![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1411 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 28.03.2003
![]() |
Witam
Nie wiem czy ktos wspominał ale Peter Jackson znowu wywinął fajny numerek ze swoim filmem a mianowicie ten sknera krecil 3 filmy na raz Sa juz 3 czesci King Konga!! Druga ma podtytul "The Son Of Kong" a trzecia "In Wolves Lair" ale bedzie puszczal raz na rok :/ (skad my to znamy?? ![]() Ogladalem fajny dokument o tym jak krecono filmy, bedzie duuzo fajnych potworkow duzoo Esesmanow i takie tam no nic czekamy... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1412 |
PWr
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przed chwila obejrzalem film "hooligans" i jak sie zapewne z nazwy domyslacie jest to film o kibicach, huliganach.
myslalem, ze wiekszosc czasu film bedzie pokazywal jak sie kibice naparzaja i tu mile zaskoczenie... owszem, jest kilka dosyc brutalnych scen (i jesli ktos tego nie trawi niech nie traci czasu) ale film posaiada rowniez dosyc ciekawa fabule. pokazuje chlopaczka, ktorego wyrzucili z harwardu i po przyjezdzie do londynu (celem odwiedzenia siostry) trafaia w takie wlasnie towarzystwo. ogolnie film mi sie podobal. milosnikom tego typu filmow szczerze polecam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Hooligans - fajny film,ale mogli obsadzić główną rolę innym aktorem,bo Frodo mi tam nie pasuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1415 | ||
PWr
Data rejestracji: 20.12.2004
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Wczoraj oglądałem Hostel i powiem tylko, że to dno
![]() ![]() Wiedziałem, że taki będzie, bo to film Quentina Tarantino ![]() Polecam jeszcze Widmo z ostatnio oglądanych ![]() Dzisiaj będę oglądał: Dom woskowych ciał Dominion Lęk Marzyciel Martwica mózgu Sex is zero ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Kiedy wyjdzie wersja polska filmu"Jan Paweł II" ?
Bo czekam specjalnie na tą wersje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1418 | |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1419 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
![]() i tak tez Pulp Fiction wywarlo na mnie bardzo pozytywne wrazenie, a Kill Billa po dzien dzisiejszy nie moge zrozumiec ![]() koles ma swoj styl - trza mu przyznac.. ![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.10.2004
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1421 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
heh.. ja przed chwilą na TVN obejrzałem Matrixa dwójkę. No i cóż, chcąc coś dobrego o tym filmie powiedzieć, raczej bym milczał, więc tylko napiszę, że dla mnie jakieś 3/10, ale to raczej za pojedyncze sceny bo film jako całość do oglądania się nie nadaje. Gdyby nie sława jedynki, to chyba ten film byłby głównym faworytem do złotych malin i innych tego typu 'wyróżnień'..
![]() |
#1422 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.03.2004
![]() |
hmmm tak z glowy to ciezko:
wielki szu
ziemia obiecana lalka kroniki riddicka malena mechaniczna pomarancza przekret meet joe black ghost in the shell 1 i 2 siedem pump up the volume 5 element equlibrium a knight's tale desperado ( NIE 2 - porazka ) maverick banditas hackers matrix - ale kto tego nie widzial ? ( 2 i 3 to ja passs ) pierwsze 3 czesci gwiezdnych wojen najlepiej NIE POPRAWIONE (bez jabby wilkosci hana solo :/ ) ( znaczy nie te z "disneyem" tylko stare 3 czesci ) ![]() american psycho ... nie pamietam wiecej ale jest troche fajnych filmow....
![]() |
#1423 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Właśnie oglądałem 3 filmy i tak:
"Dom woskowych ciał" i musze przyznać, że mi się podobał 7,5/10 ![]() Jeszcze bardziej będzie sie podobał tym, którzy lubią Paris Hilton ![]() "Martwica mózgu" nawet nie będę komentował 1/10 ![]() "Marzyciel" nie oglądałem całego, bo nie lubię takiego kina, więc nie oceniam ![]() Aktualnie oglądam Dominion ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Widział ktoś ''Siriana'' albo ''Good night and good luck''Zastanawiam się czy warto iść na nie do kina?Reklamy wyglądały obiecująco.
@Bartek1989 o czym jest ''Dominion''? |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
film, najlepszy film, wybór filmu |
|
|