![]() |
Cytat:
swoja droga - ciekawe czy byloby to mozliwe.. hmm pozdro ;) |
Już się naciągacze pojawiają? ;)
|
...bo to Polska wlasnie ;).
|
Cytat:
|
Tak to już jest - ktoś chce zrobić coś fajnego - to inni chcą ponaginać zasady aby jeszcze bardziej na tym skorzystać - suuuuper :D
|
Nie przysylaja CD-Keyow, tylko same plytki (tak jak robili do teraz, tylko musiales podac rozsadna przyczyne - np ze kurier przyniosl pudleko z polamana plyta).
A ta akcja nie podniesie im sprzedazy - wrecz odwrotnie. Zacheca ludzi do korzystania z second-hand. Nikt nie bedzie sie musial obawiac, ze kupuje od kogos porysowana plytke, bo CDP wymieni. Chyba ze zasady wymiany beda spryciarskie, ale to z drugiej strony moze im narobic wiecej wrogow niz sprzymierzencow. |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
ja podam przyklad ja to moze sie szybko skonczyc
niech nzajdzie banda idiotow ktorzy beda wymieniac swoje plyty co 2 tyg :) nie wyrobia z nakladem... |
Cytat:
|
na szczescie dla kogo? dla producentow star forca?:)
|
Ej ludzie, żartowałem, a Wy od razu o naciąganiu :D
|
Cytat:
|
nie żartował :D
|
Od dzisiaj ruszyło www.gram.pl, serwis cdprojekt będzie odtąd jedynie serwisem informacyjnym. Dzięki temu, że byłem użytkownikiem CDP i moje konto przeniesiono na platformę gram.pl moge sobie kupić za wirtualną kasę grę już w chwili obecnej :D Spadam szukać jakiegoś szpilu.
Jeżeli byliście zarejestrowani na CDP sprawdzcie, może i Wy macie grę za darmo |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:37. |