![]() |
A pozatym juz cos podobnego by***322;o w gow'ie na ps2 wiec to nie nowosc a raczej inpiracja tworcow 300 chyba - tak mi sie wydaje :D
A ciekawostka jest ze teraz wychodzi 300 i GOW2 na ps2 bo 13 marca czy to nie podejzane? |
http://media.putfile.com/Tyler-Bates---Returns-A-King
:P Macie. Nie wiem czemu sie ludzie tak przesadnie podniecaja, niejednokrotnie swietnemu trailerowi towarzyszyl kiepski film. PS. @Desden wg moich informacji film 300 oparty jest na komiksie o tym samym tytule i to predzej komiks inspirowal GoW niz na odwrot :P (chocby dlatego ze komiks ma 9 lat) http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../300_comic.jpg |
i juz mozna pomeczyc oczy ....
300.CAM.XviD-CAMERA |
To chyba komorka by***322;o nagrywane :szczerb: lepiej poczekac na dvdripa badz jakas lepsza wersje :szczerb:
|
trzeba b***281;dzie wybra***263; si***281; do kina bo trailer rewelacja jak dla mnie
|
Jedyne co moge powiedziec:
Q tempora, O mores! Leonidas i 300 spartan. Niesmiertelny mit grecki. Klasyka. Tragedia, honor, ojczyzna, obowiazek. Kazdy (przecietnie inteligentny) europejczyk zna, (moze poza angolami) - klasyka. Zrobic z tego komiks - OK, niech te durne amerykany poznaja klasyke. Znajdzie sie bardziej inteligentny, to nawet im opowie o co chodzi na tych rysunkach, bo poza yeeeehhhh, ohhhhhhhhh, youuuuuuuu to tekstu tam nie ma a nawet to i tak by nie zrozumieli. Ale zrobic tego film?? Juz raz probowali - nie wyszlo im specjalnie, ale bylo niezle. Inna rzecz, ze takich durnych scenarzystow to wtedy nie bylo. Myslcie normalnie!!! Przeciez to koszmarna bzdura gorsza od Troi z golym Badem Pittem, i rownie idiotyczna jak Dynastia. Te gole torsy, glowy wsadzone w jakies dziwolagi, bo nie chelmy, zachowania i teksty z amerykanskiej nowomowy. Belkot i bzdura. No chyba, ze te kolorowe obrazki tak wam nas****y w glowie, ze dla samych obrazkow chcecie sie tym zachwycac. koszmar. Tak koncza w ameryce legendy, klasyczne postaci przerobione na hamburgery, przezute i wyplute przez film made in USA. Koncza w amerykanskim gownie! |
@yahol - mowisz jak moj kumpel... student historii :P
Mi tam w sumie ten film zwisa ale za suzy wokol niego szum zeby przejsc obojetnie jednak ja do niego podchodze do bardziej jak do fantasy niz czegos majacego cokolwiek wspolnego z rzeczywistoscia :P |
niestety ale hollywood to stolica /centrum kina
i czy to sie yahol podoba czy nie tego nie zmienisz. a europejskie kino jest niestety do banie , 30min ciezko wytrzymac jak ktos sie produkuje jak powiedziec co ma na mysli. w hoolywoodzkich produkcjach jak ktos chce komus dac w ryj to to robi a nie 40 min. mysli jak to wypowiedziec. |
@yahol - filmy oglada sie dla rozrywki.
Fanboyu krzyczenia na wszystkiego co amerykanskie :-P. |
yahol@ ten film jak i comix robi wraznenie <- obrazem
20 marca ide na pokaz :] |
Cytat:
|
Za wp.pl
Cytat:
O mitologii i historii starozytnej nie wspomne, wlasnej historii ucza sie z komiksow! |
Cytat:
Europejski M@X |
Cytat:
dostalem zaproszenia na pokaz 22 marca 2007 na 21.00 :blee: pi***ze, obejrze go dzien pozniej w normalnych godzinach i warunkach - tak bez parcia :ysz: |
@REi fabularnie mo***380;e tak,ale bardziej chodzi***322;o mi od stronych technicznej-wizualnej. Styl wykonania czyli filmiki al'a sin citowe podej***347;cie to mia***322; wczesniej GoW...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:12. |