![]() |
Już dzisiaj nie gramy.
Zróbmy tak, ze umówimy się na wybrany dzien i gramy na serwerku pod tym adresem: 195.166.65.38:27985 Chyba w środe będzie mógł grac MacGyver i Patrix :taktak: |
Cytat:
Niech wszyscy co chcą grać sciągną sobie Poit Release 1.32 (28 MB) dostępny np. TU ... i go zainstalują na czystym Q3A ... wczesniej go odinstalujcie. Nie będziemy się bawic OSP-kiem bo za dużo namotamy i większośc nie zrozumie. Potrzebne mi bedą dwie osoby do ewentualnych testów serwera... A na czas rozgrywki (ok. piątku) ktoś kto ma zew. IP (w miarę szybkie od mojego, bo niewiem czy moje SDI obsłuży taką liczbę żądań). |
Cytat:
|
bartek ten co mowil ze gral w q3 tylko 30 minut :D
:piwo: |
hm... chętnie bym potestował czy jestem w stanie postawić serw dla Q3 (wewn. IP ale przekierowny port ;) )
Mac/Turboni/Bartek15, jak ktoś che mi pomóc to odezwijcie się na PW/GG, dam wam IP i zobaczycie czy będziecie mogli się dołączyć ;) |
Cytat:
Ja tak ogólnie to gram w strzelanki więc przesiadka na Q3 to nie problem dla mnie :nie: :D Przeważnie gram w UT2003/2004 :) |
i jak ci sie widzi :D
|
Cytat:
|
no wlasnie tu chodzi zeby zabic i to jak najszybciej :D a i grafa jest ok :D
|
To zorganizujmy tak aby grał Mac/Patrix/kodziu/rosol/ty i ja :taktak:
|
ale najlepiej jak ktos postawi serwer to wtedy bedziemy sami :D
|
to chyba ślepi, bo coś pisałem kilka min temu
|
Cytat:
P.S. Ja bym mógł postawic serwer ale mam firewall'a w routerze, którego nie moge wyłączyc bo nie mam hasła :smutny: |
wlasnie patrzymy z yankesem jest git tylko musi byc bez cd-keya :D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:12. |