![]() |
Cytat:
Zawsze można usunąć resztę plików z torrenta i ściągnąć tylko jeden film. Jak to zrobić w azureusie? Przygotuj torrent do ściągania Kliknij 2 razy lewym przyciskiem myszy na żądany torrent Kliknij kartę pliki. Zaznacz przy użyciu klawisza Shift lub Ctrl wszystkie niechciane pliki i naciśnij prawy klawisz myszki. Wybierz opcje ustaw priorytet -> usuń Pozdrawiam |
A macie ten: Andrews AFB Airshow HDTV 720p.mpg (nie chce mi sie sciagac 4 gb)
|
Cytat:
Niestety jak chcę oglądać na tv to podłączam laptopa przez S-video. Innej możliwości nie mam. Niestety mój telewizor nie działa w rozdzielczości HD więc nie ma sensu. Lepiej pooglądać jeszcze sobie na kompie:) Nie porównywałem jeszcze filmów w jakości DVD i HD, żeby zobaczyć różnicę, ale po włączeniu filmu w HD tak jakoś czysto, bez smóg, jakiś dziwnych plam. Poprostu rewelacja.:) Może będzie ktoś, kto nie zauważy różnicy tak jak w przypadku Divx i DVD, ja do tych ludzi się nie zaliczam. I jak będę mieć możliwość obejrzenia filmu w HD to zdecydowanie wybiorę HD na kompie od DVD na TV:) |
Jeden koles na tamtym forum ma ponad 100 tytulow filmow w HD [czasami w dwoch jakosciach ten sam film..] :)
Coz, sa maniacy - u mnie na lapku i na PC fullHD sie tna, wiec sobie daruje. Xbox tez rady nie dal, ale nie ma sie co dziwic - kto 5 lat temu o HD myslal? Wiec czego do odtwarzania HD uzywac? Nie mowie o plytach - tylko formacie [na DVD]..? Cos mi sie wydaje, ze malo jest takich odtwarzaczy :(, widzialem pare KiSSow, ale kazdy model sobie z Qpelem nie radzil - smiech na sali! pozdro |
Cytat:
o już zadziałała http://thepiratebay.org/details.php?id=3290976 Amazing NASA HDTV 720p movies polecam! bardzo ładnie się prezentuje Ziemia z kosmosu w jakości 720p:) Ps. Czy mogę tak wystawić linka do torrenta?? czy mam skasować? jest to sprzeczne z regulaminen? Ps2. Czy byłby ktoś zainteresowany szybkim ściągnięciem kopii zapasowej filmu Swordfish w jakości 1080p?? |
nie , p2 jest jako serwer ;p ktorym w najblizyszym czasie bede sie zajmowa***263; , :D kocham wakacje :D :jupi:
BTW Skad mozna zassac te dokumentalne filmy NASA ? bo rozumiem ze nie sa za free ?:> |
Cytat:
|
P 4 3,06 HT , 1 gb ram daje rade :D
|
Cytat:
|
Elephants Dream bardzo fajny film :] , na poczatku sie zdziwi***322;em ze HD i tylko 800 mb ... ale film ma okolo 10 min :D
|
Filmy w jakości HD
Witam
Właśnie ostatnio miałem okazję do ściągnięcia kilku fimów w jakości HD:) Swordfish 1080p Elephants Dream HD AVI (1960x1080!) Dokumentalne NASA abc HDTV 720p.mpg NASA Dreamtime HDTV 720p.mpg NASA Shuttle Launch HDTV.avi NASA Space Shuttle Atlantis HDTV 720p.mpg NASA Space Shuttle Endevour HDTV 720p.mpg Andrews AFB Airshow HDTV 720p.mpg Czy macie jakieś jeszcze w swojej kolekcji?? Wyczytałem na forum( http://www.hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=2678 ), że sporo już takich filmów wyszło. Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:46. |