisiaj grałem, więc niestety na mnie nie liczcie :nie:
@Hinks Gruby jest dobry :D |
Cytat:
Strzelisz w niego (przypadkowo) to cie bedzie zabijał, a później KICKa będzie chciał dać :blee: |
Cytat:
Ilu on gości wywalił z serva :> Ponad 4 bankowo :taktak: A później sam wyleciał :haha: Pytałem się jednego gościa za co Grubego wywalił, to odpowiedział, bo Gruby wszystkich chciał kickować ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Wchodzę, i widzę 700Xp - od której on grał? |
Cytat:
On jest dobry w strzelaniu :D No może jest lepszy odemnie nawet :P ( chociaż ja też w strzelaniu się poprawiłem ;) ) Punkty też szybko zdobywa :D No wkońcu to mój brat ;) :P HEHE PS. 100 post :D |
Właśnie sobie doje ET
Macie jakieś wskazówki ustawień gry - widziałem jakieś konfingi gotowe i różne bajery ;) |
Fajny czat robicie :ysz: .
|
Cytat:
No może i mały czat, ale na temat wolfa, czyli nie robimy OT :P @Piterniel, ale co byś chciał? Kolorowe nicki, mody, mapy? |
Co potrzebuje aby zagrać z wami ;)
|
W sumie to tylko mapy, bo my gramy też chyba na 3 czy 4 dodatkowych :taktak:
@Hinks ostatnio ściagał z jakiegos serwera, więc jego musisz poprosić o link, bo ja ściagałem podczas grania, kiedy nie miałem tej mapy i automatycznie rozpoczęło się pobieranie :D Tylko, że te chyba 4 mapy ważą cos ok. 50MB ;) |
Cytat:
no offence :piwo: |
Cytat:
Możesz przez gre ściągnąć :) PS.Jak ściągasz przez gre to pokazuje skąd ściąga więc wystarczy przepisać adres i wejśc przez przeglądarke...albo dokończyć pobieranie przez gre :D |
Ok. Ja bede dzis od teraz (16.50) do "oporu" ;)
|
@Joe a jutro tak ok. 16 bys mógł grać? :D
@Hinks zapytaj się grubego czy by był :taktak: @Smolik, Rosol, Predi, Pablocoo, Piterniel pasuje wam jutro o 16? |
No ja nie wiem ale postaram sie być.
|
Cytat:
|
wole SOLDATA
|
@Bartek1989
Gruby może mnie pocałować w lewe jądro :) Dzisiaj chciał mi dać kicka bo powiedziałem na niego "dovn" (( Moge zapodać ci jesgo nr gg to sobie z nim pogadasz, ja jak go spotkam to ... będzie żałował ;) @Joe Jak zobaczyłem twój nick w Wolfie to coś mi się kojarzyło ale dopiero teraz zajarzyłem że ty to ty(czyli z forum) :P PS. Jutro o 16.00 stawie się. |
@Hinks a mi się z nim fajnie grało, tylko non stop słyszałem "fallow me!" :haha:
@all Jutro o 16 gramy na: 195.242.98.177:27960 :taktak: Jakby ktoś nie mógł wejść, bo będzie "server full" to niech poczeka chwilkę :D :> |
Ja już wchodzę :D
Czekam na was :taktak: P.S. Mój nick: [NFC] Bartek |
Cytat:
jak sie cos zmieni to dam znac |
A mi niestety dzis wypadlo troche spraw i dopiero za chwile wejde (musze jeszcze dociagnac mapki).
Fajne mapki sa tez na 213.239.213.239:27960 @Hikns Mi tez dopiero teraz sie skojarzylo ze gralismy ostatnio razem. |
Dzisiaj zaczalem grac w Lineage II :)
Gierka nawet niezla i mam pytanie: "czy ktos z was gra moze na serwerze Bits and Bytes ??" Ja na nim gram i jest calkiem spoko, male lagi duzo polakow. Jezeli ktos z was (forumowiczow) gra na tym servie to niech da znac. Wtedy moze jakies party albo gildia :P Pozdro ;) ps. Jezeli gracie na jakims innym servie to napiszcie na jakim i podajcie stronke na ktorej musilbym sie zarejestrowac, to pogram z wami :) |
ja gram na allseronie www.allseron.hostings.pl :) ale jak na razie bardzo nieregularnie i moge tylko w godz 22-14 bo w szczycie mam lagi :(
a gierka jest wypasik :) |
Czy u was tez sa problemy z polaczeniem w ET od kilku dni?
|
@Joe u mnie działa bezproblemu :taktak:
Odinstaluj grę i zainstaluj od nowa i dodaj patch 2.60, powinno pomóć :D Kiedyś, aby zagrać musiałem nonstop instalować grę od nowa :| |
Cytat:
|
Takie małe info:
serwer 195.242.98.177:27960 zmienił ip na 82.94.249.94:27960 :) Wiem, że pare osób grało na nim więc pisze. Zapraszam do gry :piwo: |
A ja tam własnie dzisiaj wchodzę, a tu zero osób :|
Kto jest chętny na: CS:S lub wolfET? Np. jutro o 18 lub 19? |
Moge postawić serwer pod Wolfa :D
Podajcie dzień i godzinę :) Niestety: - Max 90 minut gry - Max 18 osób w grze Byłby ktoś chętny?? |
Cytat:
|
Ja bym proponował zagrac turnieja w fife 2005 komentujcie moją propozycje
|
a masz publiczne ip? :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:42. |