![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Edwardo : ale sa pewne granice... Robiac film nie mozemy sobie pozwolic na teatr filmowy czy - jak w tym przypadku - opere filmowa (odosobnieone pryzpadki mzona policzyc na palcach jednej reki - Hero, Dogville...). Robiac film na pdostawie najdoskonalszej opery w historii rezyser powinien przedstawic swoja filmowa wizje, odbiegajac nieco od operowej konwencji. Nie zrobil tego. A szkoda.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
no chyba nie powiesz mi, ze to powinien byc film o kolesiu co mieszkal w operze, mial brzydka twarz i robil brzydkie rzeczy. faktycznie, bioroac pod uwage ekranizacje jakie powstaja ostatnio na podstawie ksiazek, to upio powinien zgwalcic pare panienek, oczywisciepowinno to byc pokazane, potem zamordowac pare dzieci, obciac komus reke, ponapierac z jakiejs giwery. wtedy duzo osob powiedzialoby: fajny film, doskonala ekranizacja. byles kiedys w operze? albo moze live widziales w tv z opery? ja uwazam, że film zostal doskonale zrobiony, lepiej tej opery w wersji filmowej chyba juz sie nie da przedstawic. poza tym, czego sie spodziewasz po filmie ktory jest musicalem? zeby chodzili i proza mowili? jedyne co mi sie nie podobalo, to w pewnym momencie z organ koscielnych muzyka przeszla w gitary elektryczne i perksuje...
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
film, najlepszy film, wybór filmu |
|
|