Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Film i Muzyka

Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 07.02.2005, 17:31   #11
bubson
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 03.07.2002
bubson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X.666
Hmmm no to troche szkoda ze nie mozesz swej opinii podeprzec analogia... Swoja droga dla mnie Christian Slater to taki sobie aktor... Nie zly, nie dobry - po prostu zwyczajny. Za to Tary Reid nie znam, ale nie znosze sformulowan typu "nie musi umiec grac, bo niezla z niej laska". Jak chce sie zarabiac dupa to powinno sie isc pod latarnie, a nie wybrac kariere aktorki... Generalnie malo jest wybitnych aktorow na swiecie obecnie, ale tacy niedoscignieni moim zdaniem poza wszelkimi kategoriami to Marlon Brando i Tom Hanks. Oczywiscie jak zwykle to moja subiektywna opinia, a nie moge przeciez ogladac filmow tylko z nimi, zwlaszcza ze jeden z nich na pewno juz w zadnym filmie nie zagra :-(...

Widzisz, nie piszemy tu o wybitnych aktorach tylko w wlasnie takich 'zwyczajnych'. Ja osobiscie lubie Christian'a Slater'a wiec napisalem ze jest z niego dobry aktor - kazdy moze uwazac inaczej i ja to szanuje.
Co do Tara Raid - jesli widziales np: Van Wilder, American Pie 1 & 2 to na pewno ja znasz
bubson jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Tagi
film, najlepszy film, wybór filmu

Twoje uprawnienia: