![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() |
APE w EAC i ciągle ten sam problem z linią 3
Wiem że będę się powtarzał ale sposób podany na rozwiązanie tego problemu w(przyklejone) nie działa.
Mam obraz płyty wykonany EAC są to trzy pliki "CDImage.ape" "CDImage.cue" i "log" Gdy edytuje plik "cue" widzę taki oto wpis w lini 3 "FILE "CDImage.wav" WAVE", natomiast wpis w pliku log jest następujący: "Range status and errors Selected range Filename D:\CDImage.wav Peak level 100.0 % Range quality 100.0 % CRC 441886AD Copy OK" powinien być zatem plik "CDImage.wav" a nie *.ape który ma 472 MB zamiana na *.mp3 wyświetla taki komunikat: "Nieobsługiwany typ pliku w wierszu 3". Gdy sam tworzę pliki w EAC jako obraz płyty są to: *.cue i *.wav skąd zatem rozsz. APE? używam obecnie EAC w wersji V0.95 prebeta 5, być może obraz dysku został utworzony w starszej wersji programu i stąd te różnice, jednak nie można nagrać płyty z takiego obrazu, spotkałem już kilka podobnych plików image i zawsze występuje błąd w lini 3? Jakie są szanse na wydobycie muzyki z tych plików i nagranie płyty CD? Z góry dziękuję za jakiekolwiek sugestie. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Monkey***8217;s Audio (*.ape) to format bezstratnej kompresji plików *.wav. Ściągnij program z tej strony - www.monkeysaudio.com (ten po lewej), zdekompresuj plik i wypal. To wszystko. Pozdrawiam ps. następnym razem spróbuj użyć opcji Szukaj, gdyż problem był już wielokrotnie wałkowany na forum np.: TU
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Ja ze swojej strony polece swietny program Burrrn.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() |
Po rozpakowaniu programem Monkey's Audio pojawił się komunikat "Error:Invalid input file", ale skopiowałem pliki CDImage.wav i CDImage.cue do jednego katalogu i zadziałało, EAC wypalił bez problemu, serdeczne dzięki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|