Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Film i Muzyka

Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 15.10.2005, 21:28   #11
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
CO?! stealth dobry film?! smiechu warte, w zyciu takiego gniota nie widzialem, brrr, az mnie ciarki przechodza..
nom, a house of wax nie byl zly
pozdro

dobry film akcji - gdzie polozylem nacis na to ze film ma szybk toczaca sie akcjie i efekty, pozatym nic nie oferuje- nie napisałem ze jest ciekawe bo raczej nie jest, dobrze toczaca sie w sensie nie ma jakichs dziwnych zabiegow majacacych na celu zupełnie co inneg niz wywołuja. W tym filmie najbardziej doceniam efekty.....

nie widziałes gniota obejrzyj Day.of.the.Dead.2.-.Contagium.2005, Land.Of.The.Dead.(DVDSCR-KVCD) -={BluX}=- (TUS Release)

to porozmawiamy.

co do house of the wax - nie wiem czemu ale ogladajac ten film czułem sie jakbym ogladal baaaardz krtka historyjke, nie bylo zadnych watkow pobcznych wszystko liniowe - taka koncepcja, nie bede narzekał

ale szybciej poogladam efekty w stealth niz 2 raz house

to jest moje zdanie i go nie zmienie. Co prawda w stealth tez nie ma zbyt wielu odstepstw od liniowej akcji....

zreszta c bede sie rozpisywał, każdy niech obejrzy i sam oceni

P.S.
mysle ze moja opinie tez jakos zmienia fakt szczeglnego zaintereswania lotnictwem szczegolnie maszyny mysliwsko-szturmowe

Ostatnio zmieniany przez polakT : 15.10.2005 o godz. 21:30
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Tagi
film, najlepszy film, wybór filmu

Twoje uprawnienia: