![]() |
Ilość załączników: 1
O widze że są tutaj gracze starcrafta :D Ja niestety jade na "kopii" więc tylko NetCraft... i kiepsko gram ;)
w załączniku reg mojej produkcji dodający Netcrafta do listy serwerów ;) |
@Pagerus
No ja wcale jakiś tam wymiatacz nie jestem :) Parę razy zagrałem kiedys z kumplem i to wszystko więc bez obaw :) |
Co do gry - moje propozycje to MoH:AA lub CS:Source... ale moze byc tez np. Lineage 2
Pozdro ;) |
Cytat:
|
Ja na CSS :)
|
ja zagralbym sobie w CSS/HL2DM :)
|
a ja zagralbym sobie w thievery ;)
|
piszę się na css albo hl2dm.
byle nie na serwerze ICP. wczoraj grałem i są tam poj...ni admini. nie dość, że zmieniali mi nicka, to jeszcze zmieniali moje teksty (jakiś bot) w takie: "umyłem dzisiaj żąbki, dasz mi buzi?" i inne pseudo gejowskie teksty :| |
Są tu jacyś żołnierze z AA ;) ??
pozdrawiam |
są, tylko na wakacjach.
nie grałem jakiś miesiąc. tak to już mam - gram w to, na co akurat mam ochotę, raz w ET, kiedy indziej znowu w CSS, czy AA. |
A okazji tego, że jutro jest wolne i pewnie dużo ludzi będzie w domu to może byśmy zrobili turniej w jakąś grę?
Ja mogę zagrać w: wolfET, HL2: DM, CS: Source, AA (tylko muszę zainstalować najpierw) :) Kto byłby chętny? :D :> |
ja moge w cs 1.6; poki co mam 512 ramu w serwisie i jade na 128 a na wolfa to troche malo
|
A ja nie moge w nic, bo admin zablokowal gry online do odwolania :blee:
|
No ja mogę ewentualnie w ET - chociaż wieki już w to nie grałem - i nawet nie pamiętam czy jeszcze mam zainstalowane...
|
Mi by najlepiej pasowało w wolfET :>
Ale o której godzinie mniej-więcej? @pablocoo, pogadaj z adminem :taktak: A dlaczego zablokował? :| @Pagerus, no weź zainstaluj i popykaj z nami :D Będziesz w mojej drużynie jak co :D :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:12. |