Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Film i Muzyka

Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 02.02.2009, 23:11   #11
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez onimusza666 Podgląd Wiadomości
Film jest Japoński i o Japończykach nic nie mam przeciwko ''kochających inaczej" Filadelfii nie oglądałem - chodzi o to że w tym filmie -Tabu- który jest o Japońskich Samurajach i dzieje się w Feudalnej Japonii , i Z racji filmu o tych Japońskich Samurajach , którzy jak przystało na Japońskich Japończyków powinni z tymi swoimi Japońskimi mieczami ( po Japońsku Katanami) powinni :ciąć , siekać , zabijać , mordować itd.-Ale ci Japońscy Samuraje tego nie robią, lub robią tego mało-po prostu ten Japoński film o Japońskich samurajach-mówi o innym spojrzeniu na życie biednego Japońskiego samuraja , który poza służeniem swemu Japońskiemu panu nie ma innych przyjemności. I jak doszedłem do końca tego Japońskiego filmu o samurajach , dziejącego się w feudalnej Japonii-pomyślałem że muszę zobaczyć go jeszcze raz , aby zrozumieć o co chodzi? czemu tak to sie skończyło, a nie inaczej.
niemożliwe?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Tagi
film, najlepszy film, wybór filmu

Twoje uprawnienia: