![]() |
No raczej to jest przygodówka :) (mowa o Beyond the good and evil)
Może głupio to zabrzmi - ale poleciłbym jeszcze Syberię 2 :) A ze starszych rzeczy - Monkey Island - stare jak świat ale fajne :) W ogóle te najstarsze dosowskie przygodówki były najlepsze :) Z czasów C64 - Zak McKracken i Maniac Mansion :D A tak na marginesie - to ten temat bardziej pasuje mi do działu GRY niż do Offtopica... taka mała prośba do modów o przeniesienie go... ja niestety nie mogę... |
Cytat:
A może i tak. Nigdy nie mogłem tego rozgryźć do jakiego gatunku jakaś gra się zalicza (rpg, morpg, RWPG, EWG...). :'( |
Cytat:
Ja poleciłbym jeszcze wspomianą przez Pagerusa Syberię 2 i do tego Runaway, która kosztuje teraz niewiele (ze 30 złotych), a jest naprawdę bardzo fajna. ps: ... |
o zesz kurcze... jak patrze na swoje posty z przed (sprzed?) 2 lat to wyglada to dziwnie :P. Co do przygodówek ostatnio grałem w Alida ale nie polecam, czulem sie jakbym gral w jakas gierke flash'owa. Syberia i Syberia 2 są świetne, czuje się ten zagadkowy klimat.
|
Still Life :) krótka ale fajna :)
|
Cytat:
A tak w ogóle - to czy aby nie miało być kontynuacji TLJ ??? |
Cytat:
|
Cytat:
demo sie juz pojawilo? hmmm, czyzbym je przeoczyl?... na oficjalnej stronie http://www.dreamfall.com/ dema sie nie doklikalem premiera zostala ustalona na wiosne 2006, rownoczesnie na XBox'a i Winde moze dlatego demo nie bylo dopracowane? a moze to byla wersja alfa? co konkretnie bylo tragiczne, jezeli moge zpytac? |
Cytat:
Spróbuję sobie przypomnieć gdzie i kiedy to widziałem, bo na pewno miałem z tym jakiś kontakt i bardzo się rozczarowałem.. |
Cytat:
A tak w ogóle - to dziękuję za przeniesienie tematu do działu GRY :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
tytul do czegos zobowiazuje, no nie? :D |
Cytat:
|