Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Zapraszam na naszą stronkę klanu wolfET - PolishWarrior$ (https://forum.cdrinfo.pl/f25/zapraszam-nasza-stronke-klanu-wolfet-polishwarrior-55276/)

andrzejj9 29.08.2005 01:22

Cytat:

Napisany przez Hinks
Najpierw testujemy twój sposób strzelania i celność :)
A później zgranie w teamie :)

No to ja spełniam wszystkie te warunki.. Strzelam całkiem celnie.. czasami tylko do swoich.. ;)

Pagerus 29.08.2005 11:33

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No to ja spełniam wszystkie te warunki.. Strzelam całkiem celnie.. czasami tylko do swoich.. ;)

To że do swoich to mniej ważne - najważniejsze, że celnie :D

Burak_PL 29.08.2005 12:31

Cytat:

Napisany przez Pagerus
To że do swoich to mniej ważne - najważniejsze, że celnie :D

do swoich musisz za jednym strzałem a do przeciwników mozesz za drugim :D

Hinks 29.08.2005 13:16

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

No nie ma to jak dostać kulkę w łeb od swojego ;)

andrzejj9 29.08.2005 13:47

Cytat:

Napisany przez Hinks
No nie ma to jak dostać kulkę w łeb od swojego ;)

No nie wiem.. musiałbym zapytać @ Bartka, czy jak w czasie jednej gry trzy razy został przeze mnie zastrzelony, to czy był taki szczęśliwy ;)

Burak_PL 29.08.2005 14:09

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No nie wiem.. musiałbym zapytać @ Bartka, czy jak w czasie jednej gry trzy razy został przeze mnie zastrzelony, to czy był taki szczęśliwy ;)

@andrzejj nie denrwuj mnie bo grasz bardzo dobrze i zastrzeliłeś na początku jak nie umiałeś grasz calkiem dobrze :D a co do tych co strzelają do swoich to AsssassniX (czy jakoś tak) strzela do swoich a był już w klanie (wiec chyba wie ze sie do swoich nie strzela)

pozdro

P.S a i @andrzejj nie mów wiecej że grasz tak fatalnie :D

Mich@ł 29.08.2005 21:30

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
...

...bo Ci uwierzymy :)

P.S. Chyba zacznę ćwiczyć i może się zacznę starać o przyjęcie :niepow:

Hinks 29.08.2005 23:41

Cytat:

Napisany przez Burak_PL

Andrzej gra dobrze :)
Pamiętam jedną z map (chyba Battery) i byłem z nim w teamie, ja byłem Covertem i próbowałem się przebrać i jak już mi się udało to Andrzej kilka razy we mnie strzelił i po mnie :)
Jeszcze później kilka razy próbowałem się przebrać ale znowu dostawałem wiec pod koniec już zrezygnowałem :P
Ale wtedy szybko mnie zbijał ;)
PS. Ale i tak (chyba) wygraliśmy :D

B@rtek 30.08.2005 00:01

Ostatnio żadko bywam na forum :(

@Andrzej no co ty nie jestem obrażony :nie:

Już dawno nie widziałem jak grasz, więc jak możesz to wpadnij na trening :D

andrzejj9 30.08.2005 06:50

Cytat:

Napisany przez Hinks
Andrzej gra dobrze :)
Pamiętam jedną z map (chyba Battery) i byłem z nim w teamie, ja byłem Covertem i próbowałem się przebrać i jak już mi się udało to Andrzej kilka razy we mnie strzelił i po mnie :)
Jeszcze później kilka razy próbowałem się przebrać ale znowu dostawałem wiec pod koniec już zrezygnowałem :P
Ale wtedy szybko mnie zbijał ;)
PS. Ale i tak (chyba) wygraliśmy :D

Hmm.. no widzisz.. Ja nawet nie wiedziałem, że taka możliwość (przebrania się) jest ;)
No nic, będę musiał jeszcze trochę poczytać o grze (zasadach), a potem może rzeczywiście wpadnę na jakiś trening. Bo teraz, jeśli wy dalej regularnie gracie, to już naprawdę trudno się będzie dołączyć :)

Burak_PL 30.08.2005 09:14

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Hmm.. no widzisz.. Ja nawet nie wiedziałem, że taka możliwość (przebrania się) jest ;)
No nic, będę musiał jeszcze trochę poczytać o grze (zasadach), a potem może rzeczywiście wpadnę na jakiś trening. Bo teraz, jeśli wy dalej regularnie gracie, to już naprawdę trudno się będzie dołączyć :)

wszystko znajdziesz tutaj ------> http://www.polishwarriors.7u.pl/

Pagerus 30.08.2005 10:47

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

No tak - i będziesz podwójnym agentem - strzelać będziesz do swoich i przeciwników - każdemu po równo kulka w łeb :D

andrzejj9 30.08.2005 11:34

Niektórzy tak robią serio.. bo za to chyba też są punkty..

Pagerus 30.08.2005 11:57

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Niektórzy tak robią serio.. bo za to chyba też są punkty..

Jeżeli za strzelanie do swoich są punkty dodatnie, to .... well... :|

Loczek 30.08.2005 12:14

Kiedy gracie ? Może bym popykał razem z wami.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:13.