![]() |
trzeba prawidłowego seriala? :D
|
Kto jest chętny na Cs:S lub wolfET piszcie :taktak:
Dzisiaj o 18 lub 19? |
Soldier of Fortune II
:) :) |
To kiedy gramy w ET :D ?
|
Cytat:
Własnie wszystko ustawia kumpel, ja zajme sie póxniej wykończeniem strony www :taktak: Podamy wam później adres serwera :D Teraz będziemy mogli grac kiedy będziemy chcieli, a nie czekać, aż zniknie info "server is full" :> |
Mam problem z PB: (( screen :\
Pogram sobie z 1 min i mnie wywala :( Przeinstalowałem ET ale nadal to jest :( Sprawdzałem na 2 serwerach... Co moge zrobić?? Prosze o pomoc |
A ja zaproponuje moze cos innego :)
Nexuiz Od teraz zupełnie za darmo można pobrać wersję Multiplayer ciekawego shootera Nexuiz. Gra bazuje na silniku ***8222;Darkplaces***8221; i wspiera systemy Windows, Linux (32 i 64-bitowe), a także ***8211; już wkrótce ***8211; Mac OS X. Plik waży 161MB i zawiera w sobie 17 map, 28 charakterów i 10 utworów muzycznych. Jeden serwer potrafi pomieścić 64 graczy. W czasie kiedy gra będzie się ściągać, warto zajrzeć na tą stronę i poprzeglądać kilka screenów oraz krótkich sekwencji wideo. Download |
Dziś ja stawiam server ;) do CSS!
212.67.120.237:26050 Aktywny będzie od 22:30 przez 90 minut. Zapraszam serdecznie będe napewno ;) 16 slotów, FF ON ;p |
Cytat:
|
@Piterniel, ale ta promocja to tylko dzisiaj?
Szkoda, bo jutro idę do szkoły, a w chcacie się czepiają, że siedzę do późna :( :'( |
We wtorek jade na tydzień, jak wróce to myśle, że na weekend będzie w stanie ponownie to uruchomić ;)
Nie matrw się pogramy jeszcze u mnie ;p |
Cytat:
:ja_chce: P.S. Mnie nie ma od środy do piątku, bo jestem na zielonej szkołe 8 ) Tylko wiesz ja grałem w CS:S tylko 6-7 razy, ale mój rekord to 4 head shoty pod rząd :D :> Cały czas ćwiczę :> |
Mała zmiana planów ;). Zmiana jest związana z tym, że na serwerze data jest przesunięta i jedną godzine do tyłu ;). Server zaczyna się uruchamiać o 22:45 a adres ip jest również inny.
212.67.120.237:26030 Za utrudnienia przepraszam :) |
jeszcze 22 min - holera nie wytrzymam tego napiecia!!! ;p
|
Dziś wbije się na ten serwer i zobacze jak gracie - jak dobrze to może jakiś cdrinfo'wski klanik można by założyć :D a jak będe miał nik albo "SPiDER" albo " :) "
|
212.67.120.237:26030 - Można wbijać
|
Cytat:
Dzięki za pomoc Bartek :piwo: Reputka poleci ale później bo teraz nie moge : Cytat:
|
UWAGA! Zbieram chętnych na gre 18 czerwca w sobote o 22:30 [Counter Strike : S]
Dane serwera na dzień 18 czerwca godzine 22:30 Kod:
212.67.120.237:26020 |
@Piterniel ja tez mogę stwiać ten serwer :D
My z @Hinksem wiemy o co chodzi :> Pod inne gry tez można (wolfET, Half-Life: DM...) :) |
Chce sobie od nowa zainstalować ET i już pobrałem nowy patch 2,6
i teraz pytanko: czy wpierw instalować poprzedni patch i dopiero nowy, czy od razu najnowszy ??? |
Cytat:
|
212.67.120.237:26020
Hasło : CDRinfo.pl Maksymalna ilość graczy 16 FF ON Mapy są oryginalne Dziś 22:30 kto się łapie ?:) |
Jak wolf to ja moge z godzinke pograc.
|
@Piterniel, ale CS:S czy wolfET?
Ale sądząc po porcie to CS:S :> Będę :D :) |
Css :)
|
Heh, dawno nie zagladalem do tej dyskusji i dopiero dzis zauwazylem ze zaczeliscie grac w CS:S ;) jezeli chodzi o gre to ja sie na to pisze i jak bedziecie grali to dajcie znac (btw. wciaz namawiam do gry w mohaa) :)
pozdro ;) |
Cytat:
Ostatnio pamiętam to mówiłeś, że było mało osób :| |
To gramy dzisiaj w tego CS'a ???
btw jak bysmy grali to na publicu czy na jakims prywatnym tylko userzy forum ??? pozdro ;) |
Cytat:
212.67.120.237:26020 Hasło : CDRinfo.pl Maksymalna ilość graczy 16 FF ON Mapy są oryginalne Dziś 22:30 kto się łapie ? DZIŚ TO JEST D Z I Ś !! |
Ja będę :D :)
|
Cytat:
A może ktoś byłby chętny na CoD?? |
CS ? czy to jest razem z HL2 ?
|
Moze są chetni na gre w Quake 2? Moze ktos jest maniakiem starszych gier sieciowych?
|
Graliśmy w 5, a później w 4, ale było fajnie :)
Jutro ja mogę postawić serwer :D Jutro o 20.00? @adixo zgadza się :D Ale możesz kupic samo CS:S :taktak: |
Ok bartek jutro o 20 ;)
Ja będe |
@Bartek1989... CS:S jest darmowym modem do HL2, więc nie da się go nabyć osobno, trzeba kupić HL2, dzięki temu mamy prawo grać już w CS:S i HL2:DM
|
Cytat:
|
Daj na maxa 90minut
|
Cytat:
Serwer: 212.67.120.237:26020 Hasło : CDRinfo.pl Maksymalna ilość graczy 16 FF ON Mapy są oryginalne Start o 20.00 :) |
Ale zamówiłeś tam o 19 ? Prawda :>
|
Cytat:
Wiem, że tam liczą czas lokalny, czyli jak chcemy grac o 20.00 to trzeb wybrać ten o 19.00 i tak zrobiłem :) |
Prawidłowo - tylko fajnie jakby było więcej ludzi z forum ;p
|
Cytat:
Czyli ty, woitas, REi, Yankes, ja i jeszcze chyba ktoś wpadnie :> Może znowu jakiś nieznajomy :D |
Mam oryginał HL2 i uruchomiłem CS ale długo sciągał mi update i na koniec że serwer coś tam.. bla bla spróbuj później
Może jutro mi się uda ale dla mnie lepiej jest później niż 20.00 |
Cytat:
Ustawiłem na 20.00, bo idę do szkoły w poniedziałek, a wy chyba do pracy :> Przypominam: Serwer: 212.67.120.237:26020 Hasło : CDRinfo.pl Maksymalna ilość graczy 16 FF ON Mapy są oryginalne Start o 20.00 :) |
Od soboty próbuje uruchomić CSS i za cholere nie mogę ((
Zaczyna mi robić update i idzie jak krew z nosa :blee: próbowałem już o różnych porach dnia i nic zaczyna pobierać 750 min do końca i ciągle "serwer w tej chwili nie dostępny spróbuj później" Czy jest jakiś inny sposób aby pobrać update ??? A poza tym jak steam pobiera to mam 99 % użycie procka (( edit. czy jest to możliwe że teraz mój IP zaczyna się na 84. ........... ??? |
|
witam mam stałe i mogę dołączyć do forumowiczów, któzy w cos grają :)
zagram we wszystko co zechcecie jednak najbardziej w: 1) Lineage 2 (C1 na Forsakenie) 2)Starcraft 3)CS (i tu tutaj mały problem bo mam 1.6 non steam i nie mogę grac na necie tylko przez LAN i ktos by mi musial pomóc co tu zrobić) 4)medal ............itd itp chetny ktos?? |
A ja polecam moze jakis turnij w bilarda 8 na wp :>
|
to w co i kiedy gramy??
|
Może CS:S lub wolfET dzisiaj?
|
Cytat:
|
Na którą godzinę?
Może być 20 albo 20.30 i byśmy grali 90 minut :D |
tylko musze po niego przejsc do kumpla a może ktos gra w lineage 2 na Forsakenie??
|
ja moge grac w ET do 22 :)
|
Ja moge zagrać w CoD albo Wolfa :D
|
WolfET
212.67.120.237:26010 Hasło: CDRinfo.pl Maksymalna ilośc graczy: 16 Friendly Fire: On Oryginalne mapy Start dzisiaj o 20.30 :D |
Sprobuje być :D
Zabiore ze sobą może kogoś :D |
Cytat:
Masz być napewno :> Czyli jest już tylu chętnych: Burak_123, Kizio, Hinks, Assasnix, gallus, Andrzejj9, pwelblu, ja i taki jeden kumpel Hinks'a :D Postarajcie się być :taktak: |
wystarczy mi ET + patch 2.60 czy jeszcze coś musze miec?
|
Cytat:
|
No dobra moge was znowu pojechac.
Dyspozytor :) |
Zapowiada się interesująca gra :D
No to do zobaczenia na serwerze :) EDIT: No dalej wchodzcie na serwerek... Czekamy... :pisze: |
Miło było :) Co prawda grałem jak noga ale nie bylo tak zle, pare razy kogos zabiłem :)
|
No to dotrzymalem slowa :)
Ale przegrac radar w takim rozstawieniu ... no panowie :) |
Było fajnie, ale troche mało osób jednak :(
3 na 3 w takiej grze :| @Kizio było :spoko: Ja tez tak kiedyś grałem :D |
Paweł naprawde jesteś dobry w Wolfa :P
Kizio nie było tak źle...:) Ogólnie było super :D Trzeba się umówić na następny raz :> Jednak 2 miechy bez wolfa robi swoje (gorzej gram) :] |
sorry ze nie bylem dopiero teraz wrocielem z festynu mam juz ET i co jeszcze potrzebuje by z wami grac?? i kiedy nastepny raz??
|
Cytat:
PS.1.Niektóre serwery potrzebują ściągnięcia mapy lub innych, rzeczy i wtedy uruchamia się autoupdate :) (my gramy na oryginalnych mapach które są instalowane z gra) PS.2.Polecam stronke http://www.enemy-territory.us/ |
hehe jak bedziecie grac w wolfa dajcie cynk na 4319110 ;p dolocze sie.
Szczerze zagral bym tez w quake 3 arena moze jutro kontakt przez numer gg |
Cytat:
wielkie dzięki kiedy gracie znów ??a w lineage nikt nie gra ?? :( szkoda a starcraft?? |
Ok to kto może dzisiaj lub jutro zagrać w Wolfa niech pisze na forum lub na GG (6842220) :)
Może tak o 20.00 ??? |
Jak coś to piszcie na gg i serwer będzie :D
Ja mogę grać codziennie od 20.00 :) |
Cytat:
|
Cytat:
Mi tam bezróżnicy :D |
no własnie później troche
|
Cytat:
21.30? |
no 9 by chyba dało rade a mozę teraz mała próba :)???
|
21.30, bo wczęsniej nie mogę :nie:
|
wolfET
Server IP: 212.67.120.237:26050 Server Name: CDRinfo.pl Game Password: CDRinfo.pl Player Limit: 16 Team Player Limit: 18 Allow Voting: 1 Pure Server: 1 Friendly Fire: 1 Auto Balance Teams: 1 Allow Team Switching: 1 Warmup Damage: 0 Punk Buster: ENABLED Start o 21.30 :) |
OK to o 21.30 widzimy się na serwerze, ale mają być wszyscy :P
Podajcie jeszcze tylko ip serwera :) PS.Kto jutro zagra w CoD?? |
no to jesteśmy umówieni :) ile osób będzie?
|
a moze ktos chce zagrac teraz w ET lub CS 1.6??
|
O 21.30 to chyba i ja zagram
Muszę potrenować, bo dawno nie grałem |
Postarajcie sie być o tej 21.30, bo w 6 osób to trochę mało :(
Wczoraj nawet niespodziankę nam zrobił @Joe, którego dawno nie widziałem :D |
Jutro gramy w Call of Duty :D
Godzina: 20.30 Server: 212.67.120.238:26010 hasło: CDRinfo.pl FF: ON Zapraszam :piwo: |
Przypominam:
wolfET Server IP: 212.67.120.237:26010 Server Name: CDRinfo.pl Game Password: CDRinfo.pl Player Limit: 16 Team Player Limit: 18 Allow Voting: 1 Pure Server: 1 Friendly Fire: 1 Auto Balance Teams: 1 Allow Team Switching: 1 Warmup Damage: 0 Punk Buster: ENABLED Start o 21.30 :) |
Cytat:
|
@gallus
"kopi zapasowej" czyli piracie? Tak da się tylko nie możemy mieć tego samego CDKEY'a :D PS.Bartek pomylił się i podał złe ip!! Poprawne to 212.67.120.237:26010 |
wybraliście gre w która wogóle nei grałem i przez to mnie "łojiliście" mozę zagramy w L2 stara NBA NHL FIFA CS??? to zobaczycie :>
|
Cytat:
|
niestety nie mam mam 1.6 byś mi wtedy musiał podać link do "sklepu" ale w CS:S ze "sklepu" nie da się grac na necie musi być oryginalny czy da sie to obejsć??
|
w co dziś gramy?? jak ktoś ma czas można zagrac jeszcze w PES 4 i NBA
|
Przypominam, że dzisiaj gramy W CoD :
Godzina: 20.30 Server: 212.67.120.238:26010 hasło: CDRinfo.pl FF: ON Zapraszam :D |
niestety odinstlowaęłm a nie mam płytek :( a moze cos innego?? CS 1.6??
|
popieram cs'a 1.6
|
no to jest nas dwóch jeszcze tak 4 :)
|
Ten CS to Condition Zero?
Bo jesli tak to mam go zainstalowanego i mogę grać :D Ale lepszy jest CS:S 8 ) |
CS 1.6 to CS 1.6, a CS:CZ to CS:CZ :P
A ja sobie nie zagram, bo nie mam oryginalnego CS :| |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:43. |