![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3046 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Właśnie w oczekiwaniu na seans Terminator - Ocalenie, oglądałem T3 - Rise of the Machines. O ile kiedyś ten film wydawał mi się słaby to teraz jakoś nabrał dla mnie smaku. Nie jest tak fajny jak Jedynka ale do obejrzenia. Szkoda tylko,że odtwórca głownej roli Nick Stahl jest cienki w tej roli. Johna Connora.
Przed pracą zapuściłem sobie Terminatora jedynkę. Z DVD. Mam orginał. Dawno do niego nie zaglądałem... Kurde ale to szajs. Audio DD ENG 5.1 i DD PL 2.0.(lektor). Przy tym brak polskich napisów !!! Płyta była tania, więc ją kiedyś kupiłem do kolekcji. Szajs, żeby nie było PL napisów ?? I tak to jest jak się kupuje orginaly. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3047 |
Redakcja
Data rejestracji: 20.01.2004
![]() |
Terminator - Ocalenie
jakoś fabuły nie zauważyłem... ale to standard jeśli chodzi o amerykańskie produkcje filmowe dzisiaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3048 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Terminator - Ocalenie - byłem, widziałem. Podobało mi się, choć do roli Connora wolałbym innego, bardziej wrażliwego aktora. Film oczywiście w innej poetyce niż poprzednie - to raczej wielka bitwa z maszynami, sporo efektów. 7/10. Komputerowy Arni raczej śmieszny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3049 | |
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Jak czytam komentarze to wychodzi na to, że to największy syf tego roku. http://www.filmweb.pl/topic/1146856/...+).html?page=1 (polecam dwa pierwsze).
![]() |
![]() |
#3050 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Obejrzałem wczoraj kilka trailerów, na co warto w najbliższym czasie pójść do kina i były tam między innymi Transformersy i właśnie Terminator. I tak, jak na to pierwsze pójdę na pewno
![]() ![]() Może ktoś potwierdzić - to zwykła łupanina, czy trochę bardziej ambitny film? A jeśli to drugie to.. udany..?
![]() |
#3051 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Film można określić mianem filmu wojennego/akcji. Nie jest on może zbyt głęboki psychologicznie. Dwie główne postacie grają nieco zbyt "drewnianie" dla mnie - szczególnie Sam W. grający Marcusa (ale to znajduje uzasadnienie - w końcu jest on .... no właśnie, zobaczycie
![]() Co do Transformers - Andrzej to przecież bajka dla dzieci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3052 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
terminator wb imdb
7.2/10 - 25,200 glosow Czyli kapitalnie jak na razie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3053 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() ![]() Co do Terminatora, to tym, którzy oglądali trailer już zdradziłeś ![]()
![]() |
![]() |
#3054 |
the one
CDRinfo VIP
Coraline
Sam nie wiem, czy polecam czy nie, ale warto wspomnieć, bo nie słyszałem wcześniej o tym tytule w Polsce (pewnie się pojawi w kinach za rok czy dwa..). W każdym razie nawiązanie do Alicji w Krainie Czarów, zrobione rysunkowo (3D) i.. w sumie ciekawe. Zwłaszcza dla osób, które lubią takie lekko psychodeliczne klimaty. W każdym razie.. chyba warto zobaczyć.
![]() |
#3055 | |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HOME
http://www.home-2009.com/ Cytat:
http://www.youtube.com/homeproject włączcie opcję HQ. Ostatnio zmieniany przez pops : 08.06.2009 o godz. 00:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3056 | |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3057 |
the one
CDRinfo VIP
No to jestem pozytywnie zaskoczony
![]()
![]() |
#3058 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona - świetny film.
![]() 2,5 godziny wspaniale zrobionego filmu, świetne zdjęcia, charakteryzacja, dekoracje, świetnie opowiedziana historia (opowiadanie F. Scotta Fitzgeralda też musi być świetne ![]() I najważniejsze dla mnie - film ma niesamowity klimat, czuje się coś podobnego, jak w czasie oglądania Zielonej Mili... Zapomniałem jeszcze o muzyce - też mistrzostwo świata. ![]() Polecam 8/10 Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 08.06.2009 o godz. 06:29 Powód: doczytałem, że to nie powieść ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3059 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Podobno pierwszy Transformers dość dobrze wydano na BluRay. A ponieważ głód płyt BD jest spory to ludzie to kupują dla obrazu i dźwięku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3060 |
the one
CDRinfo VIP
Jak polskie wydanie to nie wiem, bo takie mnie nie interesują, ale angielskie mam i jest w porządku, ale nic szczególnego. Jakość dobra, choć po recenzjach na internecie spodziewałem się lepszej (widoczne szumy). Ale generalnie trzyma poziom.
![]() |
Tagi |
film, najlepszy film, wybór filmu |
|
|