![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Hmm.
A ja zaraz sobie wlacze Krola Artura bo jeszzce go nie widzialem. Zobaczymy co to.Pozniej wezme sie za Bezdroza(Sideways).Niekoniecznie dzisiaj ale obejrze.Ogolnie musze zaczac ogladac filmy "dwuplytowe" bo mi miejsca na dysku juz brakuje.Calosc 160GB. ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
na co do kina?
hej!
Mam pytanko, planuje jutro iść na coś do Kina z Kobietą ![]() To repertuar niektórych kin na jutro w Toruniu >> LINK << "Za Wszelką Cenę" chyba za bardzo sesnacyjny "Po Zachodzie Słońca" słyszałem że dosyć płytka komedia, ale może lepiej na to. doradźcie czekam pzdr ![]()
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 05.03.2005 o godz. 23:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
to historia bokserki (h. swank) i jej trenera (c. eastwood). oscarowe role dla w/w oraz m. freemana. jeśli twoje słoneczko lubi dobre kino to polecam ![]() "po zachodzie słońca: to nie jest komedia. to film sensacyjny z "jajem" ![]() Cytat:
jest po prostu fenomenalna ![]() szczególnie w scenie retrospekcji z 1919 do 1870... polecam.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 06.03.2005 o godz. 08:23 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ale nie uważam do końca to za wyrzucenie kasy ![]() Nie miałem zbytnio wyboru, chciałem iść na "Po Zachodzie Słońca", ale o tej porze już było grane co innego pozdro
![]() |
![]() |
#6 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
jeśli masz w planach po kinie małem barabara, to lepiej daruj sobie "za wszelką cenę". tak jak napisałeś - <<Za wszelka cene>> trzeba obejrzec za wszelka cene!" - tyle, że po obejrzeniu tego filmu przez kilka godzin miałem strasznego doła ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 07.03.2005 o godz. 07:09 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
film, najlepszy film, wybór filmu |
|
|